Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני שואל ברצינות, הבנאדם היה רציני ועשה חישוב לספוילר, או שהוא סתם מנסה להשימע חכם\להסתלבט עליי? כי באמת כבוד אם הוא עשה 5 יחידות, אני אישית מוצא את החומר בפיזיקה משעמם תחת(ואני לומד פיזיקה ואף יכול להרחיב ביא', אבל כמו שאמרתי, משעמם תחת).
תגיד לי, אתה אמיתי?

5 יחידות פיזיקה זה כבוד?!?!?!?

5 יחידות פיזיקה בתיכון מספיקות אולי כדי לדעת לחשב כמה זמן לוקח לאסימון ליפול אצל אחד שמסתלבטים עליו בשדה גרביטציוני נתון.

כדי לתכנן אוירודינמיקה של רכב צריך ידע "קצת" מעבר ל 5 יח' (כבוד).

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה נשמע מצויין, מפגר הוא לא, אולי קצת פתי.

אש השערה,

5 יחידות בפיזיקה זה מאוד מרשים ילדים בכיתה י' בבתי ספר שלא מגבילים בנתוני קבלה, אבל בעולם האמיתי זה מספיק בערך בשביל להחשב נפח של גליל. אולי גם חרוט.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אש השערה,

5 יחידות בפיזיקה זה מאוד מרשים ילדים בכיתה י' בבתי ספר שלא מגבילים בנתוני קבלה, אבל בעולם האמיתי זה מספיק בערך בשביל להחשב נפח של גליל. אולי גם חרוט.

בשביל זה לא צריך פיזיקה...

פיזיקה זה כדי לחשב את הכוח שבו תיחבט באספלט כשיזרקו אותך מקומה תשיעית

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

גם פיזיקה של גורמים שמימיים וכל תורת הקוואנטים בדקלום לאחור לא תעזור לכם להשיג זיון כמו שצריך ..חאלאס מכוניות פה ..לא ??

בום !!!

:2gunfire: [b]HATSHBINA???[/b] [color=black][b]אתה מתחיל הכי חזק שאתה יכול .. ואז מגביר את זה [/b][/color] [b]205 1.9[/b] [b]samorai 98 [/b]

פורסם
גם פיזיקה של גורמים שמימיים וכל תורת הקוואנטים בדקלום לאחור לא תעזור לכם להשיג זיון כמו שצריך ..חאלאס מכוניות פה ..לא ??

בום !!!

מה? :shock:

כל אחד יכול לנקד את המשפט הנ"ל לבד.

ומה שיפה, שלכל אחד תיצא משמעות אחרת.

פורסם

אש השערה,

אני שאלתי בהתחלה 5 יחידות כי לפי התשובה המתחכמת שלו חשבתי שהוא בן 19 מקס, רק סיים יב' ואפילו לא קיבל עדיין את התעודת בגרות.

תאמין לי שאני יודע ש5 יחידות עושה מי שרוצה לעשות תואר, לא אחד שחשב שתנועה זה נושא מרתק.

דרך אגב:

" יחידות בפיזיקה זה מאוד מרשים ילדים בכיתה י' בבתי ספר שלא מגבילים בנתוני קבלה"

אותי זה מרשים כי פיזיקה זה נושא משעמם, אבל זה לא מקצוע קל, זה ריאלי ודורש מחשבה(לא רבה, לפחות לפי הנסיון הקצר שלי), לעומת אם מישהו היה אומר לי שהוא למד בעל פה את כל זני הציפורים שחיות כיום על כדור הארץ, זה כבר לא שזה כבוד, זה להחשב כמפגר.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
אני שאלתי בהתחלה 5 יחידות כי לפי התשובה המתחכמת שלו חשבתי שהוא בן 19 מקס, רק סיים יב' ואפילו לא קיבל עדיין את התעודת בגרות.

תאמין לי שאני יודע ש5 יחידות עושה מי שרוצה לעשות תואר, לא אחד שחשב שתנועה זה נושא מרתק.

אני מצטערת להודיע לך את זה בראש חוצות אבל אני למדתי פיזיקה בתיכון כי זה היה מעניין, ועכשיו אני לא מתקרבת לפיזיקה באוניברסיטה.

פורסם

סופת אש - התגובה הדבילית שלי הייתה תשובה ישירה לתגובה הדבילית הזו שלך:

ואז הם אמרו קוניגסג, ולא הבנתי, איפה יש ספוילר?! אני ראיתי ישר שתהייה להם בעייה רצינית שם. יש לי הרגשה שאחרי שקוניגסג יחזירו את הרכב עם ספוילר(כנף אם תרצו) איכותי, הם יוכלו בקלות לעקוף את הזונדה,

אז אם אתה ישר ראית שתהיה להם בעיה רצינית שם, אז אני באמת פרופסור לפיזיקה גרעינית בטכניון. (אני לא אספר לכם כמה קיבלתי בפיזיקה 1 באוני' ת"א, פשוט כי זה מביך מדי)

ולבחור עם הקווליר, בהצלחה, תהנה, אין לי יותר מה להוסיף.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בלו ג'יי: פיזיקה אמור להועיל גם בלימודי רפואה, אני משער שגן בכמה מקצועות הנדסיים וזה בכלל מאוד מקל עליך להתקבל לאוניברסיטה למסלול טוב.

סרוניס: זה דבר אינטואטיבי בשבילי, זה כמו הינצוץ, רק שזה לאחיזת כביש של מכוניות על שוודיות.

פורסם
בלו ג'יי: פיזיקה אמור להועיל גם בלימודי רפואה, אני משער שגן בכמה מקצועות הנדסיים וזה בכלל מאוד מקל עליך להתקבל לאוניברסיטה למסלול טוב.

.

ילדון יקר - אני סטודנטית באוני' ת"א. ולומדת מקצועות שאין להם שום קשר לפיזיקה - שאני אאיית לך את זה?

מנעול?

פורסם

אני לא אתווכח איתך, את כבר הגעת לשם ואני מדבר על דברים היפותטים, צדקת, טעיתי, Happy Now?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...