Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

MAXIZEM - אל תיקח הכול באופן אישי. אתה נהנה מהאוטו? מצוין, אבל מותר להביע דעות שליליות עליו.

אני נוהג על מכונית קוריאנית בת 10 המבוססת על תכנון משנת 85 של אופל, ונהנה מאוד.

אני מוכן לקבל את הביקורת המוצדקת שהוא תת-רמה מכל מיני בחינות (מתלים בעיקר) אבל זה לא גורע מההנאה.

על הקוואליר נהגתי לא מעט, ולצערי אני נאלץ לומר שמלבד המנוע, האוטו מאכזב, ואני מעדיף - באופן אישי - את הדייהו.

בעיקר אחרי שהחלפתי את הבולמים לקוני.

אגב, איך אתה מתכוון להקשיח את האוטו? (אין לי ספק שזה יעזור)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אני, ישר כשראיתי שאין ספוילר לקוניגסג הזאת, ידעתי שאין סיכוי שהחלק האחורי שלה יחזיק ב180 קמ"ש תחת כוח של 2359 ניוטון מטר תוך כדי פנייה ב-1.03 G שמאלה. ברור הרי לכל הדיוט שהיא זקוקה לספוילר בזווית של 13.7 מעלות ובגובה של 32 ס"מ מעל מכסה המנוע כדי להוסיף עוד את 173.9 הק"ג הנחוצים לכוח ההצמדה שלה לכביש.

בשניה שראיתי את זה אמרתי שזה כל מה שצריך בשביל שהיא תעקוף את הזונדה בלפחות 0.7322652 שניות.

:-P

אתה עשית 5 יחידות פיזיקה, או שאתה סתם מזיין בשכל?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם
אתה עשית 5 יחידות פיזיקה, או שאתה סתם מזיין בשכל?

:shock:

אתה רציני?

אתה לא מכיר את רוני?

רוני הוא פרופסור לפיסיקה בטכניון, אחד המובילים בתחום.

הוא בזמנו תיכנן את האוירודינמיות של הסוסיתא.

פורסם
:shock:

אתה רציני?

אתה לא מכיר את רוני?

רוני הוא פרופסור לפיסיקה בטכניון, אחד המובילים בתחום.

הוא בזמנו תיכנן את האוירודינמיות של הסוסיתא.

אני שואל ברצינות, הבנאדם היה רציני ועשה חישוב לספוילר, או שהוא סתם מנסה להשימע חכם\להסתלבט עליי? כי באמת כבוד אם הוא עשה 5 יחידות, אני אישית מוצא את החומר בפיזיקה משעמם תחת(ואני לומד פיזיקה ואף יכול להרחיב ביא', אבל כמו שאמרתי, משעמם תחת).

עריכה:

עכשיו שמתי לב שכתבת מרצה בטכניון , והוא בן 26, טוב, אל תסלבט עליי, אני שואל דברים ברצינות כאן.

פורסם

להתקין כנף על ה-CCX יעלים את הסיכוי שלהם להגיע לשיא שהם מכוונים אליו, זה פוגע במהירות הסופית בצורה די משמעותית כמו שאתה יודע...

כנף תשבש את ה-CCX בצורה מכחידה, זה פשוט לא במקום.

מכוניות-על לאורך כל ההיסטוריה(שלהן בכל אופן) הסתדרו מעולה ללא כנף גם בישורת וגם בפניות,מקלארן עשו את זה, פרארי עשו את ועוד אלף חברות אקזוטיקה אחרות עשו מכונית עם אחיזה ובלי כנף.

ואם הייתה שם כנף, אז היא נועדה להיות מהסקיצה הראשונה של היצירה.

(רק למבורגיני לא מצייתים לנוסחה הזאת, הם תמיד התעסקו בזוטות כמו אחיזה או איפה לדחוף את הנהג שלב אחרי שהיה להם מוצר מוגמר.)

להדביק כנף למכונית עם מחיר מדבקה של 500K ליש"ט כפיתרון זה קצת מפגר.

כיול מתלים שונה,הזזת חלוקת המשקל, כל אלה פתרונות יותר איכותיים והרבה פחות מכוערים מכנף והרבה יותר ברורים ממנה לרכב במחיר שכזה.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

מהירות סופית? על המסלול הזה?

אני כלב אם הם מגיעים שם ל-200 קמ"ש בקיר צמיגים.

גם מכוניות ראלי הסתדרו לכל אורך ההיסטוריה בלי דיפרנציאל מוגבל החלקה, אתה אומר שצריך להיפטר גם מזה?

אף אחד מאיתנו לא מהנדס ולא נהג מסלול. אם יושב שם אחד סטיג והוא נוהג באוטו, והוא כנראה נהג מרוץ, והוא אומר שהוא צריך כנף כדי להוריד 4 שניות מהזמן של המכונית, אני סומך עליו. בעיקר מכיוון שהגורם לתאונה בנסיון השני שצולם היה היגוי יתר.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

לא לא לא.

פספסת את הנקודה שלי, הכוונה הייתה מהירות סופית "נטו",ללא קשר למערכה הנוכחית.

המטרה היחידה של האבא של ה-CCX הייתה לבנות את המכונית (החוקית לרחוב) המהירה בעולם, וכנף זה לא מה שיעזור לו להגיע לשם.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם
MAXIZEM - אל תיקח הכול באופן אישי. אתה נהנה מהאוטו? מצוין, אבל מותר להביע דעות שליליות עליו.

אני נוהג על מכונית קוריאנית בת 10 המבוססת על תכנון משנת 85 של אופל, ונהנה מאוד.

אני מוכן לקבל את הביקורת המוצדקת שהוא תת-רמה מכל מיני בחינות (מתלים בעיקר) אבל זה לא גורע מההנאה.

על הקוואליר נהגתי לא מעט, ולצערי אני נאלץ לומר שמלבד המנוע, האוטו מאכזב, ואני מעדיף - באופן אישי - את הדייהו.

בעיקר אחרי שהחלפתי את הבולמים לקוני.

אגב, איך אתה מתכוון להקשיח את האוטו? (אין לי ספק שזה יעזור)

אהלן,לא לקחתי הכל באופן אישי,פשוט יש פה אנשים שלא מכירים את הרכב וסתם מדברים.

אני אישית?! אוהב הכל ברכב הזה,המנוע הוא רק נקודת הטופ ברכב.

וממש לא מעניין אותי שיש לו פחות כ"ס מהממוצע,כ"ס זה לא המילה האחרונה,אני נהנה מעליות/עקיפות/מדי פעם גם לקפוץ ברמזור-אבל באופן כללי כנראה שהרכב מתאים לי כבן אדם.

לגבי הקשחת מתלים-אני מתכוון לשים בולמים מקוריים של בילשטיין מ EBAY,330$ ,ולשנות מידה ל215/55/16 בעקבות שינוי בהספק המירבי של הרכב לטובה.

פורסם
ואתה שוכח שהקווליר תוכננה בידי אנשי מקצוע עלובים שפשוט לא ידעו לייצר מכוניות טובות. אף מכונית לא מתוכננת להיות גרועה, אתה יודע. זה גם לא משנה לצורך מה היא תוכננה. נניח והם החליטו שהם רוצים שהיא תסע טוב בקו ישר וגרוע בסיבובים - זה לא אומר שהיא טובה, אתה יודע.

ביצועים - היא דווקא מהטובות בחבורה, תודות למנוע גדול ורב מומנט (באופן יחסי).

אני באמת לא מתאר לעצמי כמה כיף לנסוע ברכב הזה לירושלים, לת"א או לאילת. וטוב שכך.

אם אתה אוהב "רכב אמריקאי" (למרות שהקווליר היא hardly "רכב אמריקאי" כפי שאתה כנראה מתכוון), אז תהנה לך בקווליר, על כל מגרעותיה (מה זה אומר בדיוק? שזה כיף אדיר לנסוע ברכב עם הרבה מגרעות?)

רוני

רוני,האמת היא רכב אמריקאי בהכל יודע למה? מאפיינים: מתלים רכים,הגה גדול וחסר רגש,מנוע גדול בעל הספק נמוך והרבה קג"מים בסל"ד נמוך,פגושים גדולים,עיצוב פנים כאילו מפואר.

אבזור בסיסי יחסית לשנתון די מתקדם.

אתם חושבים שקורבט מתנהגת כמו רכב ספורט? קורבט? חוץ ממנוע חזק בקו ישר גם אין לה הרבה.

אני אוהב את הנדנוד,אני אוהב את הכח העדין של הקאוואליר,זה עניין של טעם.

רוני,אחרי 600 ק"מ נסיעה עם הפסקות לא הרגשתי אפילו אי נוחות הכי קלה,וביפנית מאותו שנתון-הרגשתי,לא אחרי 600 אבל עדיין אני מתאר לעצמי.

פורסם

סתם ככה כדרך אגב, ומאחר והכותרת של הדיון היא עדיין המכונית-במחיר-סביר-של-טופ-גיר:

בפרק הבא של fifth gear הולך להיות (ואני מצטט):

some reasonable stars in expensively priced cars :razz:

(אה, וגם קצת מזה)

עכשיו אפשר לחזור לקוואליר

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
להתקין כנף על ה-CCX יעלים את הסיכוי שלהם להגיע לשיא שהם מכוונים אליו, זה פוגע במהירות הסופית בצורה די משמעותית כמו שאתה יודע...

כנף תשבש את ה-CCX בצורה מכחידה, זה פשוט לא במקום.

מכוניות-על לאורך כל ההיסטוריה(שלהן בכל אופן) הסתדרו מעולה ללא כנף גם בישורת וגם בפניות,מקלארן עשו את זה, פרארי עשו את ועוד אלף חברות אקזוטיקה אחרות עשו מכונית עם אחיזה ובלי כנף.

ואם הייתה שם כנף, אז היא נועדה להיות מהסקיצה הראשונה של היצירה.

(רק למבורגיני לא מצייתים לנוסחה הזאת, הם תמיד התעסקו בזוטות כמו אחיזה או איפה לדחוף את הנהג שלב אחרי שהיה להם מוצר מוגמר.)

להדביק כנף למכונית עם מחיר מדבקה של 500K ליש"ט כפיתרון זה קצת מפגר.

כיול מתלים שונה,הזזת חלוקת המשקל, כל אלה פתרונות יותר איכותיים והרבה פחות מכוערים מכנף והרבה יותר ברורים ממנה לרכב במחיר שכזה.

איך לאסקרי KZ1 יש אחיזת כביש טובה?

ותקשיב, הסטיג עף מהמסלול, ואחר כך אמר שאם היה ספויילר לדעתו הכל היה יותר טוב, ואני סומך על סטיג, סטיג גבר גבר.

פורסם
זה לא מצחיק,הלאנטיס מרגישה מהירה אבל היא בעצם עגלה.

אני לא יודע למה אתה משווה אותה אבל הלאנטיס מרגישה עגלה אבל היא בעצם עגלה...

אם אני זוכר נכון דווקא אמרו פה (מוטי?)שהקורבט מדהימה על המסלול. (לא יודע מניסיון, נהגתי עליה רק בכביש ציבורי).

אופק.

פורסם
אתם חושבים שקורבט מתנהגת כמו רכב ספורט? קורבט? חוץ ממנוע חזק בקו ישר גם אין לה הרבה.
אתה חי בהיסטוריה. סתם דוגמה: ב-EVO האחרון, קורבט Z06 הקיפה את מסלול-המבחן שלהם יותר מהר מ-911 קאררה S, ב.מ.וו M6, מיצובישי אוו FQ340, אסטון V8 ואנטג' ואודי RS4.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

אז תפסיקו לזיין תשכל כבר זה לא דייהו עם סמל שברולט! (וגםםםם אם כן, זה אחלה תמורה למחיר שלה!)

יש לך זיכרון קצר, מאוד קצר.

אפילו ג'רמי אמר כשהוא חשף את הדבר המגעיל הזה שזה 100% קוריאנית סבירה.

I Ride Because I Really Like Dessert

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...