Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקוניגסג איכזבה מבחינת הזמן על המסלול, אבל הכתבה עליה דווקא היתה טובה

בכלל- הצילומים, העריכה, הפסקול, וגם המנחים - זו התוכנית הטובה ביותר היום בטלוויזיה לטעמי.

"הילוך חמישי" גם כן מתקדמת מעונה לעונה, אבל עדיין מאחוריהם

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באופן כללי,במהותה זאת מכונית עצובה... נמכרת רק כי היא מתחזה למשהו שהיא לא וכי לאנשים יש זכרון קצר מאוד.

צודק 100%, בחברה שאני עובד בה יש 60 אופטרות. קיבלנו את כולן חדשות בניילון וזה היה כל כך מצחיק לשמוע את כל המטומטמים שמשלמים עליהם 3K מהמשכורת מתקשרים הביתה וצועקים "אמא! קיבלתי 'מהעבודה' אוטו חדש! אוטו אמריקאי ש-ב-ר-ו-ל-ט מנהלים גדולה ומרווחת"

וכל זה אחרי שהנציג של חברת הליסינג (בשיתוף עם ק. הרכב) שיכנע את כולם שהשברולט הזו היא קפיצת מדרגה ביוקרה אמריקאית.....

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם

הקוניסג צריכה ספוילר אחורי, בגלל זה היא אכזבה קצת..

השינויים קצת תמוהים אבל נתרגל.. הפרק הזה היה מצחיק מהרגיל בכל מקרה.

אור.

פורסם

השינויים לדעתי הם בדיוק במקום. תמוהים, אבל במובן הטוב של המילה. הכלבה כל כך לא קשורה לשם שזה איכשהו עובד. לדוגמא מי שראה את הפרק כשג'יימס והאמונד מדברים באולפן והולכים לכיוון המצלמה, ובגלל שהכלבה שוכבת שם הם צריכים לדלג מעליה

:smile:..

חוץ מזה.. האולפן נראה יותר טוב (חוץ מהשטיחים המתכתיים המיוצרים שהם שמו בכל מקום שדווקא די מעיקים על העיניים).. הדגל הענק של הסטיג, האדנדרטה של הטויוטה היילקס.. זה פשוט מתאים.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

לכל אוהבי האופטרה - הנה חומר למחשבה :

ג'רמי סיפר שאחרי הבדיקות שהם עשו עם המכונית החדשה שלהם, הם הגיעו למסקנה שהיא תיהיה מהירה בכשניה להקפה לעומת הליאנה.

הליאנה הזו היא מכונית כ"כ מיושנת, בעלת תכונות כ"כ לא דינאמיות (מרכז כובד גבוה, גוף צר, גלגלים קטנים) וכו', ועדיין כל מה שהאופטרה הצליחה להשיג זה שניה יותר מהר ?

אם זה לא היה עצוב, זה היה יכול להיות מצחיק...

דני G.

פורסם

שמע כשאתה קונה אופטרה אתה לא קונה אותה בשביל ביצועים אלא בשביל משפחה. ובשביל משפחה היא מכונית מצויינת (כן גם אני משוחד... אופטרה 5) הדיל של האופטרה 5 הוא ממש טוב. גם מקבלים מכונית מרווחת גם בעלת איבזור רב גם שברולט ( שד"א היבואן מאוד טוב ומאוד מתחשב כמעט כמו היבואן המצויין של פיאט) וגם האופטרה זולה!!! ובגלל זה היא עולה על המתחרות, ולא אכפת לי מה"ביצועים" שיש לה (יותר נכון אין לה, כמו שלכל שאר המשפחיות כמו רנו מגאן, פורד פוקוס, מאזדה 3 ועוד... אין ביצועים.)

פורסם
לכל אוהבי האופטרה - הנה חומר למחשבה :

ג'רמי סיפר שאחרי הבדיקות שהם עשו עם המכונית החדשה שלהם, הם הגיעו למסקנה שהיא תיהיה מהירה בכשניה להקפה לעומת הליאנה.

הליאנה הזו היא מכונית כ"כ מיושנת, בעלת תכונות כ"כ לא דינאמיות (מרכז כובד גבוה, גוף צר, גלגלים קטנים) וכו', ועדיין כל מה שהאופטרה הצליחה להשיג זה שניה יותר מהר ?

אם זה לא היה עצוב, זה היה יכול להיות מצחיק...

דני G.

אבל מה זה קשוררררררררר??

אנשים פה סתם "יורדים" על המכונית ואני בטוח שאפילו 95 אחוז מהם לא נסע בכלל על המכונית!

האופטרה גדולה ומרווחת

מנוע 1800 עם בקרת אקלים סאנרוף ג'אנטים וכל הפינוקים

במחיר כמו מאזדה 3 חדשה מהחברה הכי פשוטה

אז זה יתרון.. הרבה במעט מחיר

ואנשים חיים בסרט שיש להם איבו בבית לפי איך שהם מדברים כאן

חאלס זה מכונית משפחתית היא לא תוכננה בכלל להיות מהירה או ספורטיוית! (למרות שדווקא אחיזה מצויינת יש לה)

ככה גם המאזדה3, קורולה, פוקוס, 307, סיביק..

אז תפסיקו לזיין תשכל כבר זה לא דייהו עם סמל שברולט! (וגםםםם אם כן, זה אחלה תמורה למחיר שלה!)

פורסם
חאלס זה מכונית משפחתית היא לא תוכננה בכלל להיות מהירה או ספורטיוית! (למרות שדווקא אחיזה מצויינת יש לה)
כנראה שאין לה. דני העביר את הנקודה יפה.

אחיזה זו תכונה הכרחית בכל רכב, ספורטיבי או לא. המכונית החדשה משיגה תוצאות כמעט זהות לאלה של הישנה (מאוד ישנה). תבין מזה מה שאתה רוצה.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם
כנראה שאין לה. דני העביר את הנקודה יפה.

אחיזה זו תכונה הכרחית בכל רכב, ספורטיבי או לא. המכונית החדשה משיגה תוצאות כמעט זהות לאלה של הישנה (מאוד ישנה). תבין מזה מה שאתה רוצה.

שמע זה ממש אבל ממש לא קשור..

יכול להיות שהאופטרה פחות מהירה בקו ישר מהליאנה

יכול להיות שהאופטרה לוקחת פניות יותר מהר מהליאנה

יש אלף סיבות לשניה-שתיים האלה על המסלול

ועוד פעם, תביא גם מאזדה3, פוקוס, קורולה או סיביק והם ישיגו תוצאות דומות!

פורסם

האופטרה מהירה יותר מהליאנה. אתה מוזמן לבדוק. היא כנראה מספיק זבל בשביל שהליאנה העגלתית תהיה מהירה יותר על המסלול. תפנים את זה.

ואם הייתי יכול להתערב איתך שמאזדה 3 1.6 תעשה את זה מהר יותר על המסלול של טופ גיר, הייתי עושה את זה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
האופטרה מהירה יותר מהליאנה. אתה מוזמן לבדוק. היא כנראה מספיק זבל בשביל שהליאנה העגלתית תהיה מהירה יותר על המסלול. תפנים את זה.

ואם הייתי יכול להתערב איתך שמאזדה 3 1.6 תעשה את זה מהר יותר על המסלול של טופ גיר, הייתי עושה את זה.

רוני

אם אני אומר לך שאני מוכן לשים את המפתח של האופטרה שלי על זה..

אתה תשים את המפתח של הקליאו שלך? :)

פורסם
אז תפסיקו לזיין תשכל כבר זה לא דייהו עם סמל שברולט! (וגםםםם אם כן, זה אחלה תמורה למחיר שלה!)

לא דייהו עם סמל של שברולט???

אהה, נכון! היא בכלל מיוצרת בסדנת לוטוס בברמינגהם :roll:

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

פורסם
אבל מה זה קשוררררררררר??

אנשים פה סתם "יורדים" על המכונית ואני בטוח שאפילו 95 אחוז מהם לא נסע בכלל על המכונית!

האופטרה גדולה ומרווחת

מנוע 1800 עם בקרת אקלים סאנרוף ג'אנטים וכל הפינוקים

במחיר כמו מאזדה 3 חדשה מהחברה הכי פשוטה

אז זה יתרון.. הרבה במעט מחיר

ואנשים חיים בסרט שיש להם איבו בבית לפי איך שהם מדברים כאן

ככה גם המאזדה3, קורולה, פוקוס, 307, סיביק..

נתקע לך המקש של ה ר' ?

בכל מקרה - זה בדיוק העניין בקוריאניות - מביאות את "מיטב הפינוקים" הסטנדרטיים ברכב זול.

ההתפשרות היא על כל שאר הדברים.

האודי שלי לדוגמא - לא מגיעה עם אורות בסף הדלת, יונדאי גטס כן מגיעה. זה הופך את הגטס לרכב טוב יותר?

טוב לך עם ה"שבי" ? מצויין - תהנה. אבל תפנים שלדעת רוב האנשים פה, שווה לקבל קצת פחות אבזור וקצת יותר אוטו - לאו דווקא בגודל, יותר בכוון של התנהגות/ביצועים או אפילו בטיחות, לא מצאתי מבחנים של האופטרה, המבחנים (המבישים) של האחות הקטנה נגישים כאן - http://www.euroncap.com/images/results/small_family_cars/car_250_2006/Chevrolet%20Aveo%20Datasheet%203.pdf

(בקיצור - רכב מודל 2006 עם כוכב וחצי).

פורסם

גם השברולט קאווליר הגיעה עם כל הפינוקים, נשאה את סמל שברולט על חרטומה, ייוצרה בארה"ב, והציעה תמורה טובה של איבזור לשקל.

So What ?

זה היה ונשאר אוטו זיבלי, עם אחיזת כביש של חמאה שעמדה בשמש, עם אחת השילדות הגרועות ביותר שניתן למצא בשנות ה 90, ויכולות דינמיות מקבילות לאלו של קורקינט.

האופטרה היא אכן התקדמות משמעותית לעומת הקאווליר, היא כבר לא זיבלית, היא סתם בינונית (תראו איך סוחטים ממני מחמאות, הא ..). מזל שדייהו היו שם בשביל ללמד את שברולט איך מייצרים מכונית...

דני G.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...