Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם למישהו במקרה בטעות נשארו שאריות של בד אקוסטי שהוא לא צריך אני אשמח מאוד לקבל קצת.

משהו ברמה של כיסוי 2 רמקולים 6.5 מבחינת גודל..

תודה!

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

צילום זו העבודה שלי בפורום:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פעם שעברה לא ראיתי שצילמת הרבה

וזה טוב שיהיו כמה שיצלמו ככה יהיו הרבה תמונותתת

שונות

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם
פעם שעברה לא ראיתי שצילמת הרבה

וזה טוב שיהיו כמה שיצלמו ככה יהיו הרבה תמונותתת

שונות

העלתי 54 תמונות.... לא מספיק?:roll:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=110883&page=1&pp=15&highlight=%F1%E9%EB%E5%ED+%EE%F4%E2%F9+%EE%F8%EB%E6

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמה שיותר תמונות יותר טוב!!!

אנחנו מתווכחים על שטויות אל תדאגי נשאיר לך את הריטינג :p

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

סוף סוף אחרי שלושה שבועות בבסיס...

מגיע גם מגיע!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מזל טוב אריק! :bday:

לפי דעתי צריך לעשות מן נוהל כזה שמפגש אודיו תמיד יתקיים ביום שבת בשבוע הראשון של כל חודש.

אם לא זה - שרשור מפגש ייפתח ביום חמישי, 10 ימים לפני המפגש בכדי שחיילים יוכלו לתכנן את יציאתם הביתה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...