Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי כנס לפה:

http://www.canadiandriver.com/testdrives/04malibu_ls.htm

ציטוט מהמבחן:

"...fuel consumption has improved according to GM's figures. City fuel consumption is 10.4 l/100 km (27 mpg) and Highway consumption is 6.8 l/100 km (42 mpg)."

מדובר על נתוני יצרן אחרי חישוב היצרן מצהיר על14.7 קילומטר לליטר.

כמובן שאלה נתוני יצרן שאין קשר בינהם לבין המציאות, אבל בכול זאת נניח שיש אני לא מאמין שהצלחת להוציא ממוצע טוב יותר מממוצע היצרן המחשב שלך מזייף.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לנו שברולט מאליבו מודל 2005 שנקנתה בנובמבר 2005. איפה בדיוק בקרת האקלים אם יש בורר מכני לעוצמת המאורר ובורר מכני לטמפ' ?

כונון דוושות חשמלי יש ותא מטען ענק גם יש. בנוסף יש התנעה מרחוק באמצעות השלט ופתיחת תא מטען חשמלית.

איפה משולבת בקרת אקלים במחשב (ולהציג את הטמפ' בחוץ זה לא בקרת אקלים)?

הידית היא לא ענין של בטיחות אלא של נוחות ולי היא היתה מאוד חסרה במשך תקופה ארוכה אחרי התאונה שעברתי כי היה לי מאוד קשה להיכנס לרכב בלעדיה.

שי.ז-תלמד להשתמש ולקרוא נכון במחשב הדרך שלך.
פורסם
אני לא מאמין שהצלחת להוציא ממוצע טוב יותר מממוצע היצרן המחשב שלך מזייף.
אמנם אפשר בתנאים אופטימאליים להוציא תוצאה קצת יותר טובה מנתוני יצרן, אבל בוודאי לא בדרך עם לא מעט רמזורים, קצת נסיעה עירונית (ב"ש), עליות וירידות, מהירות 100 קמ"ש (בדיקות היצרן בד"כ ב90 קמ"ש החסכונית יותר) קרוז קונטרול, וקרוב לוודאי שנאלצת לא פעם להיתקע אחרי משאיות ולבצע אחר-כך עקיפות.

כמו כן אני מניח שהמכונית היתה עמוסה במטען אם הייתם בדרך לחופשה.

נשמח אם תנסה לחזור על המדידה ולדווח כאן.

הצעה: נסה פעם לאפס המחשב בקטע בין תחנת דלק הסיירים עד הרמזור הראשון בדרך לאשקלון (נדמה לי שצומת עד הלום) וליסוע במהירות סביב ה80.

הקטע הזה מספק תנאים קרובים לאופטימליים ולרוב הרוחות בו רק מהצד.

אני גם בטוח שאתה עובר שם לעיתים קרובות.

פורסם

המאליבו משעמת ,תמורה גבוה לכסף ביחס למתחרות בקטגוריה ,סוחבת בסדר , התנהגות כביש מחורבת כמו שאר האמריקאיות ,מרווח ונוחות כללית בסך הכל טובה

הקאמרי חתיכת עגלה מכוערת ,מנוע חלש , התנהגות כביש יותר גרועה מהמאליבו , לא נוחה ולא מאובזרת כמו שמצפים ממכונית במחיר כזה להיות

אם התקציב שלך עד 210000שקל תבדוק את הונדה אקורד ספורט , מאזדה 6 2.3ליטר , פולקסווגן פאסאט קומפורט

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
המאליבו משעמת ,תמורה גבוה לכסף ביחס למתחרות בקטגוריה ,סוחבת בסדר , התנהגות כביש מחורבת כמו שאר האמריקאיות ,מרווח ונוחות כללית בסך הכל טובה

הקאמרי חתיכת עגלה מכוערת ,מנוע חלש , התנהגות כביש יותר גרועה מהמאליבו , לא נוחה ולא מאובזרת כמו שמצפים ממכונית במחיר כזה להיות

אם התקציב שלך עד 210000שקל תבדוק את הונדה אקורד ספורט , מאזדה 6 2.3ליטר , פולקסווגן פאסאט קומפורט

מאליבו משעממת? אולי אתה נהג משעמם? מה נראה לך בדיוק? שזה צעצוע שאמור לבדר אותך? תתקין DVD ברכב .

סוחבת בסדר? אני יהמר על כבודי בכך שהיא מהירה יותר מהרכב שיש לך בבית.

הקאמרי 2007 מעוצבת יפה מאוד,מנוע לא חלש בכלל,נוחה מאוד מאובזרת מאוד.

מאזדה 6 2.3 ליטר הוא יקנה כשהוא יהפוך לפראייר רשמית ויצטרף לעדר.

הונדה אקורד ספורט? מאזדה 6? פאסאט? הפאסאט היא היחידה מבין השניים שנותנת לפחות עיצוב מנהלים,השאר הם מכוניות שכבר פשוט נמאס לראות בעיינים,והביטוח עליהם יקר יותר מביטוח של שתי הרכבים הנ"ל.

הערה :**** תתחיל לכתוב כמו בן אדם מבוגר שכבר הגיע לגיל של להוציא רשיון ****

פורסם

קודם כל תשנה את הסגנון דיבור שלך מהר אתה לא מדבר עם אחד החברים שלך

אולי אני נהג "משעמם" אבל אם אתה מתלהב מקופסות שימורים אמריקאיות אתה נהג אידיוט

על איזה כבוד אתה מדבר? הסתכלת על הרכבים שיש לי בחתימה ילד?

הקמארי החדשה לא נוסעת על הכבישים בארץ עדיין אז מאיפה אתה יודע כל כך הרבה על המנוע והנוחות שלה?

פראייר זה כאלה כמוך שקונים אמריקאיות מחורבנות שמוציאות 200כס מ4ליטר, עם חומרים ואבזור באיכות כמו מלפני חמישים שנה שמתפרקים כמו לגו והכי חשוב תקוע לו עדיין הסרט בראש של "האמריקאית ספינה אוניה משייטת"שנגמר לפני 20 שנה , לא מי שקונה מאזדה 6

הונדה אקורד ספורט ,מאזדה 6,פולקסווגן פאסאט הם המכוניות מנהלים הכי טובות שיש תפתח קצת עיתונאות רכב תקרא ושתגיע לגיל 17 אולי תנהג עליהם ותבין לפני שאתה משווה לזבל האמריקאי

בקשר לביטוח הצחקת אותי אתה יודע בכלל מה אתה מדבר תגיד לי?

הערה :**** תוציא רישיון ואז תתחיל לייעץ לאנשים ששואלים על מכוניות ב200000שקל מה לקנות כי עוד יקשיבו למפגר כמוך****

פורסם
מאליבו משעממת? אולי אתה נהג משעמם? מה נראה לך בדיוק? שזה צעצוע שאמור לבדר אותך? תתקין DVD ברכב .

סוחבת בסדר? אני יהמר על כבודי בכך שהיא מהירה יותר מהרכב שיש לך בבית.

הקאמרי 2007 מעוצבת יפה מאוד,מנוע לא חלש בכלל,נוחה מאוד מאובזרת מאוד.

מאזדה 6 2.3 ליטר הוא יקנה כשהוא יהפוך לפראייר רשמית ויצטרף לעדר.

הונדה אקורד ספורט? מאזדה 6? פאסאט? הפאסאט היא היחידה מבין השניים שנותנת לפחות עיצוב מנהלים,השאר הם מכוניות שכבר פשוט נמאס לראות בעיינים,והביטוח עליהם יקר יותר מביטוח של שתי הרכבים הנ"ל.

הערה :**** תתחיל לכתוב כמו בן אדם מבוגר שכבר הגיע לגיל של להוציא רשיון ****

למה נראה לי שאתה איש מכירות של UMI?

המאליבו מציעה יחידת כוח מצויינת ובזה מסתכמים היתרונות שלה. ההגה לא מתקשר וקל מידי, התמנהגות אמריקאית טיפוסית (לחובבי הז'אנר) ותא נוסעים ברמת גימור בינונית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קודם כל תשנה את הסגנון דיבור שלך מהר אתה לא מדבר עם אחד החברים שלך

אולי אני נהג "משעמם" אבל אם אתה מתלהב מקופסות שימורים אמריקאיות אתה נהג אידיוט

על איזה כבוד אתה מדבר? הסתכלת על הרכבים שיש לי בחתימה ילד?

הקמארי החדשה לא נוסעת על הכבישים בארץ עדיין אז מאיפה אתה יודע כל כך הרבה על המנוע והנוחות שלה?

פראייר זה כאלה כמוך שקונים אמריקאיות מחורבנות שמוציאות 200כס מ4ליטר, עם חומרים ואבזור באיכות כמו מלפני חמישים שנה שמתפרקים כמו לגו והכי חשוב תקוע לו עדיין הסרט בראש של "האמריקאית ספינה אוניה משייטת"שנגמר לפני 20 שנה , לא מי שקונה מאזדה 6

הונדה אקורד ספורט ,מאזדה 6,פולקסווגן פאסאט הם המכוניות מנהלים הכי טובות שיש תפתח קצת עיתונאות רכב תקרא ושתגיע לגיל 17 אולי תנהג עליהם ותבין לפני שאתה משווה לזבל האמריקאי

בקשר לביטוח הצחקת אותי אתה יודע בכלל מה אתה מדבר תגיד לי?

הערה :**** תוציא רישיון ואז תתחיל לייעץ לאנשים ששואלים על מכוניות ב200000שקל מה לקנות כי עוד יקשיבו למפגר כמוך****

בחיים שלי לא טענתי שאתה חבר שלי.

קופסאות שימורים? קופסאת שימורים זה לאנטיס לא שברולט מאליבו.

חחח מה זה משנה מכמה ליטר? אם אתה בודק ביצועים של רכב רק על פי הספק אני לא מעוניין לשמוע את דעתך.

הוצאתי רשיון לא מזמן,אבל זה הספיק לי בכדי ליסוע על רוב הרכבים שנמכרים היום בשוק.

בקשר לביטוח: אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר.

זבל אמריקאי? אני די בטוח שאתה לא נהגת בה.

דודי בעבר היה הבעלים של קאמרי 2006 2.4 ותאמין לי שזה רכב טוב,בארה"ב הוא ממוצע אבל פה הוא מעולה,בטח שיותר טוב ממאזדה 6.

אם היה לך קצת ידע בעיתונאות רכב,היית יודע שמבחן הריסוק האירופאי הוא זבל,המאזדה 6 לא הרגישה ולא תרגיש לי בטוחה.

מפגר כמוני? מפגר אולי,אבל עילג כמוך לא.

אני בן 17,אבל למרות הכל אני יודע לכתוב היטב.

פורסם

לא הבנתי את המשפט המזלזל הזה :

"מאזדה 6 2.3 ליטר הוא יקנה כשהוא יהפוך לפראייר רשמית ויצטרף לעדר".

פראייר....רכב מעולה,למה פראייר, בגלל שלכולם יש?

פורסם
לפי דעתי מאזדה 6 2.3 סמ"ק תיהיה בחירה נכונה,רכב מנהלים,ריפודי עור גג נפתח,מגנזיום 17',6 כריות אוויר, ועוד...,ובסוף גם תשאר עם 10-15 בכיס,ושתרצה למכור לא תפסיד כמו שתרצה למכור אמריקאית.

עידן.

רכב מנהלים? בגלל מה? הוא לא מרווח,והוא גם האמת לא נוח.

בן אדם שקונה רכב ברצינות לא חושב על למכור אותו אחרי 3-4 שנים,ברגע שתצא מאזדה יותר חדשה מה 6,הרכב יפול לקרשים בדיוק כמו הלאנטיס היום,בעוד שבמאליבו לא מתוכננת לצאת חדשה לפחות לא ב5 השנים הקרובות.

פורסם
באמת אתה מדבר שטויות, לא מרווח?,חוץ מזה שעכשיו{לפני 3-4 חודשים},יצאה הגרסה החדשה של ה-6.

עידן.

מתיחת פנים,זה לא גרסא זה לא מחשב.
פורסם
בחיים שלי לא טענתי שאתה חבר שלי.

קופסאות שימורים? קופסאת שימורים זה לאנטיס לא שברולט מאליבו.

חחח מה זה משנה מכמה ליטר? אם אתה בודק ביצועים של רכב רק על פי הספק אני לא מעוניין לשמוע את דעתך.

הוצאתי רשיון לא מזמן,אבל זה הספיק לי בכדי ליסוע על רוב הרכבים שנמכרים היום בשוק.

בקשר לביטוח: אני יודע טוב מאוד על מה אני מדבר.

זבל אמריקאי? אני די בטוח שאתה לא נהגת בה.

דודי בעבר היה הבעלים של קאמרי 2006 2.4 ותאמין לי שזה רכב טוב,בארה"ב הוא ממוצע אבל פה הוא מעולה,בטח שיותר טוב ממאזדה 6.

אם היה לך קצת ידע בעיתונאות רכב,היית יודע שמבחן הריסוק האירופאי הוא זבל,המאזדה 6 לא הרגישה ולא תרגיש לי בטוחה.

מפגר כמוני? מפגר אולי,אבל עילג כמוך לא.

אני בן 17,אבל למרות הכל אני יודע לכתוב היטב.

ילד מטומטם יום אחד הפה הגדול שלך יסבך אותך

עצה קטנה למנהלים במקום לערוך כותרות ולהתעסק בשטויות תעיפו את האידיוט הזה כי אנשים עוד יקשיבו לו כאן

פורסם
ילד מטומטם יום אחד הפה הגדול שלך יסבך אותך

עצה קטנה למנהלים במקום לערוך כותרות ולהתעסק בשטויות תעיפו את האידיוט הזה כי אנשים עוד יקשיבו לו כאן

י

ילד? בן כמה אתה?

המנהלים פה כנראה מבינים,כשבן אדם שואל בנוגע ל2 מכוניות עונים בנוגע ל2 מכוניות.

הוא ביקש השוואה לא ביקש הצעות שלכם לרכבים אחרים.

• תוכן חדש...