Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי במערכת חדשה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף קניתי את המערכת הבאה::

1.HU-ALPINE 9855

2.סאב כפול - Punch P212S4

3.מגבר-מונובלוק-HTG2600(קניתי אחד כזה כל כך חזק כי במקרה ואם כשאשדרג סאב כמו ל L7 או שניים של L7 אני אשתמש בו.. )

4.קומפוננט-morel dotech

מחירים

א.250 $

ב.אלף שקל.(כולל תיבות.)

ג.1500 שקל

ד.720 שקל.

הכל יצא לי 3600 שקל כולל התקנה מה אתם אומרים?

מה אתם אומרים היה כדאי לקנות במחירים האלה ?? פעם ראשונה שאני קונה .. מקווה שלא הגזימו לי

עם המחירים!

אבל תשמעו יש לי בעיה ממש מפריעה!! כשאני מגביר קצת וכשרק סאב אחד מחובר אני שומע את כל הפלסטיק מאחור במגש האחורי איפה ששמים את הרמקולים האחוריים במזדה 323 כולו רועד ומוציא רעשים מה עושה ?? לחזק מה ??

פורסם

הHU והסט הקדמי - מצויין!

המונובלוק - לא מכיר, לא יודע אבל אני מניח שהוא יעשה את העבודה.

הסאבים ממש טובים - מאוד התרשמתי מהם ברכב של neo19

תתחדש!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הגברה לסט הקידמי? אין או ששכחת לציין? כדי להינות מהדוטק (או כל סט רציני אחר) אתה חייב לספק לו הגברה ממגבר חיצוני סביר.

סימפוניה לפלסטיקים ביפאנומאטיות דומותיהן זה לא דבר חדש. איטום על הפח בבגאג' וטיפול בפלסטיקה ישפרו משמעותית את הרשרושים.

המונו חזק וה-H/U איכותי.הם מהווים בסיס טוב לשיפורים במשך.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אחי בינתיים אני מחבר רק סאב אחד .. סאב וקומפוננט אני הולך לקנות לי מגבר "קל" שירים לי את הקומפוננט וכדי שאוכל לחבר את הסאב...

פורסם

לא ברור לי במה אתה מתכוון ב-"קל"...

לפי דעתי לא תקבל תוצאה מרשימה מהדוטק עם מגבר חלש. אתה צריך מגבר של לפחות 2*75 כדי לקבל תגובה דינמית ואיכותית מהדוטק.

מגבר 2 ערוצים חזק יכול לשמש בעתיד בהגברה אקטיבית מגבר למידבאסים.

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

אוקיי אני אלך אולי על הJBL האגדי מה אתה אומר?

פורסם

אם יש לך מונובלוק חזק אז לפי דעתי עדיף לך כבר לרכוש מגבר 2 ערוצים חזק ואיכותי (כל עוד אתה לא מתכנן להגביר את הדוטק בהגברה אקטיבית דרך מגבר 4 ערוצים).

במחיר של JBL (או קצת יותר) יש מספיק מגברי 2 ערוצים טובים שיוכלו להמשיך איתך גם למערכות הבאות.

פורסם

maz323,

אם אתה מחפש מגבר 2 ערוצים, יש את ה - MAC AUDIO דגמים, Z2100 או Z2200. מגברים טובים במחיר טוב.

תתחדש, שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ולמה לא לקחת מגבר 4 ערוצים בינוני-חזק (40 RMS ומעלה לערוץ) וכבר לבצע בי אמפינג לדוטק?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...