Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא רק עניין של דיעה אישית
כשאין ניסיון אמיתי נשארת הדעה האישית...

דרך אגב, כמה שיעורי ההפחתה טיפוסיים של הילוך נמוך אמיתי?

פורסם

בגיר, הילוך ראשון 1:3.5 עד 1:4 . (טיפוסי, יש גם גירים עם 1:6.5 ו 1:7 ) .

בטרנספר, 1:2 , עד ל1:2.7 ויש גם, יותר נדיר, 1:3 ו 1:4 .

בסרנים, בין 1:2.7 ל 1:5.5 .

סה"כ יחס העברה כולל ברוב רכבי השטח הסטנדרטיים הידניים, נע בין 1:25 ל 1:50 .

פורסם

תודה, אבל בכל אופן, אני לא מתכוון להסתובב עם רכב בעל גיר 3 הילוכים, יהה אשר יהה.

אני עדיין לא הצלחתי להסיק מכל הסיפור או לקבל איזשהו קצה חוט לגבי השוואת הוצאות כוללת בין הקסנטיה שיש לי היום לבין ג'ימי, בהנחה שמדובר בבלאי רגיל ולא הפתעות כואבות.

פורסם
בטרנספר' date=' 1:2 , עד ל1:2.7 ויש גם, יותר נדיר, 1:3 ו 1:4[/quote']אז זה מביא אותו בעצם לאזור של LOW בטרנספר .

מצד שני אני מתאר לעצמי שנסיעה ממושכת בשיפוע שגורם לממיר המומנט "להחליק" תגרום לו נזק.

אני זוכר מהטנקים ששם ממיר המוממנט כן היה בנוי להחלקה והסל"ד היה כמעט קבוע בכל המהירויות (כמו בתיבה רציפה...)

פורסם

אני הולך לטפל בו בעצמי בהחלט.

ושאלה אחרונה:

כמה צריכת הדלק בערך של ג'ימי עם מנוע 4300 מהשנים 92-94?

פורסם

אני לא יודע אם היא תגרום לו נזק, אבל אני בהחלט יודע מנסיון שזה גורם להתחממות מאוד מהירה של שמן הגיר, ואלא אם כן לגיר יש מצנן שמן טוב במיוחד, אז שמן המנוע מגיע לחום יתר, ונדלקת לך נורה בלוח השעונים, או ששעון חום שמן גיר מורה לך לעצור את החגיגה.

פורסם
אני הולך לטפל בו בעצמי בהחלט.

ושאלה אחרונה:

כמה צריכת הדלק בערך של ג'ימי עם מנוע 4300 מהשנים 92-94?

תצפה ל-1:6 משולב. מנוע לא תקין יכול להיות גם גרוע יותר.

אורי

• תוכן חדש...