Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת של קנווד ומגבר של לאנזר כולל סאב של פיוניר ורמקולים 6X9 מאחור.

במערכת שומעים בסדר עד שלדוגמה מדליקים את המזגן-חימום או פותחים חלון חשמלי או מפעילים וישרים או מתזי מים, אז מופיע רעש מוזר כמו "וווווווווווווווווווווווווווווווווווווו" ומעצבן מאוד.

האם מישהו נתקל בבעיה מסוג זה ויכול לעזור אני נורא אשמח, תודה ורק רציתי שתדעו הפורום שלכם מעולה וכעת שהרכבתי מערכת חדשה אני שמח להצטרף אליו.

פורסם

net55,

האם התקלה קוראת גם שהדיסק מנגן? או רק כאשר הרדיו מנגן?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אם זה קורה שהרדיו מנגן אז סימן שיש לך קצר בין האנטנה לגוף הרכב שהרי הוא מינוס

אם לא אולי תנסה לתת למערכת מינוס עצמאי ולא מהצמות של הרכב

עם כבל עבה וטוב

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

יש לבדוק את הזנת המתחים למגבר ושאין נפילות מתח.

יש לבדוק את הזנת המתחים למכשיר ה HU

יש לנסות לבצע הארקה מחוט מינוס המגבר לסיכוך ה RCA (למרות שהבעיה ידועה דווקא בפיוניר)

יש לבדוק שחיוט הRCA אינו עובר יחד עם חוט פקודת הפעלת המגבר (למרות שגם אם כן ,יתכן וממש לא משם נובעת הבעיה)

יש לבדוק שחיוט הRCA אינו בצמוד למנוע המאוורר הפנימי ברכב, ואינו בצמוד לצמות מתחים.

יש לבדוק כמובן שחיוט הRCA אינו עובר כולו או בחלקו עם חיוט המתחים למגבר.

או--

לגשת למומחה שיודע לפתור בעיות רעשים.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...