Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בחומר הנ"ל השתמשתי עד עכשיו לניקוי הדשבורד בלבד.

האם אני יכול להבריק את הפסי קישוט בדלתות ו2 הטמבונים גם בחומר הנ"ל?

תודה מראש.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אישית משתמש בספרי הזה לפלסטיק של הקטנוע, זה מחזיק יופי משטיפה לשטיפה (בדר"כ שבוע), מידי פעם כשבא לי החשק אני מורח גם על הפסי קישוט באוטו וזה מחזיק בסדר גמור...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גם אני משתמש בו לפסי קישוט, לחיפויי המראות ולידיות והוא עושה אחלה עבודה.

הוא מחזיק קצת יותר מיום, משהו כמו חודש, תלוי בכמות השטיפות שהרכב עובר :wink: .

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חבל על הכסף,

לוקחים מטלית יבשה, לוקחים שמן בישול (כן,זו לא טעות), מורחים טיפה על הבד ומעבירים על כל הפגושים = התוצאה, מפתיעה!!!

אינטריור- לוקחים וזילין ובאותה שיטה.

אח"כ עוברים עם בד יבש כדיי שלא יישאר יותר מידיי שמן כי אח"כ נדבקים לזה כל מיני דברים כמו חול אבק וכו.

אישית אני לא מבריק עם שום דבר, מים וזהו בשטיפה, אך העניין עם השמן עובד ועוד איך עובד.

ניתן עם אמצעים בייתיים לנקות גם את הצמיגים\פגושים שחורים ןפסי קישוט שחורים - קצת צבע נעליים שחור על מטלית יבשה, יוצא יותר נקי ומבריק מספריי קצף לצמיגים - ובלי כסף.

פורסם
תנסה עם אמצעים ביתיים (_ראה הודעה מעל), אני מבטיח לך שזה יחזיק יותר מיום אחד.

אני צובע את הפגוש כל כמה חודשים כי אני לא אוהב להתעסק עם התכשירים האלה של הכאילו.

פורסם

אז אתה מעדיף לצבוע?!

מה הבעייה להשקיע פעם אחת בצביעה איכותית ופשוט לשמור על זה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
חבל על הכסף,

אינטריור- לוקחים וזילין ובאותה שיטה.

.

אני לא הייתי מורח וזילין, זה על בסיס שמן ובחום זה מבצע פעולה של טיגון ואחר כך סדקים...בגלל זה כשיוצאים לטיולים תמיד שמים על השפתיים חומרים כאלה על בסיס מים או חלב ולא שמן.

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם
אז אתה מעדיף לצבוע?!

מה הבעייה להשקיע פעם אחת בצביעה איכותית ופשוט לשמור על זה?

איתמר.

איתמר לאחר שצבעתי את הפגושים ברכבי ועוד מספר פגושים של רכבים אחרים, התחלתי לעשות את זה מהר מאוד, לכן כל התהליך ( שיוף, ניקיון, 3 שכבות +לקה לפעמים), לוקחים כשעה וחצי לא כולל זמן הייבוש, לכן אני מעדיף לצבוע כל כמה חודשים, ומה שכן ספריי לא מעלים שריטות חזקות בפגוש, ככה שצביעה כל כמה חודשים בשבילי עדיפה על ריסוס ספריי כל שבוע.

פורסם

פעם בשבוע לא הורג לעבור על החלקי פלסטיק עם wd40 או שמן בישול.

נישמע מצחיק גם אני צחקתי בהתחלה בנוסף אבל זה מוציא את זה כמו חדש.

ולא כמו סקאי שמתייבש אחרי כמה שעות.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
חבל על הכסף,

לוקחים מטלית יבשה, לוקחים שמן בישול (כן,זו לא טעות), מורחים טיפה על הבד ומעבירים על כל הפגושים = התוצאה, מפתיעה!!!

אח"כ עוברים עם בד יבש כדיי שלא יישאר יותר מידיי שמן כי אח"כ נדבקים לזה כל מיני דברים כמו חול אבק וכו.

.

נשמע הגיוני, אני אנסה (כנראה ) עוד היום.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...