Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמשת בקצף של ARMORALL, הקצף מבריק את הפסים השחורים, ומחזיק מעמד לאורך זמן ארוך יחסית.

ל'

IMG_1208 (Large).JPG

IMG_1207 (Large).JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חס וחלילה וקס על פלסטיק!!! הוא מלבין אותו!!

אני בטוח שחבר שלך לא השתמש בוקס לרכב, אולי וקס אחר.

בכל אופן עם כל הכבוד לשמן בישול, וזלין וצביעה מחדש - התכשירים הייעודיים עושים יופי של עבודה והם גם לא יקרים. פעם ב 4 שטיפות עוברים עם התכשיר על הפלסטיקים. בדיוק 3 דקות ונותן תוצאה נפלאה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ווקס לרכב והוא לא מלבין. יצאה מבריק מבריק, הענין הוא שצריך למרוח ולנגב ישר אם לא ישאר כתמים ואז עקח זמן לנקות אותם.

חס וחלילה וקס על פלסטיק!!! הוא מלבין אותו!!

אני בטוח שחבר שלך לא השתמש בוקס לרכב, אולי וקס אחר.

בכל אופן עם כל הכבוד לשמן בישול, וזלין וצביעה מחדש - התכשירים הייעודיים עושים יופי של עבודה והם גם לא יקרים. פעם ב 4 שטיפות עוברים עם התכשיר על הפלסטיקים. בדיוק 3 דקות ונותן תוצאה נפלאה.

איתמר.

פורסם

יכול להיות שהוא התבלבל עם פוליש, פוליש משאיר סימנים לבנים על הפלסטיקה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא, לא התבלבלתי.

מה הרעיון שהוא מנגב ישר ולא נותן לו להתייבש? ואתה בעצך אומר שאם הוא מחכה אז נוצרים כתמים לבנים...

וקס לרכב זה וקס לפח הרכב, לא לפלסטיקים. היה לי וקס פעם שצויין שהוא לא מיועד לפלסטיקים, רק לחלקי פח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא צריך לחכות אתה מורח ואז מנגב ותראה איזה מבריק זה יצא!(הבטחה שלי)

לא, לא התבלבלתי.

מה הרעיון שהוא מנגב ישר ולא נותן לו להתייבש? ואתה בעצך אומר שאם הוא מחכה אז נוצרים כתמים לבנים...

וקס לרכב זה וקס לפח הרכב, לא לפלסטיקים. היה לי וקס פעם שצויין שהוא לא מיועד לפלסטיקים, רק לחלקי פח.

איתמר.

פורסם
מבריק מאוד!

הבעיה היא: שיצטבר עליו הרבה מאוד אבק ולכלוך.

בדיוק.

תנסה למרוח את זה על פינה בשיש בבית - תראה שזה יבריק, אבל תשים לב כמה לכלוך יתפס על זה.

עצתי - תשטוף את זה כל עוד ניתן, ותבצע צביעה/שימוש בחומר מתאים.

פורסם

השמן מבריק בצורה שלא תאמן ,יותר מכל חומר ייעודי אחר,והוא גם יחזיק לך אפילו חודש, הבעייה היחידה שהוא סופח אליו אבק ולכלוך ולכן מידיי פעם להעביר מטלית יבשה - נותן פיתרון לעניין.

פורסם

מומלץ שמן קנולה כי הוא מופחת קלוריות

או לפסים דקים מומלץ שמן זית מזוכך-רק כבישה קרה! לא לגעת בסוגי כבישה אחרים...אה ושיהיה ישראלי,הכי טוב כחול לבן!

:???:

מה השטויות האלו!

יש חומרים יעודיים להברקה ושמירה על פלסטיקים-תקנו ותשתמשו

פורסם

אני משתמש ב- original black של carplan.

חומר טוב :)

מחזיק תקופה ממושכת, רק צריך לנקות את הפלסטיקים, ולוודא שהם יבשים לפני שמתחילים.

• תוכן חדש...