Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטוטמוטור 2006.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביקרתי באוטומוטור וקשה להתעלם מהחיפושית המדהימה שמשה ציין.

כתוב עליה שהיא מגיעה מ 0-100 קמ"ש ב-4.9 שניות עם 220 כ"ס

והשקעה של 250K או 269K ( לא ממש זוכר :roll: ).

לא יודע עד כמה זה באמת נכון.

אבל בהחלט החיפושית הכי יפה שראיתי.

http://img46.imageshack.us/my.php?image=0245lq.jpg.

פורסם
משה, שלא תבין אותי לא נכון, אני מתעניין מאוד ומעודכן מאוד בכל הנוגע למנועי ה hi performance של החיפושיות.

יודע לי על כל הנפחים, מהלכי בוכנה וכמעט כל השיפורים שניתן לעשות למנוע Type-1 של חיפושית.

אך לאחר שראיתי את הרכב היום עם המנוע שמורכב עליו אני יכול בפירוש להגיד שהמנוע הזה לא מוציא יותר מ 130-140 כ"ס, ממש לא יותר.

וצירפתי גם תמונה של מנוע 210HP..

זה שאני לא מפקפק בדבריך פשוט זה לא תואם את מה שהוצג... והמשך השרשור מעיד על מנוע פורש... אולי יש פרטים על הספקים במקור?

לחבר טוב יש חיפושית מבציר 1970 עם מנוע 1.2 שנוסעת יפה. לדעתי שיפור ל 100 כ"ס יספיקו לחיפושית לנסיעה מהנה...:-D והחיפושית הזו נתנה לי רעיון לפרוייקט נוסף... תיהיה בטוח שאני אתייעץ איתך לאור הידע שהפגנתה בשירשור זה.

יצא לי לראות את החיפושית הזאת... פחחות וצבע אני חייב לומר ברמה מהממת! שלמות!

עמית.

היום ביקרתי באוטומוטור וקשה להתעלם מהחיפושית המדהימה שמשה ציין.... בהחלט החיפושית הכי יפה שראיתי.

ידידי מצטער.

אבל ראיתי חיפושיות יותר יפות.

אין ספק שהיא נראית טוב אבל יש חיפושיות שנראות טוב יותר...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...