Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, היה לי מקרה דומה פעמיים. לאחר חיבור כבלים הרכב הניע. זה שאורות דולקים לא אומר בהכרח שלמצבר יש מספיק כוח להניע את הרכב. בפעם השלישית הלכתי וקניתי מצבר חדש.

תנסה להניע עם כבלים או להשאיל מצבר.

תבדוק גם את תאריך הייצור של המצבר.

Veni Vidi Vici

פורסם

ויקינג קרא טוב מה שהוא כתב:"הסטרטר מסתובב רגיל לגמרי."

איך היגעת למצבר ?

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני בלית ברירה אגרור את הרכב ביום ראשון למוסך..

תודה לכם...

אגב, אם מקצוען מסתכל על זה, זה אפשרי לפטור את זה ללא גרירה? תיקון במקום?

תודה

פורסם

ברוב המקרים אפשר לסדר את זה בלי גרירה.

הביטוח של הגרר קודם שולח מכונאי,רצוי גם לבקש זאת מהם.

פורסם

דיברתי עם השירות גרירה..הי א אמרה לי שבמקרים כאלה רק גרירה..היא לא תשלח מכונאי כי זה לא נשמע לה משהו שאפשר לתקן..

מוזר

פורסם

לפעמים הם מתעקשים הפוך,בפרט בלילה.אם דיברת איתה בלילה בטל את הגרירה,בתרוץ שאתה צריך קודם למצוא מוסך. מחר צלצל פעם נוספת,תהיה מישהי אחרת.תגיד שיצא לך חוט ואתה לא יודע לחברו.

פורסם

אני דווקא הייתי מעדיף לגרור את הרכב למוסך, ולא להתעסק עם קומבינות דרך של כל מיני מכונאים שהשם יודע מה טיבם.

מניסיונם של אחרים, שאכלו הרבה חצץ בעקבות "קלקולי דרך".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מצד שני, המוסך שאני אגרור אליו את הרכב סביר להניח יציא לי מליון ואחת בעיות לא קשורות וירצה להחליף כל חלק כולל המנוע ולא יפטור את הבעיה

:)

זה מנסיון מר מאד.

יש לכם אולי המלצה לאיזה מוסך באזור בני ברק? (ולייתר בטחון גם באזור הרצליה, אך סביר להניח שאני אקח אותו לבני ברק).

תודה

פורסם

עדיף ללכת לחשמלאי, 99% שמדובר בבעיית חשמל.

מוסך יכול להמציא לך סיפורי אלף לילה ולילה.

שיקול שלך.

פורסם

שגריר באמת הפוכים, בעבר, עם הג'אסטי, הלך לי הרוטור במפלג, אין אפשרות להניע את האוטו, אני מצלצל להזמין גרירה, אומר לה מה קרה, שואל אם יש רוטור, עשינו ועידה עם המכונאי, נחשו מה ? שלחו לי מכונאי, למרות שאין לו רוטור, יופי... עוד שעה לעמוד בשוליים לחכות לגרר.

לגבי הרכב של ידידנו בראבו:

יכול להיות תקלה של אי העברת ניצוץ בשבל כשל בחוטי הצתה/חיבור בין הכוהל למפלג

יכול להיות אי ספיקת דלק, כשל בצנרת או המשאבה

את שתי הדברים לדעתי ניתן לבדוק בו במקום, לפני הגרירה למוסך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אתם אומרים לגרור לחשמלאי אז?

כי אם אני אגרור למוסך והוא יגיד לי שאין לו מה לעשות, אני אצטרך לגרור שוב על חשבוני..

תוכלו להמליץ על חשמלאי נורמאלי באזור המוסכים של בני ברק?

תודה

פורסם

עדכון!!

ירדתי היום למטה לרכב, ניסיתי להניע..וראו זה פלא, מהפעם השניה, הניע כמו חדש!

ניסיתי לאחר מכן עוד מספר פעמים והכל עובד יפה! אני אנסה עוד מספר שעות שוב.

מה שכן, שמתי לב שלוקח לו טיפה יותר זמן מבד"כ עד שהמנוע נדלק..זה מאד מוזר. לא עשיתי שום דבר מאז אתמול..

זה חוסך לי גרירה למוסך וזה כבר טוב..האוטו עכשיו בר"ג קרוב לכל המוסכים לכל מקרה:)

האם יש כאן מישהו שיש לו משהו כמו מוסך חצר או את הכלים לבדוק ולאבחן את הבעיה בכדי שאני אסע מחר לבעל המקצוע המתאים בלי שישחטו אותי?

אני מדבר על אזור ר"ג..

תודה!

• תוכן חדש...