Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שלישי החלפתי ברכבי (אאודי 80 86) את כל חלקי הפלסטיקה של החלק הקדמי,קרי: לוח שעונים, דש-בורד, קונסולה מרכזית, תאי ככפות (אחד מכל צד).

בעקבות ההחלפה נוצר מצב שבו מד הקילומטראז' מראה את המרחק שעבר האוטו התורם ולא שלי, מה עלי לעשות? (אין באפשרותי להעביר את המד הישן כיוון שזה שבק לפני חצי שנה בערך שבמהלכם מסלול הנסיעה היה קבוע וידוע במרחק של כ-400 ק"מ לחודש).

האם עליי לנסח מעין טופס\הסכם\זכרון דברים, ביני לבין הבחור שממנו קניתי את הרכב שבו יצויין מה הקילומטראז' שהאוטו שלי עבר במקור (+400*6), מה הקילומטראז' על המד החדש וכו'?

כמו כן מה ההשלכות של החוק על הנושא.

אשמח לתגובות מאנשים שעברו חוויה (?) דומה.

פורסם

במכונית משנת 86' זה מה שאמור להדאיג את הקונה!?

מקסימום אתה יכול בעת זיכרון הדברים לציין מה היה הקילומטרז' לפני החלפת לוח המחוונים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אתה יכול לפנות למכון ספידומטרים שיכוון את מונה המרחק לק"מ האמיתי שעברה מכוניתך.

(חבל שלא עשית זאת מראש כשלוח השעונים התורם היה מחוץ למכונית).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם ביצעת את כל ההחלפות הללו בעצמך היית צריך לראות כמה זה קל לשנות את הקילומטראז... אם זה אפשרי פרק והווכח בעצמך. אם לא - מכון ספידומטרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני גם לא רואה סיבה שתשנה את זה, הרכב בן 20, מבחינת היגיון הוא כבר יכל לעשות סיבוב.

עזוב אותך שטויות.

haters will hate

פורסם

זה דיי קל, אבל פירוק המנגנון מסובך, ואם טועים בהרכבתו חזרה כל העסק לא עובד.

בנוגע למכון לספידומטרים-מישהו מכיר אחד כזה באזור טבריה? (גם הסביבה הקרובה זה טוב-נצרת+עילית, כרמיאל, וכל עמה"י).

• תוכן חדש...