Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי מוזר הקטע הזה... אני מחפש הונדות באתרי אינטרנט ורוב ההונדות ובכלל המכוניות הן אוטומט...

תמיד חשבתי שרוב ההונדות צריכות להיות גיר.. ספורטיביות......

(הונדות שנת 96+-)

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון שזו "מעין" קושיה של פסח שאתה לא מצפה באמת לקבל עליה תשובה?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

זה שכולם רוצים שתהיה להם הונדה ספורטיבית (ידנית) שימשיכו לחפש (ואני לא אומר את זה בציניות) פשוט יש ורק צריך למצוא!

גמני תמיד חשבתי שסיוויק 4 דלתות דור 4 אין אוטומט, אבל יש!!! פלא פלאים, וכך גם הדורות הקודמים שלה.

בדר"כ המכוניות היותר עממיות, כמו ליאונה או אימפרזה באותן השנים יש יותר ידניות משום מה.

המסקנה :

הונדה איננו רכב ספורטיבי !

ואני לא מבין מה הקשר???

כל האמריקאיות עם המנוע השמן שלהם כולן אוטומטיות!!! ידני זה חלק ברור ומובהק מהספורטיביות של הרכב, אבל עובדה שמייצרים כאלה מכוניות עם מנוע גדול ושמן, אבל עם גיר אוטומטי מעצבן.

Polo 2012

פורסם
ההונדות לא ספורטיביות אבל די מהירות לפחות ההונדות של תחילת שנות ה90 ובישראל מהיר=ספורט.
הונדה מתאפיינת באופי ספורטיבי לא כאוטו ספורטיבי.

בעיקרון זה ככה רק בגלל כל התוספות שמרבים לשים על הרכב, אני שוב אשווה אותה לאימפרזה לדורותיה, למרות שלאימפרזה יש מנוע חלש וביצועים לא מזהירים יחסית לקטגורייה שלה.

זה גם הכל עניין של שיווק נכון של הרכב והמותג עצמו, תחשבו על זה.

Polo 2012

פורסם

השאלה שבכותרת שלך לא קשורה לשאלה שבתוכן. למה רוב המכוניות הנמכרות הן אוטומטיות זו שאלה שהתשובה עליה היא למשל: כי אנשים עצלנים, כי אנשים עומדים הרבה בפקקים, כי השוק מכתיב וכן הלאה.

התשובה לשאלה למה ההונדות גם אוטומטיות ברובן אמנם זהה, אבל זה בדיוק בגלל טעות המחשבה שלך כי הונדות מסמלות ספורטיביות. לרוב הקונים הונדה סיוויק או אקורד הן משפחתיות. לקומץ אנשים הונדה סיוויק נחשבה ספורטיבית והם קנו אותה עם גיר ידני. זה הכל.

ואמנם זה בטח נורא קולי לקצר בסגנון "125 כוח", אבל תהיה רציני. "גיר" זה גם אוטומט. גיר הוא קיצור של גירבוקס, או תיבת הילוכים, שיכולה לבוא בידני או אוטומט (או באמצע).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הונדה היא לא ספורטיבית, אבל אני חושב שאופי ספורטיבי יש לה.

אגב, קושיה של פסח:

למה איביזה FR היא רכב ספורטיבי, וסיביק האצ'בק VTEC (לא VTI) לא?. (הרי בשתיהן הביצועים די זהים, וההתנהגות די זהה)? שאלה של שיווק?

פורסם

"ידני זה חלק ברור ומובהק מהספורטיביות של הרכב"

לא בהכרח...

באירופה רוב המכוניות הן גיר ידני בלי קשר לסוג הרכב.

אתה יכול לראות שגם מכוניות יוקרתיות הן ידניות שבארץ לעולם לא ימכירו אותן עם גיר רגיל.

התרבות של מנוע 1600 ידני הוא חלק מתרבות נהיגה שנמצאת רק בארץ, וחבל.

פורסם
כי הישראלים עצלנים ואוהבי פינוקים (כמוני :) ) זה למה.

כל אחד והפינוקים שלו. בשבילי פינוק זה כוח זמין בנגיעה בדוושה, בלי השהיות. מה שלא תקבל ברכב אוטומטי. בשבילך פינוק זה לשחרר את יד ימין בשביל סנדוויץ...

אגב, קושיה של פסח:

למה איביזה FR היא רכב ספורטיבי, וסיביק האצ'בק VTEC (לא VTI) לא?. (הרי בשתיהן הביצועים די זהים, וההתנהגות די זהה)? שאלה של שיווק?

לטעמי, האצ'בק עם 125 כ"ס וגיר ידני היא בהחלט בעלת אופי ספורטיבי. זה שהיא לא מהנה במיוחד לנהיגה, לא הופך אותה לרכב חסר מאפיינים לחלוטין. וד"א, אני בספק אם סיוויק עם 125 כ"ס תתן ביצועים קרובים לאיביזה FR עם 150 כ"ס מוגדשים. ההתנהגות - לא זהה (כל אחת מחורבנת בדרכה שלה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה שעושה את הסיויק ל'ספורטיבית' זה המנוע שלה , שאוהב את הסל"ד הגבוה ובלי קשר מנוע מצוין

כל מה שקשור להתנהגות כביש שהיא די גרועה וקשה לשיפור בסיויק סטנדרטית מבלי לזרוק אלפי שקלים

אבל המנוע ...:) , יש כאלה שזה מספיק להם , ובינינו במרכז גם ככה אי אפשר להנות יותר מידי מלתקוף סיבובים, פה ושם אולי ...אבל בגדול , אין איפה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...