Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10000 עצמאי להונדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לבצע טיפול 10000 לבד לסיוויק 97 ואני צריך מקום שניתן להשיג את החלקים במחיר זול

החלקים שנחוצים לי לביצוע הטיפול הם:4 פלאגים של איזה חברה מומלץ לרכבי?

פילטר שמן+פילטר אוויר+שמן מנוע איזה מתאים לי? פילטר דלק

האם באמת אם אני רוכש את החלקים ומבצע את הטיפול באופן עצמאי ייצא לי יותר זול מאשר ללכת

למוסך ולעשות טיפול 10000 ?

אני צריך פירוט בבקשה של החלקים שמתאימים ומומלצים לרכבי +מחירים על כל חלק בערך+ מקום

שניתן לקנות את אותם חלקים בזול ,רצוי באיזור המרכז

תודה ויום טוב לכולם

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

בכל חנות נורמאלית יאמרו לך מה בדיוק מתאים לרכב שלך, בעניין השמן מנוע, תקנה משהו איכותי חצי סינטטי או סינטטי מלא.

אם אתה רוכש לבד את החלקים ומחליף לבד=ממש לא בעייה, אתה חוסך חצי עלות, או יותר נכון, רוכש חלקים יותר איכותיים,ועדיין יישאר לך עודף , בערך חצי סכום טיפול במוסך.

פורסם

על פילטר שמן,שמן ברקס ושמן גיר הייתי הולך על מקורי (גם לי יש הונדה ואני גם עושה ככה),גם פלאגים אם יש לך אפשרות כי ההבדל זניח.

אם אתה רוצה את כל הסדר של הטיפולים וכו' תתחבר אלי לאי סי קיו אני ישלח לך רשימה מה לעשו בכל טיפול איפה לקנות מורשה\חנות והכל.

אני עשיתי להונדה שלי טיפול 160 לפני שבוע יצא לי 1500 שקל בערך אולי קצת פחות,נשמע הרבה אבל בטיפול עשיתי:

צלחות+רפידות (רפידות של LUCAS,מה שנחשב פחות מזה אל תקנה העצירה תהיה גרועה)

שמן גיר-במורשה150

פלאגים-במורשה80

גומיות שאוטמות את הפלאגים-מורשה 60

כיוון שסתומים-120 במורשה

פילטר שמן-100 במורשה

מים לרדיאטור+ניקוי במכון לרדיאטורים 150 שקל

שמן ברקס-במורשה 120 בערך

כל אלו במוסכים בבית עשיתי:

שמן וולוליין 10\40 עלה לי 100(כמובן עם החלפה של הפילטר שמן,רק קניתי אותו במוסך)

מים למצבר\מזוקקים-15 שקל

החלפה של הצלחות והרפידות 320 אם אני לא טועה

כיוון לבלם יד

ניקוי של הדראמים

החלפת פילטר שלק 40 שקל

החלפת פילטר אויר 40

תוסף דלק 44K 70 שקל

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...