Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות אחזקה של רכב גרמני bmv vs mercedes

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשם הסקרנות האם יש הבדל בן קנית BMV סדרה 5 לבין מרצדס E שנתונים 2000-2002 , (בהנחה שעלות קניה זהה) , מבחינת עלויות שוטפות שנתיות ? כלמר אבדן ערך, מוסכים ,טיפולים ?

מי מהם תהיה יותר אמינה? אטרקטיבית? ומהנה לנהיגה?

ואם היה לכם הכסף מה הייתם בוחרים ?

תשובות מנומקות אם אפשר ומאנשים שנהגו עלהן

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אחדד את הדברים מרצדס e320 שנת 2000 מול bmv 530 אותו שנתון ושניהן עולות בערך אותו סכום כסף אותן ידיים , קילומטרג' שונה אבל לא מהותי

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

חבר'ה מה קורה? כאן יש שאלה תמימה ואני לא מבין למה נטפלים לשגיאה.

אם מישהו כותב בגסות או מלגלג על אחרים אפשר (ורצוי) לעשות צחוק משגיאת כתיב שלו, אבל זה לא המקרה!

יש כאן מי שבתור ילדים עבדו במוסך במקום לקרוא ספרים והם בין התורמים העיקריים לידע בפורום למרות שגיאות הכתיב שלהם!

פורסם
נראה לי שבגרמנית אומרים (לא כותבים) בי-אם-וי

צפונבונים קוראים לזה "בימר" (אומרים וגם כותבים).

פורסם

מבחינת פחת שתיהן מאבדות גובה מהר מאוד..כ- 15 % בשנה בממוצע חשבון פשוט , מרצדס 320 שנת 2000 שעולה בסביבות 130000 ש"ח תעלה לאחר שנה כ- 110000 + מינוס!!

בכל אופן מניסיון שלי , לחבר טוב יש מרצדס E240 שנת 99 כבר 5 שנים, האוטו מאובזר ברמה, הסלון מעור 2 גוונים עם שילוב עץ ,גג נפתח, מגנזיום,משענות מתכווננות חשמלית וכ"ו מבחינת נסיעה האוטו נוסע אחלה בשביל מנוע 2400 ובודי כבד,נסענו על 200 קמ"ש בסביבות 4500 סל"ד, נסיעה חרישית והאוטו מגיב בכל מהירות, אני לא אשקר לך אבל מרגישים את הבודי הכבד יופי( במקרה של ה- 240 ).

תחזוקה לא זולה, ביטוח מקיף בסביבות 12000 ש"ח,צריכת דלק של כ- 6/7 לליטר.

האוטו אמין מאוד אבל לדוגמה הצג בלוח השעונים הפסיק לעבוד ,ולוח שעונים עולה בחברה לא פחות מ- 7000 ש"ח לפני מע"מ, כנ"ל גם חלקים במזגן במידה ומתקלקלים קשים להשגה ויקרים.

אין ספק שלמרצדס E יש פוזה שאין לאוטו אחר.

במוו 530 לעומת זאת בעלת מראה פשוט למדיי לעומת האחות מבית מרצדס,המנועים של במוו אימתניים ועצבניים,ידוע שבמוו יותר מהירות .

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=96569&BMW

http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=91047&Mercedes-Benz

גם במקרה זה למרות שלמרצדס מנוע גדול ב- 200 סמ"ק,הוא מעט יותר חלש ממנוע 3000 של הבמוו.

אני בכל אופן הייתי הולך על המרצדס!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

הבמוו יותר ספורטיבית

המרצדס יותר משייטת

שניהם מצויינות אבל אחזקה מאוד יקרה

מניסיון של חברים מפגרים ואפילו שלי שקנינו מכוניות בסגנון הזה ופשטנו כמעט רגל אני יתן לך עצה טובה- תשאל את עצמך אם יכלת לקנות אחת חדשה מהסוכנות , אם התשובה כן אז זה יכול להתאים , אם לא תרד מהעץ של "תפרן" שמחזיק מכונית יוקרה בת10 דוגרי אני אומר לך זה לא הולך

לי יש ניסיון של חצי שנה עם ה528 אוטו פשוט מטורף המנוע נשמע אולי קצת חלש על הנייר אבל האוטו פשוט טס . ביום יום היא הייתה מאוד נוחה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
הבמוו יותר ספורטיבית

המרצדס יותר משייטת

שניהם מצויינות אבל אחזקה מאוד יקרה

מניסיון של חברים מפגרים ואפילו שלי שקנינו מכוניות בסגנון הזה ופשטנו כמעט רגל אני יתן לך עצה טובה- תשאל את עצמך אם יכלת לקנות אחת חדשה מהסוכנות , אם התשובה כן אז זה יכול להתאים , אם לא תרד מהעץ של "תפרן" שמחזיק מכונית יוקרה בת10 דוגרי אני אומר לך זה לא הולך

לי יש ניסיון של חצי שנה עם ה528 אוטו פשוט מטורף המנוע נשמע אולי קצת חלש על הנייר אבל האוטו פשוט טס . ביום יום היא הייתה מאוד נוחה

תודה לאומנירוד ולך , אבל רציתי לשאול שניכם מדברים על עלות גבוהה , במרצדס הבנתי לפי אומנירוד שאפילו אם אין לי טיפולים העלות השנתית היא בסביבות 40K . אנני יודע כמה ב bmw אבל זה נראה לי ששליש מהרכב נעלם בשנה . כלומר שלוש שנים וקנית עוד רכב . זה לא נראה לכם מוגזם?!!!

אף אדם ,אפילו עשיר ,לא יכול להרשות לעצמו מכונית שהעלות החזקה שלה שווה לשליש מחירה. וזה בלי לחשב מוסכים. אז זה לא משנה תפרן שרוצה משהו טוב או עשיר שיש לו . לעשירים שיש ,יש כי הם לא זורקים כסף.

אז מה יש בהן שכולם רוצים אותם ?

בתודה יהודה

נ.ב לכל אלו שענו קודם אם BMW הייתה נקראת BMV לא הייתם רוצים אחת? או ששמא זה חילול הקודש לטעות בחלום הרטוב שלכם?

בברכה יהודה

פורסם

לגבי הערה שלך.

מי שקונה את הרכבים האלה חדשים (כחצי מיליון כ"א), לא ממש מזיז לו איבוד הערך.

אני רואה את דוד שלי מחליף כבר קרוב ל-10 שנים רכבים בסדר גודל הזה, על כל רכב הוא מפסיד כ-200K.

זה לא בדיוק מזיז לו בכיס.

לפעמים הרעיון של ההפסד הכספי מציק לו (עקרונית בלבד), אבל כשהוא רואה את ה-S החדשה או משהו בסגנון, הוא מתבלבל מחדש.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...