Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב נראה לי שאני ילך בסוף על פנסוניק 5401 בגלל שאני צריך לקנות גם קבל למערכת ויש לי רק 2000 שקל .

איך החיתוכים במכשיר הזה? לפי מה שהבנתי יש רק איקוליזר של 7 מצבים .

בפיוניר שהייתה לי היה loud 3 מצבים ותמיד הייתה שם את האופציה הזות על Loud high .

היה גם בפונקציות bmx ,bmx2 .

בפנסוניק את הפונקציות האלו נכון?

מכשיר מעולה "סוס עבודה" יש לו פונקציות רבות דובר עליו פה כבר בפורום וגם הומלץ ע"י מספר אנשים לא תתאכזב ממנו בטווח המחירים של עד 1500 ש"ח המכשיר הזה לוקח את כולם .
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לרשום פה בבקשה מה הפונקציות,אני לא רוצה ליפול עם המכשיר הזה ?.

מה לדעתכם ישמע יותר טוב פיוניר 7750 או זה ? לפיוניר יש אפשרות ל3 מצבי לואד היי פאס,מייד ,ולוו פאס מה שגורם לצליל להשמע מחודד יותר בלי המצבים האלו הפיוניר נשמע לי כמו הסוני הישן שלי.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

5401w.gifC5401W

PANASONIC 1x1.gifרדיו דיסק פנל חשמלי נשלף,תומך WMA,MP3,תצוגת פנל 3 ממדים, המשלב אנימציות גראפיות, 18 תחנות FM ו-6 תחנות AM,יציאת קדם מגבר קומפטשיין 5V HIGH-ENDX3, התנגדות יציאה 60OHM ,תוחם תדרים פנימי HP/LP,אקולייזר פנימי 7 ערוצים,1 כניסת AUX ,שלט רחוק,שולט צ'נג'ר, MOSFET 4X50W

* נלקח מאתר א.ד.י. מערכות

פורסם

טוב החלטתי .

אני רוצה לקנות panasonic 7301

כמה מתח היציאה חיצונית שלו 5 או 2.5 בחלק מן האתרים זה 2.5 וחלק אחר 5v

פורסם

עזוב את הרדיו הזה במחיר הזה קנה אלפיין לא תתחרט, רק אם אתה מחפש אנימציות וכאלה אז זה שווה אבל השמע של JVC בד"כ לא מי יודע מה ואיחוד לאומת אלפיין במחיר זהה

פורסם

מי אמר שאני רוצה jvc ,תקרא הודעה אחת למעלה מעל מה שרשמתה.

את האמת האלפין 9830 בא לי בול בתקציב ,אבל המראה שלו מדכא ועלוב אמנם האיכות תיהיה טובה יותר מפנסוניק אבל לא בהפרש כזה גדול ככה שאני כנראה ילך על הפנסוניק.

פורסם

מראה מדכא? אם אתה מחפש תצוגות לא עדיף לקנות איזה DVD עם מסך 7'' אחלה תצוגה תהיה לך.

אני אישית מעדיף איכות על "תצוגות" הייתי הולך על האלפיין (שדרך אגב יש לי את ה9830 ואני מרוצה ממנו לגמרי יש בו הכל) בסה"כ ההחלטה היא רק שלך.

ובאמת מעניין גם אותי לדעת מאיפה 9855 ב 2100-1900

פורסם

כמה אנשים פה מבלבלים את המוח בתחנה מרכזית אפשר להביא מציון [למי שמכיר ] 9855 ב2000 שקל

אומנם זה בהזמנה של יום יומים אבל זה ב2000 ולא ריפרבישט

הכול יהיה בסדר

פורסם

מחיר הכי נמוך שאני יכול להשיג את ה9855 זה 2500 ש"ח.

ולגבי היעוץ, הייתי ממליץ לך ללכת על פיונייר הדגמים החדשים, (אמרת שאתה מחפש יופי ואיכות יחד,, לא?)

בקיצור אני ממליץ על 6850. מכשיר יפה ואיכות מדהימה, V4 PREOUT, וגם יש את כל החיתוכים.

בברכה.

בוריס.

• תוכן חדש...