Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מזדה לנטיס F שנת 99' 1800 גיר רגיל .

דוושת קלצ' הולכת קשה ושורקת (יש לציין שהקלצ'

הוא הידראולי).כל הנסיונות לווסת את הקלצי ,או

למצוא מקור השריקה כשלו.כאשר אני נכנס עם רכב

לשלולית או סתם יום גשום הכל מסתדר,אין שריקות

והדוושה כמו מרגרינה...

מבקש עזרה באיתור תקלה.

תודה.

Mazda Lantis 323F 99

פורסם

גם אצלי בעיה דומה. בנוסף למה שתיארת, אצלי גם דוושת קלאץי היתה נתקעת ברצפה מדי פעם (בעיה לא בשטיח:-) ). אחרי החלפת המשאבה הבעיה נפתרה חלקית, הדוושה לא נתקעת, אך החריקות נשארו. בתחילת הנסיעה לא שומעים כלום, אך לאחר שימוש בקלאץ' 40-50 פעמים שומעים חזק את החריקות.

פורסם

צהריים טובים.

 

אצלי הבעייה הייתה קיימת בפולו 2002 עד לפני שהחלפתי קלאץ'. לאחר החלפת הקלאץ' הבעייה נפתרה (אצלי הקלאץ' לא הידראולי). יכול להיות שהקלאץ' אצלך בדרך להחזיר נשמתו לבורא, בכל מקרה אני ממליץ לך לגשת למוסך. אגב, למרות התופעה שהייתה אצלי של החריקות והקלאץ' הקשה, במוסך המורשה המליצו לי למשוך את זה עוד 10-20 אלף ק"מ בהתאם לכמה אני מוכן לסבול איתו. בסופו של דבר החלפתי לאחר 10 אלף ק"מ כי הייתה בעייה אחרת שבזמן נסיעה היו צלילים של תאונת רכבת מהגיר.

 

איתמר ג'ורג'.

פורסם

לכל מצמד בעל הפעלה הידראולית יש 2 משאבות;אחת בתא הנוסעים,מעל הדוושה,והשנייה תחתונה,בסמוך למצמד עצמו.

סביר להניח שהבעייה אצלך היא במשאבה התחתונה,כלומר,הבוכנה לא פועלת חלק מכל מיני סיבות-גרד בצילינדר,היתעקמות הזרוע המובילה ועוד.

בדוק את המשאבה התחתונה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

×
×
  • תוכן חדש...