Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להמלצה להשקיע קודם כל בהד יוניט.

הד יוניט הוא המקור של הצליל ולא משנה עד כמה הרמקולים/הגברה/איטום שלך טובים - אם המקור של הסיגנל חרא - הכל ישמע חרא.

מי שטוען אחרת - מידן_מל - עדיף שלא יגיב בנושאי סאונד.

תמיד מתאימים רמקולים לראש ולא להפך.

המצב שיכול להבצר לך אם תשקיע ברמקולים - תחליף הד יוניט והאופי של הצליל ישתנה לך לחלוטין -> תצטרך לקנות סט אחר או סתם להיות מבואס.

שוב, ממליץ בחום להשקיע קודם כל בראש.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם
Shayke שמעתה את ההייבירד והדוקט?
דוטק כן, הייבריד לא.

הבנתי שאם אהבתי את הצליל של מורל שרמקול מסדרה נמוכה שלהם מוציא, אז מן הסתם שאני אוהב רמקול מסדרה גבוהה שלהם.

פורסם
מצטרף להמלצה להשקיע קודם כל בהד יוניט.

הד יוניט הוא המקור של הצליל ולא משנה עד כמה הרמקולים/הגברה/איטום שלך טובים - אם המקור של הסיגנל חרא - הכל ישמע חרא.

תמיד מתאימים רמקולים לראש ולא להפך.

המצב שיכול להבצר לך אם תשקיע ברמקולים - תחליף הד יוניט והאופי של הצליל ישתנה לך לחלוטין -> תצטרך לקנות סט אחר או סתם להיות מבואס.

שוב, ממליץ בחום להשקיע קודם כל בראש.

נראה לי שישנה כאן אי הבנה, ה-6850 הוא גם מכשיר טוב וברור לכולם שהוא לא מוציא סיגנל חרא.

השאלה היא האם הוא יספיק או שאני אהיה חייב להחליפו למכשיר טוב יותר לדוגמא ה-9855.

פורסם
דוטק כן, הייבריד לא.

הבנתי שאם אהבתי את הצליל של מורל שרמקול מסדרה נמוכה שלהם מוציא, אז מן הסתם שאני אוהב רמקול מסדרה גבוהה שלהם.

אז היום אתה רוצה לקנות הייבריד כי הוא יותר טוב , מה יקרה אם יהיה לך יותר כסף ויצא הקומפוננט של הסופרימו ? סביר להניח שתרצה לשדרג נכון? אזי סביר להניח שתצטרך לשנות את הפודים ומיקומים עם הפיוניר , ואולי עם האלפיין תצטרך רק לשנות קצת את הטיים קורקשין ואולי עוד כמה חיתוכים וזהו . ואם תרצה אח"כ לעשות בי אמפינג בתור שידרוג נוסף , תצטרך שוב פעם למצוא דרך לבצע את זה בשעה שבאלפיין יש לך קרוס אקטיבי מובנה .

מי שנכנס לעולם של אודיו צריך לדעת שלושה דברים פשוטים :

1 אודיו זה דבר ממכר ויקר מאוד

2 : אתה תמיד לא תגיד די ותרצה יותר , ותמיד כשתרצה יותר זה יעלה לך

3 בגלל שני הראשונים זול הוא תמיד יקר בטווח הארוך ויקר הוא זול

ולסכם את שלושתם למשהו שתבין ר"ד קונים תמיד הכי יקר שתוכל להשיג . רק אח"כ מתחילים לשחק עם שמיכת התקציב שתכסה את הכל , ואם יש אח"כ עודפים משקיעים אותם במגבר , כי אם יש לך סתם לשם דוגמא ,מגבר הכי גדול של ברקס , לא סביר להניח שכשתרצה לשדרג תצטרך ו/או תרצה לשדרג אותו , אלא חלקים אחרים.

ולכן הסדר כפי שאני חושב , ויש לי נסיון אדיר באודיו ביתי עם החלפות אינספור , בכל החלפה חיבים להיות נכסי צאן ברזל שהם הבסיס שלא מחליפים , ולכן הסדר הוא כזה.

הד יוניט , מגבר , רמקולים , סאבוופר

אז אני מציע לך לחטוף את ה9855 לפני שיגמר ותבכה על זה .

אף אחד לא חושב שלפיוניר יש סאונד חרא , יש להם סאונד טוב , אבל עדיין כשזה מגיע למחירים מעל 1800 ש"ח הם עדיין לא יכולים להתמודד עם האלפיינים

ואם יש לך תקציב תקח את הדוטק עם הטוויטר של ההיבריד , אתה תקבל את רוב הסאונד של ההיבריד

ושיהיה לך בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

Shayke תנסה למצוא מישהו שייתן לך לשחק עם מכשירים שאתה מתלבט, וככה יהיה לך יותר קל לבחור מה מתאים לך.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם
JOKER - כל מילה זהב

רק שהייתי מחליף את כל המקומות בהם מופיעה המילה "אלפיין" ב"קלריון"

אבל חוץ מזה - בול. :smile:

אתה בטוח ב 100%? :-D

חבל שאני פיספסתי כזב שישרור מעניין!

לפותח התרד לדעתי ככה אם אתה חושב שיש אפשרות להרחיב את התקציב בעתיד אז לך על דברים הטובים קודם על רדיו דיסק אחר כך רמקולים! אם זה התקציב הסופי אז הייבריד + פינייר.

פורסם

שדרוג לא יהיה בזמן הקרוב אז ככה שאני מנסה להשיג מקסימום במינימום.

נראה לי שאני אלך על האופציה של ה-6850 עם ההייבריד וזאת מכיון שאני עושה איטום רציני לדלת וגם משום שיש לי מגבר 4*50 שאני צריך לנצל, ועם הדוטק אני לא אוכל לעשות את זה.

בברכה, שי.

פורסם
שדרוג לא יהיה בזמן הקרוב אז ככה שאני מנסה להשיג מקסימום במינימום.הדבר הראשון שמכניסים לך לראש במבוא לכלכלה "אין ארוחות חינם" ועל הפרפרזה הזו "אין מקסימום במינימום" וכל מי שמנסה לרבע את העיגול ימצא בסופו של דבר שזה לא הולך . אבל תנסה

נראה לי שאני אלך על האופציה של ה-6850 עם ההייבריד וזאת מכיון שאני עושה איטום רציני לדלת וגם משום שיש לי מגבר 4*50 שאני צריך לנצל, ועם הדוטק אני לא אוכל לעשות את זה.

בברכה, שי.

ואתה מאמין שתוכל לנצל מגבר של 50W עם ההיבריד ? עם הדוטק מגבר חלש כזה יספיק לך אבל עם ההיבריד לא נראה לי .

2 - ככול שהרמקול יותר טוב כך המגבר שלך צריך להיות יותר טוב

אבל מה שלא יהיה תהנה ותצליח יהודה

בברכה יהודה

פורסם
ואתה מאמין שתוכל לנצל מגבר של 50W עם ההיבריד ? עם הדוטק מגבר חלש כזה יספיק לך אבל עם ההיבריד לא נראה לי .
בגישור חבר, בגישור של שני ערוצים.
פורסם

חוץ מוודו, אמונות טפלות , שטויות של מוכרים, אין לזה הסבר.

יח' הראש משפיעה בצורה המעטה ביותר על הצליל המתקבל בסוף,

אם תיקח יח' כמו ה9855 במצב FLAT ללא שינוי אקולייזרים וכו' , לא יהיה שום הבדל שמיע,

בינו לבין מכשיר אחר ברמה סבירה, (אני לא מדבר על california-boom ),

אני לא מדבר על נוחות, אני מדבר על צליל מכשיר.

נ.ב.

אני יודע בוודאות שאתה טועה,

אך אני לעומתך, לא חושב שאתה לא צריך להגיב בענייני סאונד,

להיפך, אם אתה לא תכתוב שטויות, יהיה ממש משעמם כאן.

ZZR

פורסם
חוץ מוודו,לידיעתך וודו עובד , ובמיוחד על אלו המאמינים לו אמונות טפלות , שטויות של מוכרים, אין לזה הסבר תגיד לאקונפונקטורה , הילינג , ושיטות ריפוי אזוטריות אחרות יש הסבר ? מנסיון אישי הן עובדות.

יח' הראש משפיעה בצורה המעטה ביותר על הצליל המתקבל בסוף, יחידת הראש היא המשפיעה העיקרית לפי דעתי כי אם יוצא זבל של סאונד לא משנה מה יהיו המגברים הרמקולים עדיין הם ינגנו זבל. אז אולי אתה חושב שאין הבדל בסאונד , אני מכבד את אמונתך אבל עדיין לוגית הטיעון שלך אינו נכון.

אם תיקח יח' כמו ה9855 במצב FLAT ללא שינוי אקולייזרים וכו' , לא יהיה שום הבדל שמיע,

נ.ב.

אני חושב שאני מכבד את האמונות שלך שאין הבדל שמיע אבל תן קצת מקום גם לאמונה שלי שיש .

והנושא אמונה כי אינך יכול להוכיח חד חד ערכית שאין הבדל בצליל

בברכה יהודה.

בברכה יהודה

פורסם
אני משתדל לכבד את דעתם של האנשים לגבי אמונות מסויימות,

קשה לי לקבל את העובדה שממליצים בתוקף ובלי היסוס קל ע"ס האמונות הללו.

במקרה ולא שמת לב ההמלצות שלי הולכות ע"ס האמונה שיתכן וזה ששומע הולך לשיטתך . כי אפילו אתה לא יכול לומר שאם יכנס סאונד רע יצא סאונד טוב . ותרגום אם המכשיר הוא לא טוב אזי הסאונד שהוא יפיק לא יהיה טוב מספיק ע"מ שרמקולים מעולים יועילו לו .

ואפילו אנשים שנושאים את דגל הצלב שאין הבדל שמיע מדברים על במה על שקיפות ועל הכל (בתרד של תחרויות SQ ) http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=108821&page=2&pp=15

אז ברור שהד יונית שלא מסוגלת לתת את זה גם אם הרמקולים מסוגלים פשוט לא יהיה להם ממה .

כך שההמלצה תקפה הן לדעות שלך והן לשלי

ב - כל אחד ממליץ ע"ס מה שהוא מאמין כי אחרת למה להאמין לזה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
חוץ מוודו, אמונות טפלות , שטויות של מוכרים, אין לזה הסבר.

יח' הראש משפיעה בצורה המעטה ביותר על הצליל המתקבל בסוף,

נ.ב.

אתה כ"כ טועה שאתה לא מבין כמה.

כל חלק אבל כל חלק וחלק במערכת גורם לשינוי ושינוי משמעותי.כמובן שהכל יחסי.

לצורך העיניין אני מניח שאתה גם מאמין שלRCA אין משמעות או "לא מוצדק להשקיע בRCA".

אני הייתי רוצה לפגוש מישהו שיבוא יגיד לי בפנים שהוא ניסה להחליף כבלי RCA(מרמות שונות) ולא הרגיש שינוי.

נחזור לנושא הHU.

המשפט שכתבת ו"הדליק אותי" יהיה נכון רק לגביי מכשירים ברמות נמוכות ולצורך העניין ניקח את דיגמי פיוניר כי הריי כולם מכירים אותם

בין סדרות ה1000,2000.ועד ה6000 לא תרגיש בהבדל משמעותי כ"כ כדבריך בין המכשירים,אך משם ידידי ועד לסידרה 9 יש קפיצות מדרגה משמעותיות ברמת השמע כנ"ל במחיר.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...