Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיגול השני זה צינור שאמור להזרים אוויר חם בהתחלת נסיעה כשקר -לא צריך אותו.

העיגול הראשון זו צינורית שעל פי מה שאמר לי חבר הפורום צבי, אמורה לנקז את השמן שמצטבר בנשם .

בדרך כלל היא רופפת ולא מתפקדת אז לא נראה לי שאתה צריך להתייחס אליה .

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הערה ללא קשר לנושא השרשור, ובעקבות התמונה:

קיימת אצלך הזעת שמן מ-2 ברגי מכסה השסתומים.

בדוק האם הם מחוזקים.

אם לא - חזק אותם (ברגש כמובן).

אם כן - ממליץ על מריחת סיליקון אדום (RTV) על הבורג.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

מדובר בתא המנוע שלי :lol:

יש הזעות שמן מהברגים, ידוע. ההזעות זניחות ואני לא נוגע בהן. איבוד השמן שלי זניח כך או כך (פחות מ200 גרם מטיפול לטיפול).

לגבי הצינור השני - הוא חשוב מאוד. מדובר באחד מצינורות הוואקום של מערכת ההזרקה. אם ראית מנועים ללא הצינור הזה - כנראה שיש להם מערכת הזרקה שונה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אז אתה אומר שעדיף להשאיר אותו במקומו ולא להסיר אותו?? אני מדבר על הצינור השני :)

ונכון לקחתי את התמונה של תא המנוע שלך

סלח לי שלא ציינתי זאת מבעוד מועד.

פורסם

1-נשם מנוע: תפקידו לפרוק לחץ במערכת שמן חשוב לא לסתום אותו כיון שאז יש מצב שיפרץ לך שמן מכל המחזירי שמן במנוע ובאטמים

המלצה-את החור אליו מתחבר הנשם לבית פילטר אויר לסתום היטב שלא יכנס אבק. ואת הנשם עצמו תקופף למטה שלא יכנס מים וליכלוך(רצוי להתקין פילטר "פתוח" קטן)

2-לא חובה באקלים שלנו, זהו מוביל אוויר חם לקרבורטור

DROZD

• תוכן חדש...