Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מה לעשות טעיתי ואני ישלם על זה, אני הבנתי שמ 20 קמ"ש מעל המותר זה כבר בית דין צבאי, אז השאלה היא מה הם יכולים לתת לי? ולהזכירכם יש לי רשיון משנת 2002 ואין לי שום עבירת תנועה אחת! זה בטח יעזור לא?

ועוד שאלה, אם כבר קיבלתי עונש בבית דין צבאי יש מצב שאני יקבל עוד עונש? כאילו שהמג"ד ישפוט אותי ויתן לי ריתוק?

זה לא הגיוני לי כי עשיתי עבירה וקיבלתי עונש אז למה שיהיו שתי עונשים לעבירה אחת?

אבל מצד שני זה צבא ואין הגיון..בעעע...

בבקשה מי שיודע שיענה לי זה חשוב לי מאוד!!

תודה מראש לכל העונים...!

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

ע"פ פקודות התעבורה אסור למג"ד לתת ריתוק (LOL).

בכל מקרה, תנסה לקמב"ן עם הרס"ר שמר שיכניס אותך למשפט כשהמג"ד בצב רוח טוב.

פורסם
אין מה לעשות טעיתי ואני ישלם על זה, אני הבנתי שמ 20 קמ"ש מעל המותר זה כבר בית דין צבאי, אז השאלה היא מה הם יכולים לתת לי? ולהזכירכם יש לי רשיון משנת 2002 ואין לי שום עבירת תנועה אחת! זה בטח יעזור לא?

ועוד שאלה, אם כבר קיבלתי עונש בבית דין צבאי יש מצב שאני יקבל עוד עונש? כאילו שהמג"ד ישפוט אותי ויתן לי ריתוק?

זה לא הגיוני לי כי עשיתי עבירה וקיבלתי עונש אז למה שיהיו שתי עונשים לעבירה אחת?

אבל מצד שני זה צבא ואין הגיון..בעעע...

בבקשה מי שיודע שיענה לי זה חשוב לי מאוד!!

תודה מראש לכל העונים...!

לא יודע אם יכול המג"ד לתת לך עוד עונש או לא, אבל מהדוגמאות שאני מכיר, ברגע שנשפטים בבית דין לא נשפטים ביחידה.

מישהי שאני מכיר נתפסה על 40 קמ"ש מעל המותר.

שלילה מיידית של הרישיון הצבאי לחודש, והזמנה לדיון בבית דין צבאי.

לבית הדין הצבאי היא הלכה עם עורך דין מטעם הצבא בחינם ובסופו של דבר מה שנסגר זה 400 ש"ח קנס ו4 חודש על תנאי.

וזהו.. בלי משפט ביחידה או משהו כזה.

גם עוד מישהו שאני מכיר נתפס בדרך לאילת על 35 קמ"ש מעל המותר. שלילה של הרישיון הצבאי + הזמנה לבית דין צבאי. לא משפט ביחידה ולא כלום.

Back to the original - NC again.

פורסם

איתי תיתפלל שלא יזיינו אותך כי בתור נהג אם אתה תקבל שלילה אתה תכאל הרבה שמירות...

אבל תישאר אופטימי מקסימום אם זה לא יעזור לך לקב''ן...

נ.ב.

הוצאתי פטור משמירות ומדי א!!!

יצעיר מת

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אל תדאג שום שמירות ושום כלום...

אז אני יהיה פקידה לאיזה חודש, תמיד יש מה לעשות במשרד...

קיצר נראה מה יהיה הבנתי שלוקח זמן עד שהחייל עומד לדין מכל מיני סיבות, לחבר שלי גם היה סרט כזה אבל על פלאפון ועד שהוא עמד לדין זה היה חצי שנה אחרי התלונה אז אם אני יעמוד לדין עוד חצי שנה זה טוב מאוד כי זה חודש ליפני השחרור...

נ.ב

אוהד אתה צעיר מת!!!

פורסם

מה אתה כזה מפחד מריתוק??

מה שמזכיר לי, שפעם אחת המפקדת שלי ריתקה אותי, ואחרי זה היא אומרת לי: תעדכן אותי שהכל טוב, יש חטיפים ומרקים בארון שלי - אתה יכול לקחת. תודה על הדאגה באמת. ?-:

אגב, בסוף באתי עם האוטו ועשיתי שכונה.

פורסם

תעשה אתה ריתוק באמצע המדבר נראה אותך (שיזפון) הקטע הוא שאני שייך לבסיס הזה אבל משרת אותו במרכז (תל השומר) אז פתאום ליהיות שם איזה חודש ריתוק זה לא נעים...(וזה גם לא יהיה, אני יעשה הכל שזה לא יהיה..)...

לילה טוב לכולם...

• תוכן חדש...