Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום נסעתי צמוד לרכב אחר ( רכב של סא"ל שאני אמור ליסוע אחריו כל הדרך), הרכב הגיע ל 130 קמ"ש (ואני ב 125 בערך) ואני כמובן אחריו, בצד הימני שלי עוד רכב שנוסע על 100 קמ"ש,

המצלמה תפסה אותי, עכשיו השאלה מה ייהיה הקנס ואם בכלל? (זה רכב צבאי) ואני עדיין נהג חדש.

והאם ייכול להיות שהמצלמה תפסה אותו ולא תפסה אותי, ( אני צמוד לרכב הצבאי השני שנוסע מהר יותר ורכב אחר שנוסע ב 100 קמ"ש +- ).

עידו.

יום טוב.

Suzuki Jimny

פורסם

איך אתה יודע שהמצלמה תפסה אותך ולא אותו?

אם שניכם נסעתם על כזו מהירות, שניכם נתפסתם.

יכול להיות טוב בשבילך לטעון במשפט שעשית זאת בגלל הסגן אלוף, כל עוד יש הוכחה שגם הוא עשה את זה.

עוד אפשרות היא שפשוט היית צריך להעלים את הכרטיס עבודה...

בכל מקרה מה שתקבל כניראה זה שלילה של רישיון צבאי, והזמנה למשפט בבית דין צבאי לגבי רישיון אזרחי. שם זה תלוי בהרבה מזל.

Back to the original - NC again.

פורסם

אני לא יודע את מי היא תפסה זה הקטע,

לגבי ההוכחה : יש הוכחה, הוא והמפקד שלי היו באותו רכב.

לגבי הכרטיס עבודה: אפשר פשוט למחוק את מה שכתבתי?!

Suzuki Jimny

פורסם

אם אתה שואל את מה שאתה שואל לגבי כרטיס העבודה, לא הבנת את הכוונה שלי.

תתעלם ממה שאמרתי לגבי הכרטיס עבודה... עדיף.

הוכחה זה צילום של הסגן אלוף. המפקד שלך לא יכול לגבות אותך במשפט ולטעון את מה שאתה אומר, למרות שהוא היה באוטו של הסגן אלוף.

Back to the original - NC again.

פורסם

יש מרחק מסויים של כלי רכב בתמונה שמבטל את הצילום , בטענה תגיד שלא אתה נהגת במהירות הזאת

או אם אתה מחפש שינוי תפקיד תודה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בשורה התחתונה- אתה תצטרך לתת את הדין.

לנסוע במהירות הגבוהה מהקבוע בחוק אינה לשיקול דעתך, על אחת כמה וכמה לשיקול דעתו של נהג אחר שמבקש ממך לעקוב אחריו לאורך הדרך.

אל תזייף כרטיס עבודה לעולם!

אם אתה שואל אותי: אם צולמת ויוגש נגדך דו"ח, תודה באשמה ותקבל עונש מופחת (זאת במידה וגליון התעבורה שלך ריק מהרשעות קודמות).

:puzzled:
פורסם

תשנה את הכרטיס עבודה או אל תחתום בשעות שלך, עד שהדוח יגיע = עוד כמה חודשים טובים אם בכלל, אתה חושב שמשהו יזכור? וגם אם יזכרו , אתה תמיד יכול לומר שאולי טעית ברישום ואתה לא זוכר .א-ב קודם כל אל תרשום שנהגת.

פורסם

אני הייתי נהג בצבא אין לך ממה לחשוש! משטרת התנועה לא יכולה להגיע אליך אף פעם הרכב רשום על הצבא אז הצבא יקבל את הדוח ואת הצילום של הרכב שצולם ובמידה וזה אתה אז הצבא עושה לך משפט ואולי הרישיון הצבאי שלך ישלל לתקופה מסויימת אבל הם לא יכולים לגעת לך ברישיון האזרחי!

בכל אופן במשפט אתה גם יכול לטעון שקיבלת פקודה, הוראה לנסוע אחרי הסא"ל!

אל תתרגש יותר מידיי אני מבטיח לך זה כלום!

עידן

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אני יכול להגיד לך שהייתי נהג בוס במשך כ -4 שנים[3 סדיר ושנה קבע]וצולמתי די הרבה פעמים,דוחו"ת חנייה,וגם כמה פעמים לייזר ועצירה בידי שוטר שלקח פרטים,ומאז אני כבר אזרח 5 שנים[בן 27]ועושה מילואים ופעם אחת לא דיברו איתי על כל העברות האלה,מקווה שאצלך המצב יהיה דומה,מה גם שמצלמה לפי דעתי מצלמת את הרכב הראשון ואם הייתם צמודים רוב הסיכויים שהדו"ח מבוטל.

יום בחירות שמח רן

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מצטרף לשרשור עם כמה שאלות...

היום באתי בבוקר לבסיס (תל השומר) ופתאום אני רואה במשרד אצלנו 2 שוטרים צבאיים, נקצר את הסיפור יש תמונה של הרכב מג"ד שלי נוסע בכביש קסטינה ב"ש לכיוון דרום נוסע 130 במקום 90, השוטרים השאירו דף עם כמה דוחות על כל מיני רכבים (שאחד מהם זה אני:?) ועל הדוח הזה רשום " נסע 36 קמ"ש מעל המותר", אני זוכר את אותו יום קיבלתי פלאש נלחצתי ואין כרטיס עבודה, התחילו לחפש את הכרטיס אבל לא מצאו אז צלצלו לקצין רכב ובדקו ובקיצור המג"ד זוכר שזה אני כי באותו יום אמא שלו התאשפזה בבית חולים בב"ש ואני הבאתי לו את האוטו:? , אני זוכר שהיה פה מישהו שטען שאם הדוח מגיע אחרי 4 חודשים אז הוא מבוטל ופה הוא הגיע אחרי 6 חודשים אם מישהוא יודע על זה משהו בבקשה שיספר לי על זה, זהו אני בלחץ ממה שיעשו לי בבקשה עזרה, יש לי רשיון משנת 2002 ואין לי שום עבירה ואו תאונה (טפו טפו טפו) ובמאי אני יהיה שנתיים וחצי בצבא ובלי עבירה (חוץ מזאת) מה יכולים לעשות לי?

בבקשה עזרה אני בלחץ ובדיכאון רציני:mm_shocke

תודה מראש לעונים...

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

עשית עבירה יופי עכשיו תאכלס כמו שTB בהתחלה רמז לך ולך היה קשה להבין תעלים כרטיס עבודה או

שתשפט על זה אילו האופציות שלך

אני הייתי בוחר באופציה הראשונה (מין הסתם)

לבחור שנתפס על 130 ברגע שקצין אומר שהוא זוכר שאתה נהגת די הלך עליך זה לא משנה אם הדוח

לפני 6 חודש או שנה דוח זה דוח זה לא אזרחות זה צבא וכמו שאתה כבר יודע בצבא מחמירים ואין מה

לעשות

בהצלחה לכולכן

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

• תוכן חדש...