Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לתומר....

ניסחפת קצת.....

האוטו הזה אף פעם לא היה ברמות גבוהות באמת !

ואני מתפלא שרק עכשיו מישהו קלט שזה לא רדיאטור.......

אגב , היא הייתה בעבר של אביחי מ E AND A !

היום היא לא מה שהיתה פעם.....( שגם אז היא לא היתה..... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכל טוב ויפה. המכוניות יותר מכוערות מגאולה כהן, אבל הרנו 5, כבודה במקומה מונח.

הרכב הזה מוכן עד הפרט האחרון והבחור שנוהג בו מסוגל לתת פייט למכוניות הכי חזקות שיש כאן.

ודרך אגב - מכסה המנוע לא נופח כדי לחשוף את הרדיאטור.. :lol: . כשהגדישה עוברת באר נקודה 2 וההספק כבר מזמן עבר את קו ה200 כ"ס, אז דרוש אינטרקולר שיכול לטפל בכזאת מאסת אוויר וזה המקום היעיל ביותר למקם אותו.

רדיאטור... LOL!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

קודם כל יותם אתה לא ממש חכם ואל תשחק אותה כיאלו שידעת כי אם כן היית מתקן אותי ממזמן.

לתומר לא ידעתי שהיא רנו 5 טורבו :roll: ,וחוץ מזה זה היה בצחוק ולא אמרתי שהרנו הזאת עגלה או משהו.

אלון שרואה עכשיו שיש פיגוע :( .

פורסם

הרכב הזה מוכן עד הפרט האחרון והבחור שנוהג בו מסוגל לתת פייט למכוניות הכי חזקות שיש כאן.

ודרך אגב - מכסה המנוע לא נופח כדי לחשוף את הרדיאטור.. :lol: . כשהגדישה עוברת באר נקודה 2 וההספק כבר מזמן עבר את קו ה200 כ"ס, אז דרוש אינטרקולר שיכול לטפל בכזאת מאסת אוויר וזה המקום היעיל ביותר למקם אותו.

רדיאטור... LOL!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

קודם כל יותם אתה לא ממש חכם ואל תשחק אותה כיאלו שידעת כי אם כן היית מתקן אותי ממזמן.

לתומר לא ידעתי שהיא רנו 5 טורבו :roll: ,וחוץ מזה זה היה בצחוק ולא אמרתי שהרנו הזאת עגלה או משהו.

סליחה... גאון הדור שלנו...

מצטער להודיע לך , אבל יש לי קצת, אבל ממש קצת, יותר ידע ממך, ובמקרה אני מכיר את החמש טורבו הספיציפית הזו, ובמקרה אני יודע שהיא נוסעת לא רע, ובמקרה אני יודע שזה אינטרקולר ולא רדיאטור ולו אך ורק מהסיבה שיש לו טורבו שהוא רוצה לנצל אותו עד תום וגם שבמקרה ממש במקרה דיברתי עם הבעלים על מה שיש לו ומה שאין לו , ובמקרה ממש במקרה לא נראה לי שאני אעבור על כל התגובות של האנשים ואתקן את כל האהבלים שזורקים שטויות בכמויות לאויר ולא רק שהם בטוחים שהם גאונים אלא שהם גם מרשים לעצמם לרדת על אחרים בלי לדעת בכלל במי מדובר , האם הוא מבין או לא. ועוד משהו, אם זיכרוני איננו מטעה אותי אתה שיבחת את תגובתי בנושא פילטר אויר פתוח, מה קרה עכשיו ? פתאום אני לא מבין יותר? פתאום אני טיפש?

תגיב כמה שאתה רוצה, אני להודעותייך יותר לא עונה.

Race Smart

פורסם

לא לריב!!!!!!!!

אבל בחלק מהמכוניות הניפוחים הם לצרכי ניתוב אויר שאפקטיבים לצנן

מנוע מוגדש טורבו וכן הפתחים הללו.

ולא,לא הייתי מתנגד לפתחים כאלה ב-VTR--אם רק היה לי טורבו!!

ערן,שחולם על טורבו (ועל פתחים במכסה מנוע) אבל הארנק עם קורי עכביש....

:(

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם
לא לריב!!!!!!!!

ערן, יש אנשים שאין להם מכוניות כמו שלך ובכ"ז הם משתמשים בשיטת עשה זאת בעצמך לבניית טורבו מזויף או: "אחי יש לי אוטו אחושלוקי אחושרמוטה נותן בגבוהות תראה צבעתי את הטסות בצבע אדום חלודה שמתי שפריצרים בתחת וסוף לאגזוז והנה עכשיו הרגע סיימתי שמתי לאוטו טורבו אחי, אתה קולט, טורבו אין מצב שאתה לוקח אותי בגבוהות מה אתה לא מאמין הנה תראה הכונס של הטורבו מקורי אחושרמוטה אחי בחייאת הרבי בבי"

צריך:

א. קצת טמטום

ב. קצת הרבה פיגור שכלי

ג. קצת המון הרבה יותר פחות מדי שכל +IQ באוברדראפט עליו מעקלים פורשה

ד. איזשהו אוטו מגעיל מסריח שיהיה בבעלותך (או בבעלות הדודה סבתא אבא שכן וכו')

ה. מישהו ברחוב של עם קיאה קרניבל (ולא מהדגמים החדשים, מישהו סיפר לי שכבר עשו להם קיט חיזוק....)

וזהו יש לך טורבוערס (בקיצור ט.ע.) מוסיף בין 50 ל100, 200 כס"ע (כוחות סוס ערסיים) תלוי עד כמה אתה באמת דפוק כדי לחשוב שזה מוסיף משהו

או בעצם

יש לך כולו חתיכת פלסטיק מסריחה על מכסה המנוע שנראית כל כך מכוער עד שבא להקיא

הערסים הבאמת מטורפים גם חותכים את המכסה מנוע ואז בחורף נכנס להם מים למנוע... נחמד לא?

Race Smart

פורסם

סליחה... גאון הדור שלנו...

מצטער להודיע לך , אבל יש לי קצת, אבל ממש קצת, יותר ידע ממך, ובמקרה אני מכיר את החמש טורבו הספיציפית הזו, ובמקרה אני יודע שהיא נוסעת לא רע, ובמקרה אני יודע שזה אינטרקולר ולא רדיאטור ולו אך ורק מהסיבה שיש לו טורבו שהוא רוצה לנצל אותו עד תום וגם שבמקרה ממש במקרה דיברתי עם הבעלים על מה שיש לו ומה שאין לו , ובמקרה ממש במקרה לא נראה לי שאני אעבור על כל התגובות של האנשים ואתקן את כל האהבלים שזורקים שטויות בכמויות לאויר ולא רק שהם בטוחים שהם גאונים אלא שהם גם מרשים לעצמם לרדת על אחרים בלי לדעת בכלל במי מדובר , האם הוא מבין או לא. ועוד משהו, אם זיכרוני איננו מטעה אותי אתה שיבחת את תגובתי בנושא פילטר אויר פתוח, מה קרה עכשיו ? פתאום אני לא מבין יותר? פתאום אני טיפש?

תגיב כמה שאתה רוצה, אני להודעותייך יותר לא עונה.

מה קה נפגעת?

אני לא לרמה שלך?

גיחי.

אני לא אמרתי שאתה טיפש כי פתאום קפצת והתחלת להשמיץ,יכלת לבוא בגישה יותר חיובית ולהגיד זה רנו 5 טורבו אז הכל היה מובן.

וזה שיש לך תשובות יפות פה ושם זה לא אומר שאתה מבין אבל גם לא אומר שאתה טיפש אהבתי את ההסבר כי הוא היה מובן ויפה,לא באתי להריב איתך אבל לפעמים התשובות שלך מתנשאות משהו -ומתנשאים אני שונא.

אתה מוזמן לא להגיב,שלום ולהתראות.

ואולי תפסיק לחזור על המשפט הזה "יש אנשים שאין להם מכוניות כמו שלך",נשמע כמו.....שאתה מלקק,עם כל הכבוד ל סאקסו VTR ואם כל הכבוד לשילדה שלה,יש דברים הרבה יותר טובים.

ולא אני לא מתחיל להיכנס עכשיו לוויכוח מי יותר טוב סאקסו או.....

פורסם
לא לריב!!!!!!!!

ערן, יש אנשים שאין להם מכוניות כמו שלך ובכ"ז הם משתמשים בשיטת עשה זאת בעצמך לבניית טורבו מזויף או: "אחי יש לי אוטו אחושלוקי אחושרמוטה נותן בגבוהות תראה צבעתי את הטסות בצבע אדום חלודה שמתי שפריצרים בתחת וסוף לאגזוז והנה עכשיו הרגע סיימתי שמתי לאוטו טורבו אחי, אתה קולט, טורבו אין מצב שאתה לוקח אותי בגבוהות מה אתה לא מאמין הנה תראה הכונס של הטורבו מקורי אחושרמוטה אחי בחייאת הרבי בבי"

צריך:

א. קצת טמטום

ב. קצת הרבה פיגור שכלי

ג. קצת המון הרבה יותר פחות מדי שכל +IQ באוברדראפט עליו מעקלים פורשה

ד. איזשהו אוטו מגעיל מסריח שיהיה בבעלותך (או בבעלות הדודה סבתא אבא שכן וכו')

ה. מישהו ברחוב של עם קיאה קרניבל (ולא מהדגמים החדשים, מישהו סיפר לי שכבר עשו להם קיט חיזוק....)

וזהו יש לך טורבוערס (בקיצור ט.ע.) מוסיף בין 50 ל100, 200 כס"ע (כוחות סוס ערסיים) תלוי עד כמה אתה באמת דפוק כדי לחשוב שזה מוסיף משהו

או בעצם

הערסים הבאמת מטורפים גם חותכים את המכסה מנוע ואז בחורף נכנס להם מים למנוע... נחמד לא?

LOL גדול !!

תגיד הכונס מתאים לכל אוטו ?

או שעושים לו התאמה ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

או בעצם

LOL גדול !!

תגיד הכונס מתאים לכל אוטו ?

או שעושים לו התאמה ?

מה זה משנה , ממילא מדביקים עם סופר גלו (במקרה הטוב, במקרה הרע מדביקים עם צלוטייפ או עם איזולירבנד)

Race Smart

• תוכן חדש...