Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו גיר רגיל שנת 92 מנוע 1400, כאשר משום מה שמתי לב שהפנס הימני הקדמי מאיר אור יותר חלש מהשמאלי, פתחתי את מכסה המגן וגיליתי שבראש שמתחבר לפינים של המנורה אחד מהם פשוט נמס, הלכתי וקניתי ראש חדש וחיברתי אותו, הוא עבד כמה ימים מצויין, אבל פתאום אני רואה שוב פעם שהוא מאיר אור דהוי, פתחתי שוב את מכסה המגן וראיתי שהוא נמס בדיוק באותו צד פין שנמס מקודם, מה הבעיה??? פתחתי את קופסת הפיוזים וראיתי לפי התרשים שאמור להיות שם פיוז של 15 אמפר אבל היה שם 20 אמפר. זה השפיע???? וכן פתחתי את המנורות האחוריות של הרכב בצד ימין איפו שמנורות הברקסים וראיתי שיש שם קורוזיה, ניקיתי את הקורוזיה ושמתי חומר מגן האם הקורוזיה בצד האחורי של הרכב יכלה להשיפע לרעה על הצד הימני קידמי עד כדי המסה של אחד הפינים??? שמתי כרגע חדש שוב ואני יעקוב אחרי הנושא שוב, משהו נתקל בבעייה כזאת בעבר ומה הפתרון?????

פורסם

גודל הנתיך (פיוז) או קורוזיה בפנסי האחורי אינם משפיעים על מגעי הנורה הראשית.

יש להחליף את התקע/ים אל הנורה הראשית וגם את הנורה עצמה שהרגל שלה כנראה כבר שרופה ולכן נוצר מגע לא טוב הגורם למפל מתח במקום, התחממות ושריפת המגע.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
גודל הנתיך (פיוז) או קורוזיה בפנסי האחורי אינם משפיעים על מגעי הנורה הראשית.

יש להחליף את התקע/ים אל הנורה הראשית וגם את הנורה עצמה שהרגל שלה כנראה כבר שרופה ולכן נוצר מגע לא טוב הגורם למפל מתח במקום, התחממות ושריפת המגע.

בדיוק מה שאמר רפי..

ככה היה לי בפאסאט !

פורסם

בדיוק, יש להחליף גם נורה וגם תקע. את החיבורים של החוטים החדשים של התקע יש להלחים מה שימנע חימום כתוצאה מחיבורים אפשריים לא תקינים.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אכן מדובר באותו סוג מנורה, להפתעתי הרבה עכשיו גיליתי שאין לי גם אורות ברקס בשני צידי הרכב, אף פעם לא בדקתי ככה שאני לא יודע אם זה נגרם היום או שקניתי את הרכב ככה, וינקרים עובדים, אורות דרך אחוריים עובדים, בדקתי את אורות הברקס בשני הצדדים והם לא שרופים

פורסם

בדוק אם אין נתיך (פיוז) שרוף לאורות הבלם או שמתג אורות הבלם פגום או שניתק חוט מהמתג.

אני מקוה שבדקת אורות בלם כשמתג ההצתה במצב מופעל (ON) ולא כשהוא כבוי.

פורסם

כל הפיוזים תקינים ברכב, בדקתי עם רכב מותנע, ואיך אני בודק אם מתג הבלם דפוק או שניתק חוט????

פורסם

מתג הבלם נמצא, בדרך כלל, צמוד לזרוע הדוושה בתוך הרכב ואם ניתק חוט תראה בעין.

חשמלאי רכב בודק, ע"י נורת בקורת, אם מגיע מתח אל המתג ובלחיצת בלם אם יוצא ממנו מתח אל הפנסים. בדיקה נוספת הנה ליצור קצר (חיבור) בין 2 חוטי המתג (כשמתג הצתה מופעל), כדי לעקוף המתג בלם ולראות אם נדלקים הפנסים, אם כן אז המתג בלם פגום ואם לא דולקים אז יש תקלה אחרת.

עצתי לך הנה לפנות לחשמלאי רכב.

• תוכן חדש...