Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת שברשותי כרגע:

רדיו דיסק פשוט של פיוניר (דגם 4300R)

קומפוננט: מורל דוטק 6.5 מקדימה

מגבר: אוריון 4004 (4 ערוצים)

לצערי ברכב (פורד פוקוס שנת 2001) אי אפשר לשים רמקולים 6 על 9 מאחור - מה שהיה יכול להיות די מושלם מבחינתי כי ברכב הקודם היה לי רמקולים של JBL מאחור, בלי מגבר ובלי כלום ושמעו מצויין - יותר טוב ממה שאני שומע כיום עם האוריון ועם הקומפוננט..:( .

אני חשבתי שמגבר טוב וקומפוננט טוב יהיה פתרון טוב אך לצערי זה לא כך.....חסר לי את מה שכנראה הרמקולים 6 על 9 נתנו לי. (באס, היקפיות, עומק וכו'....).

אני רציתי להימנע מלקנות סאב בכדי לא לתפוס מקום בבגאז' (אם עושים קניות או יוצאים לטיולים וכו'...)

אבל אני רואה שאין פתרון טוב יותר - אלא אם כן יש למישהו פתרון אחר טוב יותר.

בכל מקרה, אם הסאב הוא הפתרון הטוב ביותר (האם זה ייתן לי את מה שחסר?) - אשמח להמלצות על סאב SQ (מחפש איכות, שהבאסים לא ישתלטו על המוסיקה, שהסאב פשוט ישלים את מה שהקומפוננט לא מסוגל לתת...) בתקציב של עד כ- 1000 ש"ח.

תודה לכולם, שי.

פורסם

יש לך את הסאבים הבאים שצריכים תיבות קטנות יחסית:

סרוין ווגה הד12.

סרוין ווגה וי מקס.

פוניקס גולד אוקטן.

רוקפורד P2.

בכל מקרה תצטרך לשמוע כל אחד שייתאים לך.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אפשרות נוספת היא "בזוקה ", כמובן שלא תקבל את האפקט של סאב בתיבה אך תשפר את שמיעתך ותוסיף את הצליל שחסר לך.

אם תרצה אני יעלה מס אפשריות או שתיכנס WWW.ZAP.CO.IL ותוכל לראות דוג' .

אריק

פורסם

תבנה מגש חדש לאחור ..

שהוא יתאים בדיוק למקום ותעשה את הגדלים שאתה רוצה .. ואז שים רמקולים פרויקט כזה +הרמקולים לא יעלו לך יותר מ700 שקל..(אם אתה הולך לקנות רמקולים אחוריים ב500 שקל..)

פורסם

למה אי אפשר לשים 6*9 בפורד פוקוס? הוא ברוגז איתם? לא ברור...

בכל מקרה אם אתה מחליט ללכת על סאב - אתה לא רוצה השתלטות מאסיבית - מומלץ ללכת על סאב 10 בתיבה אטומה - אתה פשוט תהנה! הוא יתן לך באס הרבה יותר יפה מזוג רמקולים 6*9 ולא יגנוב לך את הבמה האחורית - זה לדעתי הפתרון הכי טוב בשבילך.

לגבי איזה סאב - יש היום מבחר מדהים של סאבים 10 אינטש בגבול ה1000 ש"ח - תנסה את הג'יי אל אודיו באתר של צ'יפר... בערך 800 ש"ח + תיבה אתה תצא ב1000 ש"ח

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי הכי טוב בשבילך זה שתחתוך במגש מאחורה מקום לרמקולים ותשים

היה לי פיאט בראבו ועשיתי את זה מאותה סיבה שהיה חסר לי באס......

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

סאב SQ - שני הבחירות הטובות ביותר לדעתי בסכום ה1000 ש"ח

Shiva Adire Audio

Infinity Kappa Perfect

החיסרון שהמגבר אוריון לא ינצל אותם עד הסוף

סאב SQ נוסף שגם יתאים מעולה עם המגבר

Phoenix Gold Octane R12

פורסם

האינפינטי לא נכנס לו בתקציב, גם אני לא מבין את העיניין , אין כזה דבר אי אפשר , מה הבעיה יש פח מתחת למגש ?!?

או שאפילו סתאם לא בא לך לחתוך את המגש... ?

אפילו שאני באמת אומר שווה לך יותר סאב מאשר האחוריים שהיו לך.

לגבי איזה סאב לדעתי רק ה P2 יתאים לך מבחינת ההגברה אומנם האוריאון מפיק יותר ממה שהו מוצהר,

אבל הוא לא ינצל כמו שצריך את הוי מקס \ אוקטן R \ קאפה ....

פורסם

קומפוננט: מורל דוטק 6.5 מקדימה

מגבר: אוריון 4004 (4 ערוצים)

- אשמח להמלצות על סאב SQ

י.

מה פתאום כולם ממליצים על רמקול אחורי בתור פיתרון למערכת ללא בסים?

מאיפה הבאתם את השטויות האלה?

במערכת טובה לא צריך רמקול אחורי , נקודה.

יש לו קומפוננט דוטק 6.5" (סביר) מגבר אוריון 4 ערוצים (טוב מאוד) .

HU של פיוניר- מה חסר?

נכון , חסר סאב .

אני חושב שכדאי לשמוע 2 -3 סאבים שונים בכמה סגנונות מוסיקה, עד שתדע

באיזה צליל אתה מעוניין.

הדבר האחרון שצריך זה רמקול 6*9 מאחור.

ZZR

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

לנושא לחתוך מאחורה ולשים רמקולים אחוריים...בדקתי, פשוט אי אפשר, יש שם בליטה של החגורה האחורית מצד שמאל שלא מאפשרת לשים שם רמקולים....

לאור התגובות - כנראה אין ברירה ואני אלך על סאב.....

ממה שאני מבין רק ה- P2 יכול להתאים לי למגבר?? אין סאבים אחרים שהמגבר שלי יכול להתמודד איתם?

שוב תודה לכולם על התגובות.....:)

פורסם
האם הקיקר לא נוטה לכיוון ה- SPL?

זה לא בכיוון של SPL בגלל שהסאב הזה בנוי לתת צליל טוב באיכות גבוהה יחסית למחיר הנמוך שלו....

אם אתה מחפש SPL תעשה כמוני ותשים מונובלוק ושתי סאבים של KICKER.

פורסם

מה שטוב בסאב זה שמאוד קל לשמוע אותו לפני קנייה.. לא כמו קומפוננט למשל הדורש התקנה מסובכת. אני מציע לך ללכת לחנות/מתקין קרוב אלייך ופשוט לשמוע סאבים שונים כדי לקבל "כיוון" - לפי דעתי כל סאב נשמע אחרת ולכל אחד יש תכונות אחרות. כמובן שרצוי למצוא מקום שיש לו לפחות סאב אחד ברשימה של סאבים ספציפיים אותם אתה מעוניין לשמוע (הייתי מכניס את ה P2 וה phoenix לרשימה למשל..).

• תוכן חדש...