Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הידית הילוכים הספורטיבית הזאת...500 שקל, באיביי אתה קונה אותה בדולר אחד, חבר שלי קנה שבוע שעבר בדולר 1 ידית הילוכים מאיביי מעור , לגבי שק הילוכים כזה, באוטודיפו יש שק הילוכים דמוי עור ב 30 שקל, אני וחבר שלי הלכנו לקנות, עזרתי לו להרכיב, תאמין לי יצא פשוט מעולה וכמעט בלי כסף.

למרות ש 500 ש"ח זה מחיר מוגזם מאודד.. אני לא הייתי ממהר להשוות את המוצרים של אוטו דיפו למוצרים איכותיים...

אין מה לעשות, בשביל איכות צריך לשלם..

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כדאי שבאמת תדבר עם אדי, הוא אחלה בן אדם ותמיד מוכן לעזור.

ואני רשמתי בכוונה את השם משתמש שלו כי אתה לא יודע אם הוא רוצה או לא :roll: .

גוזל לא הבנתי למה התכוונת.

אני פראיר כי כביכול שמתי ספויילר על הרכב?

אופק.

פורסם

לדעתי הרבה שיפורים זה מוגזם.

אבל ספולייר חמוד מאחור זה אחלה דבר לדעתי.

אני רואה מכוניות עוברות בכביש עם ספולייר, זה מוסיף המון יופי לדעתי.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

סבבה, סגרתי מחיר.

1500 ש"ח + פחחות (שיראה מחובר, ויצטרכו לשבור את זה כדי להוציא את הספולייר).

מה דעתכם?

אשמח לקבל תמונות של ספוליירים יפים, אני יכול לבחור מה שאני רוצה.

פורסם

האמת, אצלי הסדר עדיפויות קצת שונה, ב 1500 שקל הייתי שם 4 צמיגים חדשים, אבל אולי זה רק אני.

לגבי המחיר, אם הם עושים לך את זה כולל פחחות והכל שיהיה כחלק מהרכב - אז שווה מכיוון שאם לא אז זו שאלה של זמן עד שיתלשו לך אותו, ככה לפחות אתה יכול להיות יותר בטוח .

את הספויילר שיש לי על הרכב , מדובר על ספויילר סולידי, מי המשך כזה לתא המטען, לא בלוט מידיי ונראה ספורטיבי משהו,קניתי מפירוקייה בצפון , 70 ש"ח לאחר מיקוח, לקחתי אותו לפחח לצבוע אותו בצבע של הרכב, עוד 120 שקלים , קניתי סיליקון וברגים קודחים+פוקסי פלסטלינה לתפוס אותם מאחורה, והלבשתי אותו על הרכב, בשביל לתלוש אותו יצטרכו לתלוש את כל מכסה תא המטען.

פורסם
האמת, אצלי הסדר עדיפויות קצת שונה, ב 1500 שקל הייתי שם 4 צמיגים חדשים, אבל אולי זה רק אני.

לגבי המחיר, אם הם עושים לך את זה כולל פחחות והכל שיהיה כחלק מהרכב - אז שווה מכיוון שאם לא אז זו שאלה של זמן עד שיתלשו לך אותו, ככה לפחות אתה יכול להיות יותר בטוח .

כמו שכתבתי, אכן הם עושים פחחות.

יש לי 4 צמיגים חדשים של פארלי (חדשים.. ,מפני כמה חודשים).

פורסם

את הספויילר שיש לי על הרכב , מדובר על ספויילר סולידי, מי המשך כזה לתא המטען, לא בלוט מידיי ונראה ספורטיבי משהו,קניתי מפירוקייה בצפון , 70 ש"ח לאחר מיקוח, לקחתי אותו לפחח לצבוע אותו בצבע של הרכב, עוד 120 שקלים , קניתי סיליקון וברגים קודחים+פוקסי פלסטלינה לתפוס אותם מאחורה, והלבשתי אותו על הרכב, בשביל לתלוש אותו יצטרכו לתלוש את כל מכסה תא המטען.

אין לי מושג לגבי פורקיות, אצלי זה רכב די מיוחד.

קטן, 3 דלתות ו.. פולו, ככה שלדעתי צריך שיתאימו לי את זה כמו שצריך.

אם מישהו חולק על דעתי אשמח לשמוע.

פורסם
אין לי מושג לגבי פורקיות, אצלי זה רכב די מיוחד.

קטן, 3 דלתות ו.. פולו, ככה שלדעתי צריך שיתאימו לי את זה כמו שצריך.

אם מישהו חולק על דעתי אשמח לשמוע.

רציני עכשיו לא ביזובוז כסף ?!@

תשקיע על דברים יותר הגיונים.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
רציני עכשיו לא ביזובוז כסף ?!@

תשקיע על דברים יותר הגיונים.

אולי לחלק זה נחשב ביזבוז כסף.

ב"ה אין ממש בעיות טכניות, והאוטו אחלה ב"ה, למרות שבפנים יש דברים לעשות כמו ידית הילוכים וכו'.

אבל ירדתי מזה לגמרי.

אני מסתדר עם מה שיש.

כל הקטע פה, שהרכב די חדש אצלי והוא עומד להיות אצלי בע"ה בלי נדר עוד המון זמן.

פורסם

חשוב לי מאוד שתענו לי השאלה הזאת:

יש מצב שאני משיג ספולייר בפחות מ-1500 ש"ח?

נגיד מפירוקיה (אם כן לכתוב איפה יש וכו' אני אזור המרכז) או ממקומות אחרים.

בנתיים הלכתי למקום אחד וזהו.

באמת צריך תשובה דחוף.

פורסם

למה שלא תתקשר ל-144 ותשאל איפה יש פירוקייה באיזור שלך ו\או תחפש בדפי זהב איפה יש ופשוט תתקשר ותשאל, אף אחד פה לא קוסם. ובפירוקייה בספק אם יבקשו ממך מעל ל-200 ש"ח שזה בגג של הגג... כמובן שלא תפצה בקול שאתה מחפש ספויילר בערך ב-1500 שקל...

יום טוב.

פורסם

ראיתי שהזכרת באחד התרדים שאתה מראש העין..

המומחה EBAY הכי גדול בארץ גר בראש העין, קוראים לו מקס, אם אתה רוצה את הפלאפון שלו אז שלח לי הודעה בפרטי, חוץ מזה נראה לי שהוא גם רשום בפורום הזה...

חוץ מזה CARSHOPS לא מומלצת בכלל, המחירים הכי גבוהים שראיתי עד כה. 70 שקל פלאג חחחחח ב12 שקל אני קונה אותו מהספק, שוקי סגר מזמן.

פורסם
ראיתי שהזכרת באחד התרדים שאתה מראש העין..

המומחה EBAY הכי גדול בארץ גר בראש העין, קוראים לו מקס, אם אתה רוצה את הפלאפון שלו אז שלח לי הודעה בפרטי, חוץ מזה נראה לי שהוא גם רשום בפורום הזה...

חוץ מזה CARSHOPS לא מומלצת בכלל, המחירים הכי גבוהים שראיתי עד כה. 70 שקל פלאג חחחחח ב12 שקל אני קונה אותו מהספק, שוקי סגר מזמן.

אז איזה חנויות אני יכול ללכת כדי להתקין ספולייר?

אני חושב שאני מכיר אותו אם הוא בערך בגילי,בן כמה הוא?

פורסם

בערך בן 17... הוא מומחה לענייני ייבוא באמת חחח אל תשימו לב לגיל שלו...

יש לו איזה 400 פידבקים באיביי..

אה אם אתה רוצה גם תתייעץ איתו בנוגע למערכת לאוטו יש לו בין המערכות היותר איכותיות ששמעתי והבנתי שהוא מחליף את הקומפוננטים שלו עכשיו בזוג של 500$...

בקיצור אתה יכול גם להתייעץ איתו בקשר לחלקים לפולו הוא מבין בכל מה שקשור לתוספות שיפורים אודיו ייבוא וזה...

• תוכן חדש...