Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו B

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי הזדמנות לקנות רנו קליאו B שנת 2000 מקרובת משפחה במצב מצויין. היתרון - אני יודע ממי אני קונה את הרכב.

השאלה היא כזאת, השמועות אומרות שרכבים צרפתיים לא כל-כך אמינים, ומאוד יקרים לתיקון. מה אתם אומרים? אני ממש לא מבין בזה בשיט. אני כבר כמה שבועות מחפש דייהטסו סיריון, אבל כל מה שאני מוצא זה אנשים לא ישרים או סוחרים. האם שווה "להתפשר" על קליאו B? מה דעתכם על האוטו? לא בא לי לקנות אותו ואחרי זה להתרושש מהתיקונים שלו.. למרות שעד עכשיו לא היו לו בעיות בכלל.

עזרה, פליז!

אורי

פורסם

אין שום סיבה שתתרושש מהתיקונים שלו, מכיוון שהוא לא מתקלקל בצורה יוצאת דופן. הגיר האוטומטי אכן מועד לבעיות, אבל מעבר לכך הרכב לא מציג אמינות קלוקלת. מצד שני אתה מקבל מכונית נוחה, מרווחת, בטוחה, איכותית ומהנה יותר מהסיריון...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אקח שניה לפרט לכל מי שלא בקיא מה הבעיה בגיר האוטו'.

מסתבר שהחברה ב RENAULT תכננו את הנשם של תיבת ההילוכים הנ"ל בגובה של 10 CM בקירוב

ובדיוק אם תרצו לדעת את הגובה המדוייק הוא בדיוק חצי רדיוס הגלגל [כלומר קחו את המרחק ממרכז הסרן לרצפה ותחלקו בחצי !!!] זה פשוט כלום !!!!!!

מה שקורה במידה ונכנסת לשלולית עמוקה ונכנסו מים דרך הנשם לתיבת ההילוכים במקרה הטוב מתחילות בעיות עקב דילול השמן ההידראולי שנמצא שם

במקרה הרע !:

==========

ה ל ך מ ח ש ב ג י ר ! ! !

והיבואן לא מכיר בזה לאחריות רק שתדעו .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

למי ששאל, האוטו ידני, יד ראשונה, עשה רק 75000 ק"מ.

נראה לי שאני אלך על זה. מה אתם אומרים? לא לחשוש מה"צרפתיות" שלו? :)

פורסם

לך על זה,נשמע רכב מצויין ובסה"כ רכב מהנה נחמד ובטוח.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

שום סיבה לחשוש, יש לך את כל המידע בנוגע לטיפולים, אתה יודע שהרכב שמור - תהנה ממנו!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...