Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזור המרכז ודרומה עד קרית גת,

מוסך מקצועי אמין והגון....

תודה

הפרחים נובלים כשאיננו רוצים להפרד מהם,

עשבים שוטים באים כשאיננו רוצים להתבונן בהם.

(דוגן)

פורסם

לא מכיר מוסכים באזורך אבל אם אתה מדבר על טיפולים שוטפים ואין לך ידים שמאליות, כדאי לרכוש כמה כלים בסיסיים ולבצע את הטיפולים השוטפים לבד, תחסוך כך המון כסף.

בריאות לכולם!

פורסם
מורשה יבואן או לאו דווקא אך מתמחה סיטרואן/פז'ו?.

האם בת"א זה טוב?.

בברכה - רפי לין :-)

רפי תודה על התגובה,

1. אני מחפש מוסך מקצועי ו...אמין ו....הגון (אופטימי?), לא אכפת לי מורשה או לא.

2. כרגע יש לי לבצע טיפול 180K + טיפול במערכת החימום.

אשמח להמלצה

לא מכיר מוסכים באזורך אבל אם אתה מדבר על טיפולים שוטפים ואין לך ידים שמאליות, כדאי לרכוש כמה כלים בסיסיים ולבצע את הטיפולים השוטפים לבד, תחסוך כך המון כסף.
ידיים שמאליות אין לי, אך כך גם נסיון. רעיון נחמד אולי בעתיד אם קצת עזרה והדרכה... אולי.

תודה

הפרחים נובלים כשאיננו רוצים להפרד מהם,

עשבים שוטים באים כשאיננו רוצים להתבונן בהם.

(דוגן)

פורסם

שמע, הקסנטיה שלי נמצאת אצלי כחודשיים אני חושב וגם אני רציתי ללכת למוסך שיבצע טיפול, ביקשו ממני 800 ש"ח, הסתובבתי והלכתי. קניתי את החלפים מהמוסך המורשה וזאת ע"פ מספר רישוי של הרכב, כך שכל החלפים מתאימים ללא חשש וביצעתי את הטיפול בעצמי. עלה לי 200 ש"ח + 120 ש"ח תרמוסטט, ולקח לי כשעה עבודה. סה"כ חסכתי כ 600 ש"ח כבר בטיפול הראשון. ותחשוב על זה...:)

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...