Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fiat Grande Punto כבר בישראל !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וזה כבר תמונות של הגרנדה פונטו קבריולט !

מקווה לראות הרבה כאלה אצלנו , היא מדהימה!!

01.jpg

03.jpg

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם
כן בטוח , למה נראה לך שהאיטלקים יעתיקו ממישהו עיצוב כאילו חסר להם , זה לא קוריאנים שכחת ...

בכל מקרה מה זה הציור הזה של סאאב על מה אתה מדבר?

חביבי...הפרונט של הפונטו הזו "די" דומה לזה של אסטון מרטין.

עם כל הסגידה שלך לתוצרת איטליה ...גם שם כבר מזמן לא מקוריים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש דימיון בהחלט יש ואני מסכים איתך ,אבל איך אמרת את זה , באיטליה ממש לא מקוריים , אז אני לא יודע איפה אתה חיי, אני הייתי באיטליה יותר מחמש עשרה פעם , וזה המדינה הכי מקורית שאני מכיר

הן במכוניות והן בכלל , אז להגיד כזה דבר זה כמו להגיד שהגרמניים לא איכותיים , פשוט לא נכון .

8C Competizione

Lancia Dedra 1.6 1997

• אחראי פורום
פורסם

התכוונתי לתחום עיצוב הרכב, בשאר התחומים הם קיטשים לחלוטין.

אני חייב לציין שדווקא האיטלקים הם היותר מקוריים שיש בעיצוב רכב,

לפחות הם נשענים על סמלים ומוטיבים של פעם, כמו הגריל של אלפא למשל,

ולא יורדים לזנות כמו הקוריאנים (מסכים איתך בזה).

אבל אי אפשר להתעלם מכמות ההעתקות שיש היום וזה כבר דוחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בתור מישהו שעוקב בצורה נלהבת כבר כמה שנים טובות אחר קו העיצוב של המכוניות האיטלקיות אני לא ראיתי איזהשהם העתקות ברורות , אולי תאיר את עייני בכמה ?

אתה שוכח שרוב סדנאות העיצוב בתחום הרכב הם איטלקיות והן מוכרות את הסחורה שלהם קרי העיצוב לכל המרבה במחיר , נגמר העידן של הפטריוטיות האיטלקית בתחום .

ראה דוגמא שברולט-דייהו והעיצוב של ג'יוגארו , מעצב על איטלקי שמכר את נשמתו למלכוסנים ...

8C Competizione

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם
תמשיך לקוות.

כל מה שטיפה מיוחד\מוזר\שונה,לא מגיע לארץ.וחבל.

למה שהיא לא תגיע?

ה206CC הגיעה כמוה גם ה307... אין סיבה שגרסה זו של הגרנדה לא תגיע.

L'amour Toujours

פורסם
תומר הדר

נכון שקיימת "פשלה" בהקשר לגיר אוטומטי בפונטו דור שני.

מאידך-גיסא, יש לזכור כי האירופאים לא חסידים של אוטומטית.

וכפועל יוצא , רוב הפונטו שנמכרות באירופה הן ידניות.

בארץ :?: נחיה ונראה....

איזו אבחנה מלומדת! מאיפה השגת את המידע החסוי הזה? מהנורבורגרינג?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תומר!

אני מבקש אותך לשמור על שפת דיבור נאותה!

לעולם אל תזכיר את השם של גן-העדן המוטורי (או שמה זה הגהנום הירוק? :roll:) בעזרת אותיות עבריות!

עכשיו תחזור אחרי.. Nurburing ... Nurburing ... יפהה :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תומר!

לעולם אל תזכיר את השם של גן-העדן המוטורי (או שמה זה הגהנום הירוק? :roll:) בעזרת אותיות עבריות!

:?:roll::shock:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
עכשיו תחזור אחרי.. Nurburing ... Nurburing ... יפהה :smile:
*Nürburgring :roll:

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
תומר!

:roll:

ouch...

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
*Nürburgring :roll:
עדיין לא הבנתי למה כל אדם שביקר שם חושב שהוא חזר אליל מוטורי ואור לגויים. או קיי. כל הכבוד.הייתם במסלול בעל שם אגדי. אז?אנחנו לא בשנות החמישים. כל אחד עם שבוע פנוי וקצת כסף יכול ליסוע ולהנות. היתי בדונינגטון ולא חזרתי עם אספירציות להיות שומאכר, נהגתי בחרז,הסתובבתי בפיטס ולא חזרתי כשאני מזכיר את השם חרז בכל משפט כאילו שהדבר נותן חיזוק אסטרונומי להיותי חובב רכב ומבין גדול...אני לא חושב שנהיגה במסלול היא החוויה המתקנת של חיי האפרוריים .(כן. ידוע לי. כנראה שאתם עשיתם את זה יותר טוב, על כלי רכב יותר משמעותיים ולכן עבורכם החוויה היתה פי 10 יותר משמעותית ולכן אין לי קצה קוצו של מושג במה מדובר-מכיוון שאני כנראה סתם עליתי בטיפשותי לעשות כמה סיבובים בעוד שאתם גיליתם את משמעות הקיום האנושי ברצועת אספלט.)

לא זכיתי להכיר חובבי אומנות שהיו במדאם טוסו ומאותו רגע חייהם השתנו עד כדי כך שהם מגדירים את המוזאון בחוויה המגדירה של חייהם וטורחים לשרבב את עובדת קיומו לכל משפט שני. לא הכרתי חובב מוזיקה שביקר בקארנגי הול וכתוצאה מכך הפך למוצארט. היתי כותב שחסרים לכם חיים ברמה די אקוטית (מה שגורם לכם לכרוך את כל נסיון חייכם סביב נסיעה במסלול שסה"כ היא חוויה מאוד מהנה אך לא מהווה סיבה לזיבולי שכל אינסופיים אשר גם מעניקים לכם איזושהיא גושפנקא להיותכם נהגי מירוצים נועזים)-אבל אני משער שמדובר במסר שדי מובן מבלי שאטרח.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
ולא חזרתי כשאני מזכיר את השם חרז בכל משפט.

אההה! זה בגלל שלא ניסית!

אני לא חושב שנהיגה במסלול חרז היא החוויה המתקנת של חיי האפרוריים .(כן. ידוע לי. כנראה שאתם עשיתם את זה יותר טוב בחרז, על כלי רכב יותר משמעותיים ולכן עבורכם החוויה היתה פי 10 יותר משמעותית ולכן אין לי קצה קוצו של חרז במה מדובר-מכיוון שאני כנראה סתם עליתי בטיפשותי לעשות כמה סיבובים בחרז בעוד שאתם גיליתם את משמעות הקיום האנושי ברצועת אספלט.)

לא זכיתי להכיר חובבי אומנות בחרז שהיו במדאם טוסו ומאותו רגע חייהם בחרז השתנו עד כדי כך שהם מגדירים את המוזאון כחוויה המגדירה של חייהם החרזיים וטורחים לשרבב ולחרחז את עובדת קיומו לכל משפט שני. לא הכרתי חובב מוזיקה בחרז שביקר בקארנגי הול וכתוצאה מכך הפך למוצארט. היתי כותב שחסרים לכם חיים ברמה די אקוטית (מה שגורם לכם לכרוך את כל נסיון חייכם המחורחזים סביב נסיעה במסלול שסה"כ היא חוויה מאוד מהנה בחרז אך לא מהווה סיבה לזיבולי שכל אינסופיים אשר גם מעניקים לכם איזושהיא גושפנקא להיותכם נהגי מירוצים נועזים)-אבל אני משער שמדובר במסר שדי מובן מבלי שאטרח .

זה אפילו יותר קליט מנרבובגרינג.

GOT סחוג?

• תוכן חדש...