Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אבא שלי רכש לפני איזה חודש (קצת יותר) 4 מכשירים של פלאפון.

עכשיו סבבה הייתי לידו אצל המוכר, הוא אמר כל הפלאפונים 9.90 ואין שום תשלומים נלווים.

הוא קיבל חשבון של 21 שקל למרות שדיבר בפלאפון כמה דקות, התקשרנו לפלאפון והם אמרו שהוא

מחוייב לדבר ב 21 שקל לפחות ולכן, הסכום הנמוך בחשבונית זה 21 שקל.

דיפדפנו במה שהוא חתם עליו ויש איזה סעיף קטן שאומר שמי שרכש את הפלאפונים האלה צריך לשלם

25 שקל.

זה מותר הדבר הזה? להעלים את המידע הזה במהלך הרכישה? למרות שאני לא יכול להוכיח.

אבל בוודאות הוא לא אמר לנו.

נ.ב 21 שקל כפול 4 פלאפונים כפול 36 חודש זה בסביבות ה 3000 שקל.

פורסם

תודה.

למרות שהוא חתם על זה (בניגוד לרצונו, אחרי הטופס הראשון לא קוראים יותר) ניתן לעשות משהו?

כי הוא הטעה אותו.

בדף שהבאת לי כתוב :"איסור הטעיה" מה עושים במקרה שהבנאדם הטעה? יש זכות לבטל

את כל ההסכם?

פורסם

אין ארוחות חינם.

כל פעם מנסים לשכנע אותי להחליף את הנוקיה 5110 באיזה מבצע לוהט חדש.

אני במסלול שאין בו דמי שימוש. החבר'ה הבינו שהמסלולים האלה לא כדאיים להם ועושים הכל כדי לפתות אותי לעבור למסלול "יותר משתלם" (להם כמובן).

בפעם האחרונה הציעו מבצע עם הנחה גדולה החל מהדקה השנייה. הם לא טרחו להבהיר שבאותו מסלול משלמים מינימום דקה גם אם דיברת 10 שניות...

בקיצור, להזהר מכל ההצעות המפתות ומאנשי מכירות שמראים לך את הקצפת אבל לא על מה היא מרוחה

פורסם
שלום.

אבא שלי רכש לפני איזה חודש (קצת יותר) 4 מכשירים של פלאפון.

עכשיו סבבה הייתי לידו אצל המוכר, הוא אמר כל הפלאפונים 9.90 ואין שום תשלומים נלווים.

הוא קיבל חשבון של 21 שקל למרות שדיבר בפלאפון כמה דקות, התקשרנו לפלאפון והם אמרו שהוא

מחוייב לדבר ב 21 שקל לפחות ולכן, הסכום הנמוך בחשבונית זה 21 שקל.

דיפדפנו במה שהוא חתם עליו ויש איזה סעיף קטן שאומר שמי שרכש את הפלאפונים האלה צריך לשלם

25 שקל.

זה מותר הדבר הזה? להעלים את המידע הזה במהלך הרכישה? למרות שאני לא יכול להוכיח.

אבל בוודאות הוא לא אמר לנו.

נ.ב 21 שקל כפול 4 פלאפונים כפול 36 חודש זה בסביבות ה 3000 שקל.

בעייתי - זו המילה שלך , מול החוזה החתום עם פלאפון.

בעיקרון אכלתם אותה - אלא אם יש לכם כח ללכת למשפטים עם פלאפון ,שלא בטוח תזכו בהם.

אפשר גם לכתוב מכתב חריף לפלאפון , עבדו עליכם , הטעו אותכם , בלה בלה בלה. בתקווה שיעזור.

פורסם

אז זהו, זה מה שניסינו לעשות, יש לנו עוד 4 פלאפונים של פלאפון (חוץ מהחדשים)

שבהם יש לכל פלאפון 4 יעדים חינם (מבצע של פעם...) עכשיו הם מתים להעיף לנו את המיבצע.

הם לא רוצים לשדרג רק את הפלאפון אלא רק יחד עם המסלול ולכן, קנינו עוד 4 פלאפונים טיפה יותר

חדישים ועשינו החלפה של מספרים ומסלולים בינייהם.

עכשיו הכל היה טוב ויפה עד שפתאום בפלאפונים החדשים התגלה חיוב של 21 שקל למרות שלא השתמשנו בו.

פורסם

חוזה זה חוזה סה"כ.

אבל זה ממש חוצפה שחברת סללואר כולכך גדולה מעלימה ממך מידע רק כדי לפתות אותך למבצע שהכי כדאי שלהם עכשיו בשוק.

על דבר כזה ניתן לתבוע אותם כי אבא שלך חתם בתמימות דעת על ההסכם והפרטים הקטנים לא הוזכרו כלל.

אפשר להגיע איתם לפשרה בקטן ואפילו לקבל מסלול יותר כדאי בלי לעשות רעש, או לאיים בתביעה דרך עו"ד.

פורסם

אתה לא יכול להוכיח שבכוונה לא אמרו לך את התנאי הזה.

יכול להיות שהמוכר פשוט טעה.

לכן פשוט תשלחו מכתב לשרות לקוחות של פלאפון, תסביר מה קרה, תסביר שלא אמרו לכם את זה, תסבירו שאתם לקוחות חשובים שיש לכם כמה וכמה פלאפונים.

לדעתי, הם יתחשבו בכם, בטוח שהם לא ייבטלו את הסעיף אבל יביאו לכם איזשהו פיצוי.

• תוכן חדש...