Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כהרגלי בדקתי את האוטו. אופס - נורה שרופה מאחור.

כולי שמח וטוב לב פירקתי את הבקלית, וחשכו עיני: התחילה להצטבר קורוזיה בלוח הפנימי של הבקליות (זה שעליו נעוצות הנורות). כמובן שמייד פירקתי את כל הנורות והשמדתי כל זכר לקורוזיה, וכמו כן התזתי ספריי לניקוי מגעים.

ברור לי שזה כתוצאה ממים שנכנסים לבקלית בעת גשמים חזקים, בעיה ידועה ב-106 שלי ושל עוד כמה.

ישנה כמובן גומיה מבודדת בצורת ח' שמתלבשת על דפנות הבקלית, אך ייתכן והיא אינה עושה את עבודתה נאמנה.

ואז עלה לי הרעיון: מדוע לא למרוח סיליקון בחלק החיצוני והפנימי של הגומיה כדי לשפר את האטימה?

מומלץ? לא מומלץ? מישהו ניסה?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

קנה סיליקון בשפורפרת קטנה, בצבע לבן\שחור\כחול\שקוף, אותו סיליקון של אטמי מנוע, עולה 12 שקל בכל חנות חומרי בניין\חלפים, אוטם מצויין,מתייבש מהר,מחזיק המון זמן וקל לעבוד איתו.

באוטו דיפו גנבים עולה שם 20 שקל.

פורסם

אם אתה כבר הולך על פיתרון הסיליקון, יש שני דברים שאני חושב שכדאי לשים אליהם לב:

א. את הסיליקון מרח רק בחלק העליון של הבקלית, ולא בתחתון. אם כבר יכנסו מים, לפחות הם יוכלו לצאת בעזרתו האדיבה של כוח המשיכה.

ב. אל תמרח כמות גדולה מדי, שלא יהיה קשה לפתוח את הבקלית כשיגיע הזמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אתה לא חייב "להדביק" את הבקלית עם סיליקון. אתה יכול למרוח "סיליקון גריז" על גומיית האטימה. הסיליקון יחזיר לגומיה את ימיה הטובים יותר ויאפשר אטימה טובה ללא בעיית ההדבקה אם תשתמש בסילקון לאטימה רגיל.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

מה זה סיליקון גריז?

יש חומרים אחרים שיכולים להחיות את הגומיה?

בסה"כ לא נראה כאילו היא בלויה.

רק להבהיר: הכוונה שלי לא הייתה להדביק את הבקלית לרכב (DUH) אלא להדביק את הגומיה לבקלית.

חשבתי גם על רעיון שהוזכר פה בפורום: לקדוח חור קטן בתחתית הבקלית שיאפשר ניקוז מים וימנע עיבוי בתוך הבקלית.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

לפני כשבועיים החלפתי בקלית אחורית והגומי שם היה אכול - מרחתי סילקון לאיטום מסביב לכל הבקלית והרכבתי.

עד עכשיו לא נכנסו מים ולא הצטברו אדים. נראה לי פתרון טוב.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

סילקון גריז משמש לחידוש אטמים מגומיות במגוון יישומים.

לדוגמא:

http://www.reefdivinggroup.co.il/shop/store/comersus_viewItem.asp?idProduct=248

מניסיון זה מחייה אטמים למצב של חדש. מדובר על גריז סמיך במיוחד על בסיס סיליקוני שאינו מתקשה או משנה תכונותיו לאחר זמן.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...