Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השירשור השני נמחק ע"י השוטר החדש בשכונה.

קובי

אחראי פורום

שירשור זה כל התגובות, לא ? אתה מתכוון לתגובה אחת, אני מניח.

בנוסף, אני ממליץ, לצרף להודעת המחיקה, גם את סיבת המחיקה, למען ידעו מגיבים אחרים, ממה להמנע.

גם שוטרים צריכים לתת את הסיבה לשלילת זכות מאזרח, מוצדקת ככל שתהיה.

פורסם

בנוסף, אני ממליץ, לצרף להודעת המחיקה, גם את סיבת המחיקה, למען ידעו מגיבים אחרים, ממה להמנע.

1. המנהלים לא חייבים לתת דין וחשבון לאף אחד - לא לי ולא לך.

2. לפי הידוע לי דווקא שוטרי תנועה ומתנדבים למשטרת תנועה לא בדיוק נותנים הסברים לאף אחד...

3. חזרה לנושא השרשור - נפתחו בפורום הרבה ת'רדים בנושא כיצד להתחיל שיפוץ. שלב מס' 1 - שלב החיפוש בפורום. חפש את התשובות לשאלות שלך - במידה ולא תצא מסופק - אתה מוזמן לפתוח נושא חדש

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מי אמר שוטר?

זכיות מירנדה, בארה"ב מחיבות את השוטר העוצר, להקריא לחשוד את סיבת המעצר ואת זכיותיו הבסיסיות כפי שהם מוגדרות בחוק, ובשפה המובנת לחשוד, בארץ חייבים למסור את סיבת המעצר או העיכוב.

אכן מנהלי הפורום חדשים כישנים יכולים למחוק, להעיר ולנפנף... על פי שיקול דעתם ובכפוף לחוקי הפורום....אולם רצוי להסביר ולהדגים את הסיבה, בכדי ללמד ולהדריך את אלה שטעו ולמנוע בעיות חוזרות כאלה בעתיד....

הדרכה נכונה, הסבר ומילה טובה יתרמו יותר ממחיקה ללא הסבר מניח את הדעת.....

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

2. לפי הידוע לי דווקא שוטרי תנועה ומתנדבים למשטרת תנועה לא בדיוק נותנים הסברים לאף אחד...

יוליה

היי יוליה.

לגבי מחיקות, נראה לי שהדבר שאליו התכוון אילן זלינגר איננו חובה של המנהלים, אלא בקשה/הצעה די הגיונית, אשר חלפה גם במוחי לפעמים.

לא תמיד ברור לנו מדוע נפסלות הודעות מסויימות, ייתכן שאם נדע - לא נחזור על אותה הכתיבה, ואז למנהלים תהיה פחות עבודה וכו'.

לגבי שוטרי תנועה (להבדיל ממתנדבים), אני דווקא נתקלתי ביחס אדיב ומסביר פנים, אם כי לפעמים גם לאחר ההסבר "הנעים" קיבלתי דו"ח. כך שלא יפה להאשים באופן כוללני.

לגבי אילן זלינגר, נראה לי שיש לחלק מחברי הפורום מן עליהום על הבחור, שאינני מבין מה סיבתו, ואפשר לראות את התגובות התוקפניות שהוא מקבל - מול תגובות שאני או את מקבלים, כדוגמא.

נראה לי שיש לו שאלות (גם טכניות [כמו הבנת מושג שרשור] וגם אחרות) של "פורומצ'יק מתחיל", וניתן לענות לו עליהן ללא משקי עבר שונים, אם קיימים כאלה בינו לבין חלק מהחברים.

יום נחמד - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

1. שירשור זה כל התגובות. במקרה הזה העניין היה פשוט - עוד לא היו תגובות.
  2. הסיבה למחיקה היתה רשומה בציטוט שהתלווה להודעה שלי - שני שירשורים כפולים, באותו נושא בדיוק, בהפרש של 10 דקות. מעניין שדווקא פותח השירשור הבין זאת מייד, הסביר, התנצל, ובזה נגמר העניין (או כך חשבתי, עד שאתה העלת זאת שוב).
  3. אני אמשיך למחוק שירשורים או תגובות שלא יעמדו בכללי הפורום - למשל כלל מספר 1, האומר: "אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום". לכן, להבא אני גם אמחוק הודעות כמו שלך אם הן יועלו לפורום ולא ישלחו אלי או אל בני הספל בה"פ.

בברכה,

קובי

אחראי פורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
מי אמר שוטר?

זכיות מירנדה, בארה"ב מחיבות את השוטר העוצר, להקריא לחשוד את סיבת המעצר ואת זכיותיו הבסיסיות כפי שהם מוגדרות בחוק, ובשפה המובנת לחשוד

זה ממש חיוב?

תמיד חשבתי שזו פיקציה של האמריקאים כדי להראות בסרטים עד כמה השוטרים מעורבים רגשית בחקירה... ולהיות יותר דרמטים ברגע המעצר.

טוב, אל תשימו לב אלי.

אני צובע עם ספריי לכה פסי קישוט בחדר אמבטיה סגור ("תנור ביתי") על בטן ריקה, והאדים לא מיטבים עימי :crazyeyes

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

יוליה

אני שמח להכירך בשמך, שם מקסים, אני מוכרח לציין, ואני רציני.

לענייננו,

1. טעות בידך, כל גוף נבחר, במדינה דמוקראטית, חייב, לתת דו"ח, מדוייק וממצה על כל ביצועיו, גם אלו שלא שנויים במחלוקת, על אחת כמה וכמה, אלו שכן. לראיה, האספה השנתית של מועדון החמש, והדוחות המפורטים שמוגשים.

2. לידיעתך, כל שוטר וכל מתנדב (שהוא שוטר לכל דבר, עם כל הסמכויות) חייב דווח על כל פעילות, החל ברישום רגיל, על כך שהוא בתפקיד, דרך פעילויות שיגרתיות של דווח על עבירות תנועה וטיפול באירועים שיגרתיים, ועד לעיכובים ומעצרים, ודברים יותר מרכבים, שיש להם הליכים אדמיניסטראטיביים עוד יותר מסובכים. שוטר אמור להיות מנוטר, גם בניירת, כל זמן שהוא בתפקיד.

אם נתקלת בפעילות משטרתית שאינה כפי שרשמתי, אז, או שזה מקרה חריג, עם נסיבות שמצדיקות אותו, ואז השוטר חייב הסבר או שהוא סתם זילזל, ואז הוא בטח חייב הסבר.

אשמח לתת לך מידע נוסף בנושא, אם תרצי.

בברכה

אילן

פורסם

1. .אני אמשיך למחוק שירשורים או תגובות שלא יעמדו בכללי הפורום - למשל כלל מספר 1, האומר: "אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום". לכן, להבא אני גם אמחוק הודעות כמו שלך אם הן יועלו לפורום ולא ישלחו אלי או אל בני הספל בה"פ.

בברכה,

קובי

אחראי פורום

קובי ידידי

אני מוכן להסכים, שוויכוח בנושא עדין זה, יתנהל בפרטיות, אך לתת זכות להטלת הגרזן באופן גורף, ולאחר מכן הנמחק תלוי בטוב ליבו של הצנזור, שודאי לא ירצה להודות בטעות, מפאת כבודו, כך שפשוט לא יענה, לראיה הבטחתו של מנהל מסוים שהבטיח תשובות בה"פ, ולמרות תזכורת, לא שמעתי ממנו עד עכשיו.

עם כל הכבוד, אני חושב שיש כאן טעם לפגם, מדוע טענה, נגד מגיב, או מנהל רגיל, בפורום, זה בסדר בפרהסיה, וטענה נגד מנהלי הפורום חייבת להיות בהסתר ? דוקא המנהלים חייבים להיות גלויים וצחים, עקב הסמכות שנמצאת בידיהם, כפרט, ונאמנותם לנתיניהם ככלל.

יש הרבה טענות אל ההנהלה בעיניינים שיגרתיים שמתקבלים בפורום בטיבעיות, אף רצויים, ומתנהלים כוויכוח, כמובן עם כללי טקט ונימוס נדרשים, על מי מנוחות,

איני מבין, מדוע דוקא הפעילות החשובה ביותר של ההנהלה, שמתבצעת, בעצם, בשביל הכלל ואשר קשורה לשלילת זכותו הבסיסית של המגיב להביע את דעתו, צריכה להתנהל בסודיות, באופן גורף ?

אני מקווה שלא תמחוק את הודעתי זו, שכן, כדאי מאוד לשמוע את חוות דעתם של החברים, בסוגיה זו, או אולי אפילו לפתוח שירשור מיוחד בנושא.

בברכה ובתקווה

אילן

פורסם
קובי ידידי

אני מוכן להסכים, שוויכוח בנושא עדין זה, יתנהל בפרטיות, אך לתת זכות להטלת הגרזן באופן גורף, ולאחר מכן הנמחק תלוי בטוב ליבו של הצנזור, שודאי לא ירצה להודות בטעות, מפאת כבודו, כך שפשוט לא יענה, לראיה הבטחתו של מנהל מסוים שהבטיח תשובות בה"פ, ולמרות תזכורת, לא שמעתי ממנו עד עכשיו.

עם כל הכבוד, אני חושב שיש כאן טעם לפגם, מדוע טענה, נגד מגיב, או מנהל רגיל, בפורום, זה בסדר בפרהסיה, וטענה נגד מנהלי הפורום חייבת להיות בהסתר ? דוקא המנהלים חייבים להיות גלויים וצחים, עקב הסמכות שנמצאת בידיהם, כפרט, ונאמנותם לנתיניהם ככלל.

יש הרבה טענות אל ההנהלה בעיניינים שיגרתיים שמתקבלים בפורום בטיבעיות, אף רצויים, ומתנהלים כוויכוח, כמובן עם כללי טקט ונימוס נדרשים, על מי מנוחות,

איני מבין, מדוע דוקא הפעילות החשובה ביותר של ההנהלה, שמתבצעת, בעצם, בשביל הכלל ואשר קשורה לשלילת זכותו הבסיסית של המגיב להביע את דעתו, צריכה להתנהל בסודיות, באופן גורף ?

אני מקווה שלא תמחוק את הודעתי זו, שכן, כדאי מאוד לשמוע את חוות דעתם של החברים, בסוגיה זו, או אולי אפילו לפתוח שירשור מיוחד בנושא.

בברכה ובתקווה

אילן

שלום אילן,

מספר התייחסויות:

• פורום אספנות הוא חלק ממערכת הפורומים של קארספורום, ולמרות שיש למנהליו חופש פעולה מסוים, יש עדיין לוודא שהוא פועל ברוח הכללים של קארספורום, כפי שהם מופיעים בכללי הפורום אליהם הפניתי אותך.
  • הפורום אינו המקום לדיון ולפינג-פונג של "למה מחקו לי, נעלו לי" וכו'. אני מסכים שצריך להסביר, וכך אשתדל לעשות. קח רק בחשבון שלעיתים עדיף למחוק ולהסביר ל"קורבן" בשקט ובה"פ את הסיבות, מאשר לעשות זאת בפומבי תוך כדי "זובור" בפורום. תלוי במקרה ותלוי בנסיבות. הדבר נתון לשיקול דעתם של מנהלי הפורום, והוא נתון לביקורת שוטפת של המנהלים הראשיים.
  • את הודעתך זו לא מחקתי, משום שעלתה בה סוגיה עקרונית שאולי היה מקום להבהיר, וכך ניסיתי כעת לעשות. אם יש השגות על החלטות של מנהל בפורום, נא לפנות ראשית אליו בה"פ. אם התשובה אינה מקובלת, יש בקארספורום גם מנהלים ראשיים (עומר, שלומי, גיא) ואפשר כמובן גם לפנות אליהם. מכיוון שזהו פורום רשמי של מועדון החמש, ניתן גם לפנות לוועד המועדון ולהביע השגות על אופן הניהול. ניראה לי שאלו כלים מספיקים.

אני מבקש שנסיים בכך את הדיון בנושא הזה, לפחות בפורום. אני מבטיח תשובה על כל שאלה בה"פ, ובזמן סביר. נא לא לשכוח שאנחו לא מנהלים במשרה מלאה - יש לנו גם עבודה, משפחה, ואיזה אוטו אחד או שניים לשפץ...

בברכה,

קובי

אחראי פורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

דוגמה חייה ונושמת, כיצד יש חשיבות להיתערבות מנהל הפורום...שירשור זה התחיל בבקשת עזרה של חבר חדש בתחילת דרכו, וגלש ישירות לעניין אחר לחלוטין, שימו עצמכם במקום אותו בחור, הרי בטוח שיקבל רגליים קרות ויעלם במקרה הטוב......כאן היה צריך להיתערב מנהל הפורום לפצל את הדיון סביב הנושא של פותח השירשור ולפתוח חזית נוספת בשירשור אחר....

שיטת הפינג- פונ בו כל צד מתחפר בעמדותיו והשגותיו ומהצד מסיפים השאר כראות עינייהם, אינה תורמת ואינה מכובדת ומושכת לדעתי את העניין מטה ומטה עד לפיצוץ כפי שכבר היה בעבר.

יעלו בצורה מסודרת שני הצדדים טענותיהם יתנו את התשובות, הבהרה, ומשם הדרך לפרטי, אהבתי את אזהרותיו של בני בפעמים שהרגיש כי הדיון גולש מעבר למקובל, כרטיס צהוב לפני כרטיס אדום, מחנך בצורה הטובה ביותר את כל המשתתפים בדיון, וכאשר נישלף הכרטיס האדום כבר ברור מנסיבות העניין למה ומדוע....

אגב קובי על פי כללי המסחר התקין שמורה לך הזכות להתחרט תוך שבועיים מביצוע העיסקה וכספך יוחזר לך........בהצלחה (תזדקק לה)-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, תודה על הערותיך הבונות.

אילן, כרגיל ומקובל אני מבקש ממך להראות מחיקה אחת או ביטול שרשור אחד שלא לוו בהסבר.

הקפדנו ואנחנו מקפידים ללוות כל מחיקה בהסבר ולכן הטענות שלך שגויות מיסודן. ואני מציע לחזור לנושא המקורי.

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...