Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתגייסים ב7.2.06??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ועוד כמה חברים מחיפה מתגייסים ביום הנ"ל.

אני אישית הולך למודיעין (קורס של חודשיים אלקטרוניקה , ואחרי זה - אלוהים גדול).

חברים שלי עדיין לא יודעים לאן הם הולכים... יש פה עוד ח'ברה שמתגייסים באותו היום? אם כן , האם יודעים לאן?

בהזדמנות זו , אם יש פה אנשים שעברו מסלול דומה לשלי , ויכולים לשפוך קצת אור על המסלול (טירונות , קורס , שירות בכלל...) זה יהיה נחמד מצדם...

בתודה מראש , עמרי

וואלאק אתה!!

פורסם

אתה יודע מה שם הקורס אליו אתה מיועד?

אם זה טמ"ס - מצבך לא טוב כל כך...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה לא טוב בטמ"ס?

אני עשיתי טמ"מ ואני אומר לך שמבחינת קורסים טמ"מ וטמ"ס (לשעבר טמו"ס) הכי טובים שיש.

פורסם

חברים שלי עדיין לא יודעים לאן הם הולכים... יש פה עוד ח'ברה שמתגייסים באותו היום? אם כן , האם יודעים לאן?

בהזדמנות זו , אם יש פה אנשים שעברו מסלול דומה לשלי , ויכולים לשפוך קצת אור על המסלול (טירונות , קורס , שירות בכלל...) זה יהיה נחמד מצדם...

בתודה מראש , עמרי

איך אתה יודע לאיזה קורס בדיוק אתה הולך במודיעין?

פורסם
מה לא טוב בטמ"ס?

אני עשיתי טמ"מ ואני אומר לך שמבחינת קורסים טמ"מ וטמ"ס (לשעבר טמו"ס) הכי טובים שיש.

טמ"מ?!

טמ"מ זה בכלל בחי"ק...

טמ"ס במודיעין זה משהו אחר לגמרי. לא כל כך גרוע, פשוט שיש סיכוי יותר מסביר שתקבל יציאות של יונת דואר.

פורסם

ח'ברה ח'ברה... עוד לא התגייסתי וכבר הפחדתם אותי... על מה אתם מדברים?? מה זה כל הראשי תיבות האלה?? אני מתגייס למודיעין אלקטרוני ועושה קורס של חודשיים לפני תחילת התפקיד... טמ"מ? קט"מ? חמאם טורקי? WTF??

וואלאק אתה!!

פורסם

בלי פאניקה.

הקורס קצת משעמם, השירות מעניין אבל קשה (כי הסיכויים שתיפול בבסיס סגור עם יציאות גרועות גבוה).

אבל החשוב מכל - החברה' מעולים, אנשים שפשוט כיף להיות איתם ולהעביר איתם את עשרת הימים הרצופים בבסיס ובחורות איכותיות (ולא תמיד יפות, אבל...).

נ.ב - לא משנה מה יגידו לך, אבל לא משנה מה - אל תגיע לעוז. תזכור את השם הזה ביום שמחלקים לכם תפקידים.

פורסם

כשתגדל - תדע.

קח עיצה מאחד שהיה ומכיר. ינסו למכור לך "עוז". יגידו שזה ה-מקום, ה-שירות, ה-חברה'.

בולשיט.

אתה תבכה שם, ובאיזה בונקר נידח תיזכר בצביקה פיק שאמר לך לא לעשות שטויות.

פורסם

אוקיי... אז לא לעוז...

עוד טיפים ועיצות למסלול?? מה בערך הולך להיות לפני הקורס , במהלכו ואחרי?

בתודה מראש

וואלאק אתה!!

• תוכן חדש...