Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס "פין טייל"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום - יש למישהו מושג על מרצדס "FIN TAIL" למכירה? המדובר בדגם שעד שנת 1966, עם 2 כנפיים קטנות מאחור.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
שבת שלום

ראה בקישור הבא כמה מכוניות.

http://www.classicar.co.il/Ads/subAds.asp?cat_id=14&sub_id=97

אבי.

הבחור מנצרת מסביר שהרכב שלו במצב מושלם, ולפיכך הוא מבקש 100,000 ש"ח... מעט הזוי.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

שבוע טוב,

הרכב נראה בתמונות במצב יפה מאד (גוון הצבע זה כבר עניין של טעם...),

אך הדגם הזה איננו דגם נדיר מי יודע מה, ולכן המחיר נראה בשמים.

כמובן שזו התרשמותי רק על פי הצילומים, וללא מתוך ראיית הרכב עצמו.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

חבל פיספסת מכרתי לפני חודש במחיר מציאה אבי נוף מכיר את הרכב ואת מצבו ,לי ניראה כי רכב כזה שעבר שיפוץ כמו שלי לאחר צבע הוא בין 40K ל50K

צרפתי תמונה של הרכב לפני הצבע לאחר השיפוץ

DSCN1680.jpg

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
הבחור מנצרת מסביר שהרכב שלו במצב מושלם, ולפיכך הוא מבקש 100,000 ש"ח... מעט הזוי.

הבחור מנצרת סוחר במכוניות אספנות בעיקר מרצדסים וג'יפים ישנים.ולכן המחיר הזוי .

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם

אני מרגיש שאני צריך להיצטרף לחגיגה...

טוב, לשם הקדמה, הדגם ניקרא ככה ביגלל הזנבות שלו. מרצדס ניסו להיכנס לשוק האמריקאי וחשבו שהצורה הזו תוביל אותם לשם. יש לצין כי בתקופה הזו פרחו "סנפירי הרכבים" במיוחד באמריקאיות...

כמובן שזו היתה טעות, והדגם הבא שלהם ניראה יותר טוב (דיגמי "המוניות" )ויותר מתאים לציויון החברה...

עקב כן, לרכב אין ערך אספני גבוהה, והדגמים שבאו לפניו (פונטון) ואחריו יותר "שווים"... לא שזה מפריע לי לשפץ אחת כזו :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
חבל פיספסת מכרתי לפני חודש במחיר מציאה אבי נוף מכיר את הרכב ואת מצבו ,לי ניראה כי רכב כזה שעבר שיפוץ כמו שלי לאחר צבע הוא בין 40K ל50K

צרפתי תמונה של הרכב לפני הצבע לאחר השיפוץ

למה שלא תזרה לי מלח על הפצעים??? :)

אם מישהוא מכיר פונטון למכירה (הדגם העגול עד 57' אם אני לא טועה), אני "מכון לעשות טובה" ולקנות אותה...

פורסם
למה שלא תזרה לי מלח על הפצעים??? :)

אם מישהוא מכיר פונטון למכירה (הדגם העגול עד 57' אם אני לא טועה), אני "מכון לעשות טובה" ולקנות אותה...

היי

פונטון הוא הדגם העגול, אך עד שנת 59, כאשר יוצרו קצת גם ב-1960.

יש בחור שרוצה למכור פונטון 220, הרכב היה באירוע הגביע הנודד, בצבע כתום, ייתכן וראית אותו. הבחור איננו חבר מועדון, נמצא בקרית אונו. מבקש על הרכב כ- 100000 ש"ח.

נוסע בו יום יום לבסיס (איש קבע) אך הרכב לא נראה יפה כ"כ. לבחור קוראים שמוליק.

פרטים בקישור הבא:

http://www.classicar.co.il/Ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=97&ad_id=6020

יש בחור נוסף שקנה פונטון 180 מהשר לשעבר גונן שגב, רכב שנראה בסדר, והמנוע גם נשמע טוב. אני לא יודע כמה הוא מבקש, וגם אין לי את פרטיו. ייתכן שלנחום קדמיאל יש הוא שוחח איתו באחד מימי השישי על המועדון והצטרפות אליו.

פרטים על מרצדס פונטון תוכל למצוא באתר המאוד מפורט הבא:

http://www.mbzponton.org/

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

יש בחור שרוצה למכור פונטון 220, הרכב היה באירוע הגביע הנודד, בצבע כתום, ייתכן וראית אותו. הבחור איננו חבר מועדון, נמצא בקרית אונו. מבקש על הרכב כ- 100000 ש"ח.

למה אתה מפזר סתם פרטים שגויים?!

הבחור רוצה 105000 !!!

:shock:

בברכה - אבי.

זה מה שניקרא מ.ת.מ

ככל הניראה אישתו קודחת לו בראש "תימכור את הגרוטאה הזו כבר!!!!"

אז הוא מוכר...

:roll:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מרצדס כמו של גילי עומדת למכירה בבני-ברק, כבר כתבו עליה ב"ענתיקות" לפני כמה ימים- אוטו בצבע לבן, מבחוץ נראה בהחלט סביר לגילו, אין לי מושג, כמה מבקשים עבורו, אבל אולי שווה לנסות לשאול.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...