Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר "יום מסלול"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני צופה שאם וכאשר ימי מסלול ברכב פרטי יהיו חוקיים - כי הם עדיין לא חוקיים, עלות של יום כזה תהיה בערך 1500 ש"ח לאדם (משוקלל).

מוטי

לפי מה שקראתי במוטו (מגזין האופנועים) אחרי שעבר חוק הספורט המוטורי היה כתוב שימי מסלול הם כן חוקיים.
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מספיק לקטר. קודם בוכים שאין ספורט מוטורי ועכשיו שמתחיל משהו אז בוכים על המחיר. וגם הבנו שבחו"ל זה אחרת (בדרך כלל בכותבים מציינים שזה יותר טוב) ובכן אין ארוחות חינם וצריך לשלם על הכיף. העיקר הוא שמשהו מתחיל ויש אפשרות לבחור. מי ייתן שיוזמות כאלו ייתרבו לטובת כל מי שנהנה מזה

פורסם
חוקיים כן, אם איזה רכב?

מוטי

לא נכנס לכל המשמעויות והדקיות של החוק - אבל, למיטב הבנתי המשפטית הדלה, יש בו פתח נרחב (שאותו תוכל לנצל ההתאחדות שאך עתה קמה) להתקין תקנונים ולאשר מסלולים שיאפשרו ימי מסלול עם כל רכב תקין בעל רישיון וטסט. עוד מעט גם יהיה מי שמוכן לבטח את זה... שזה מרכיב עיקרי בפתרון הבעייה.

מי שרוצה משהו יותר מפורט לגבי הנושא - רצוי שיפנה שאלה לדני לוי - שלמרות שעכשיו הוא יו"ר ההתאחדות העסוק מאוד - אני בטוח שימצא זמן להשיב - ואם לא אני אפרסם פה את הטלפון האישי שלו..... :wink:

הוא אומנם ממעט לכתוב פה בפורום בעקבות דיונים סוערים שנערכו פה ומתקפות שהוא עבר - אבל הוא כבר ציין בפניי בעבר שאם יפנה שאלה ישירה אליו הוא יענה - אז מי שרוצה להכין שאלון - מוזמן...

אלון

פורסם
חוקיים כן, אם איזה רכב?

מוטי

אני זוכר את זה רק במעורפל, אבל היה כתוב שכל רכב לפני שיורשה להשתמש במסלול יצטרך לעבור בדיקת תקינות במקום ויקבל ביטוח מיוחד ליום המסלול.

בנוסף נראה לי שהוא יצטרך להפקיד את רישיון הרכב במקום, אבל אני לא בטוח.

פורסם
מספיק לקטר. קודם בוכים שאין ספורט מוטורי ועכשיו שמתחיל משהו אז בוכים על המחיר. וגם הבנו שבחו"ל זה אחרת (בדרך כלל בכותבים מציינים שזה יותר טוב) ובכן אין ארוחות חינם וצריך לשלם על הכיף. העיקר הוא שמשהו מתחיל ויש אפשרות לבחור. מי ייתן שיוזמות כאלו ייתרבו לטובת כל מי שנהנה מזה
אף אחד לא בוכה!

יובלי אני לא יודע אם אתה מליונר( או שההורים מליונרים ) , אבל פשוט אני ועוד אנשים רוצים ש"ימי המסלול" האלה (אם הם יהו יום אחד :roll: ) לא יהפכו לנחלת העשירים בלבד .

שלא כמו במקרה של מכוניות ספורט חדשות (שהם נחלת העשירים בלבד מדינתנו ) , שרק נסתכל דרך חלון ראווה ברחוב המסגר על מכונית שתיהיה לנו רק עוד 10 שנים בלחץ , אני רוצה שבמקרה של ימי מסלול לא יהיה כזה מצב שנסתכל רק על המסלול ולא ניהיה בו בגלל מחירו הרב של יום מסלול.

יוגב

שלא מאמין שיהיו ימי מסלול בזמן הקרוב..

פורסם

יוגב, לדעתי 1000 ש"ח בשביל יום מסלול כמו שמוטי מתאר, זה סביר מאוד.

הרי לא ציפית שזה יעלה כמו הקפה בקארטינג, נכון?

(אפרופו קארטינג, קח שעתיים מסלול, כמה זה עולה לך?).

משכנתא זה קל

פורסם

על מנת לפזר קצת את הערפל

אחד מהדברים הראשונים העומדים כנגד עיני ההתאחדות(שזה עתה קמה) זה יישום של ימי מסלול

והתקנות שיחולו על פעילות זו.

הדבר השני, ליגה מסודרת של גימקנה (אליפות ישראל) כנהוג בכמה מדינות, בדרך זו כמו שהבטחנו זו הדרך לשילוב הספורט העממי כחלק מהמערכת של הספורט התחרותי.

לגבי הספקולציות של כמה זה יעלה, העסק הזה הוא מסחרי לחלוטין, כל בעל אתר מסודר שיוכר ע"י הרשות וההתאחדות ינהל לעצמו את תקציבו ואתם הם אלה שיסכימו על המחיר או תצביעו ברגליים.

בשלב זה שוקדת ההתאחדות על בניית תקנות ותקנונים על מנת לנצל את הזמן שנתן לנו המחוקק (9 חודשים) להפעיל את ליגות המירוצים השונות.

כולי תקווה שהממסד (הרשות) תקבל את התקציבים ואת העזרה הממשלתית על מנת להדביק את הפער

בקרוב נערוך סדרת פגישות עם המועדונים השונים בהמשך לשיתוף הפעולה שכבר החל.

בינתיים סעו בזהירות!!

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

קודם כל ה"רינג" הוא 20.8קילומטר (ואתם בטח מדברים על נורדשליף, שהוא רק חלק מנורבורגרינג)

ויש בו הפרשי גובה של אם אני לא טועה עד 300מטר! שזה לדעתי המון, כמו הר קטן בסדר גודל של אלפי מנשה בשומרון? (נכון, משהו כזה?) קיצר מסלול מטורף.. עשיתי אותו מלא פעמים עם שלל רכבים, החל מקטנות 106 ראלי משופרות וכו', ועד לSLR ושלל כלים מעניינים..***

בכל מקרה, רבים מכם אולי יתקוממו ויגידו ש1000+ שקל ליום מסלול זה סיפור יקר, אבל לדעתי*,

א. לא עושים יום מסלול כל שבוע, אלא בטח פעם בחודש +

ב. אני מאמין שיוכלו להעיד כאלו שכן השתתפו בימי מסלול בחו"ל, שאני מתאר לעצמי זה כיף לא נורמאלי ששווה כל שקל! (כמו הרבה הנאות בחיים).

אז באמת נקווה שבארץ המחירים לא יהיו רחוקים מחו"ל..

*** = בגראן טוריסמו בסוני פלייסטישן 2

• תוכן חדש...