Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עגלת ילדים בתא המטען....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום,

עדיין אין לי ילדים אבל זה בתכנון בטווח הקרוב... ואני מחפש רכב קטן ואמין בסביבות 25,000 ש"ח.

בשלב זה אני בודק פיאט פונטו שנת 2000 +/-.

לאלה שבינכם שהם גם הורים לפונטו וגם בעליו של ילד (אופס... להפך....) - האם תא המטען שלו מספיק גדול לעגלת ילדים ממוצעת???

מה לגבי פורד פיאסטה? דייהטסו שרייד? פיז'ו 205?

תודה,

זיו

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

פורסם

להורים שלי יש סויפט סדאן, עגלה נכנסת בלחץ, שפת הטענה לא נוחה.

אל תצפה ממכונית מיני לתת לך מענה טוב.

קנה משפחתית.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

לא בטוחה לגבי ה 205 אבל ב 306 עגלת ילדים נכנסת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תביא בחשבון שיש כל מיני עגלות. יש כאלה יקרות שמתקפלות לגודל ממש קטן. יכול להיות שיהיה עדיף לך להשקיע עוד 1,000 ש"ח בעגלה כזו (לדוגמא - אני לא מומחה במחירי העגלות, אבל בטח יש פורומים גם לזה...) ולקנות רכב קטן וחסכוני, במקום לקנות רכב יותר גדול ופחות חסכוני שיעלה לך הרבה יותר בסופו של דבר. שווה לבדוק.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בעיקרון זה תלוי מאד בגודל ובצורת הקיפול של העגלה.

עגלות מיתקפלות לפנים(של איוונפלואו)לא יכנסו בתא המטען של מכונית סופר מיני,וספק גם אם בקומפקטית כדוגמאת ה 306.

לעומת זה עגלות שמיתקפלות ל 3,של אינגלזינה למשל,יכנסו ללא בעייה לתא מטען של פונטו או פיאסטה.

השיא היה ששתי(!)עגלות תינוק ניכנסו לתא המטען של יונדאי אטוס...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הפונטו היא עגלה בפני עצמה , אין לך צורך בעוד אחת בתוכה.

לגבי הילדים - אל תגיד קפצתי , לפני שאתה באוויר. :idea:

כמו שאמרו לך - אף סופר מיני (לפחות לא כאלה שאינן מהסדאן המזעזעות) לא תכיל עגלה בגודל מלא בתא המטען.

• תוכן חדש...