Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים נכנסתי לאוטו, ואחרי שהרכבתי את הפאנל של הרדיו-דיסק למקום, שמתי לב שיש מעיין דעיכה כלשהי בתאורה (מצורפת תמונה).

בתחילה סברתי שאולי תוך כדי ריצה של 10 מטר מהבית לאוטו, הפאנל שהיה סגור בקופסא בתוך התיק, נרטב איכשהו - אבל בדיקה קצרה העלתה שהוא יבש לחלוטין.

מאז שהבעיה הופיעה, זה נשאר אותו דבר.

מיותר לציין שלפני כן התאורה האירה בצורה אחידה לחלוטין (אחידה וחזקה).

PHTO0003.JPG

PHTO0005.JPG

פורסם

תבדוק את הארקת הרדיו.

אם הרדיו מוארק דרך האנטנה, חבר אותו להארקה "נקייה".

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם

ככה זה שקונים רדיו ב100 שקל.

זוהי בעיה מוכרת ולתקן את זה יעלה כמו המכשיר עצמו אם לא יותר.

לשיקולך...

איתי

פורסם

תחליף את הרדיו ליותר איכותי. אין מה לעשות כי התיקון יצא יותר יקר ולא משתלם.

לתשובות ממומחים פנה כאן לפורום האודיו.

לפני מספר ימים נכנסתי לאוטו, ואחרי שהרכבתי את הפאנל של הרדיו-דיסק למקום, שמתי לב שיש מעיין דעיכה כלשהי בתאורה (מצורפת תמונה).

בתחילה סברתי שאולי תוך כדי ריצה של 10 מטר מהבית לאוטו, הפאנל שהיה סגור בקופסא בתוך התיק, נרטב איכשהו - אבל בדיקה קצרה העלתה שהוא יבש לחלוטין.

מאז שהבעיה הופיעה, זה נשאר אותו דבר.

מיותר לציין שלפני כן התאורה האירה בצורה אחידה לחלוטין (אחידה וחזקה).

פורסם
ככה זה שקונים רדיו ב100 שקל.

זוהי בעיה מוכרת ולתקן את זה יעלה כמו המכשיר עצמו אם לא יותר.

לשיקולך...

איתי

אם אתה ממש חייב לדעת, אז הוא עלה 500 ש"ח.

לא ביקשתי דעתך בנוגע לייעוץ פיננסי ואיזה סכום כדאי לדעתך להשקיע ברדיו-דיסק. שאלתי שאלה טכנית, אם אתה לא מסוגל להיות ענייני, אל תתייחס!

פורסם
לי זה נראה לי כמו לד שרוף גם אצלי ככה ברדיו יש חצי לד שרוף והחצי השני מאיר

בהנחה שמדובר בלד שרוף:

1. מה גרם לו לשריפת הלד? (כדי שאדע מה עשיתי וממה להימנע).

2. אפשר להחליף את הלד באופן עצמאי?

פורסם

שמע, אם יש לך ידיים פרק את הפנל בזהירות ותנסה לאתר את הגורם בתאורה. אני די בטוח שאם זה לד אתה תמצא אותו אצל חנויות לרכיבי חשמל או אצל מעבדות אלק'.

אם כל הרצון לעזור חברי הפורום אינם יכולים לתת לך תשובה ספציפית דרך הפורום, בשביל זה צריך מישהו שקרתה לו בדיוק אותה התקלה באותו המכשיר.

פורסם

ברור, אבל שאלותי:

1. מה גרם לשריפת הלד? (בהנחה שזו הבעיה)

2. כיצד בודקים את הארקה ומחברים אותה להארקה "נקייה"?

פורסם

אם זה לד

אז חומרים זולים ברדיו גרמו לתקלה

אם הארקה אז פשוט תחפש בורג במרכב הרכב בלי צבע(או שתוריד צבע עם מברג)

ותחבר את החוט השחור של הרדיו לזה

פורסם

לא חובה בכלל שהתאורה בפנל מבוצעת ע"י לד (דיודה פולטת אור). לד הוא חצי מוליך שבד"כ דיי נדיר שהוא יתקלקל. יש אפשרות נוספת שהתאורה בפנל מתבצעת ע"י נוריות להט קטנות, שכנראה אחת מהן נשרפה. יש לפרק את הפנל בזהירות וכאמור ליראות את הגורם לבעיה ואז לפנות לחנות שמוכרת רכיבי אלקטרוניקה ולהביא להם את הדוגמא של החלק שהתקלקל ולרכוש חלק תואם חדש. במידה ואין לך ניסיון ו/או חוש טכני, מומלץ לפנות לטכנאי אלקטרוניקה על מנת שיפתור לך את הבעיה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...