ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,547 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום. בבעלותי יונדאי i25 שנת 2012. אני מאוד מרוצה מהרכב, גם מבחינת האמינות וגם מבחינת הנוחות שלי עם הרכב. הדבר היחיד שמפריע לי הוא צריכת הדלק, אני נוסע בעיקר מחוץ לעיר, פחות או יותר 400 ק"מ בשבוע, צריכת הדלק מחוץ לעיר עומדת על 1:14 במקרה הטוב. אני סטודנט וחשוב לי מאוד לחסוך בדלק ובכסף. לאחרונה אני חושב להחליף רכב למשהו חסכוני יותר, אני שוקל להוסיף קצת כסף ולקנות רכב חסכוני יותר ואולי משנתון מתקדם יותר. ההתלבטות שלי היא בין טויוטה יאריס 2012/13, שברולט ספארק 2016 או ניסאן מיקרה 2015. כולן פחות או יותר עם אותם מחירים. ההתלבטות שלי היא האם באמת שווה להחליף את הרכב ולהוסיף כסף עבור חיסכון עתידי בדלק. אני מאוד מרוצה מהיונדאי ובאמת שאין לי שום תלונה חוץ מצריכת הדל…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, עקב מעבר לעבודה ללא רכב בליסינג אנחנו מחפשים רכב משפחתי. הכיוון הוא רכב משומש במחיר של 60-70k. אחרי ביקור היום בסוכנויות הרכב בגלילות, עלו לגמר 4 דגמים שעומדים בתקציב ועם קילומטרז' נמוך מ- 80 אלף: 1. סיאט ליאון סטיישן - 71 אלף ק"מ. שנתיים אחריות. שנת ייצור: 2015 2. יונדאי i35 - שמונים אלף ק"מ. שנה אחריות.שנת ייצור: 2015 3. קאיה סיד סטיישן - 75 אלף ק"מ. שנתיים אחריות. שנת ייצור: 2015 4. סקודה אוקטביה - 80 אלף ק"מ. שנה אחריות. שנת ייצור: 2015 אשמח לשמוע המלצות וחוות דעת לגבי הדגם בו מומלץ לבחור. חג שמח!
הודעה אחרונה מאת itayl18, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 12.6 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לרכוש רכב יד שנייה מפרטי. כרגע הרכב משועבד לאוטו קאש כנגד הלוואה שהמוכר לקח מהם. המוכר טוען כי באמצעות הסכום שאשלם לו בקניית הרכב הוא סוגר את המימון והשעבוד יוסר. ברור שמדובר במצב בעייתי, מה עצתכם בעניין עבורי?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח, מחפש רכב חדש / יד שנייה עד 140 א' שח, לכל היותר, כאשר חשובים לי שני פרמטרים עיקריים: 1. בטיחות הרכב בקטגוריית ילדים 2. מתלים רכים, כאלה שיעזרו לנוסעים לא להרגיש כל סדק קטן בכביש. תודה!
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, קיבלתי הצעה לקניית רכב שנמצא כשנה על הכביש (עם אחריות יצרן לעוד שנתיים) מליסינג של חברה גדולה ומוכרת. השאלה היא האם יש טעם לקחת את הרכב לבדיקה נוספת מטעמי או שניתן לסמוך על הבדיקה שמציגה חברת הליסינג. מדובר בחברה מוכרת מאוד ולא במגרש קטן ולכן ההתלבטות. תודה.
הודעה אחרונה מאת Amit Hershko, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 807 צפיות
שלום, קיבלתי הצעה מאחת חברת הטריידאין לרכישת רכב שנת 2014. הרכב נראה מעולה. גם נסעית המבחן הייתה מעולה. יש מספר דברים שהדליקו לי נורה ואודה לכם על העזרה: 1. עשיתי שיחת טלפון עם הבעלים המקוריים של הרכב (יד 1; אני יד שנייה). מספר הטלפון שלו היה בתא הכפפות עם תעודת הרכישה של האוטו. הוא אמר שהוא מכר את האוטו ב 110,000 ובגלל שהוא נכה צה"ל הוא קנה מהם אוטו חדש (כל 4 שנים). החברה הציעה לי לקנות את האוטו מהם ב 107,000 (יוצא שהם מפסידים על האוטו 3000 ש"ח). הוא אמר שהאוטו במצב מצויין והוא היחידי שנהג עליו. 2. ברשיון הרכב רשום שהאוטו בצבע קרם. האוטו בצבע לבן בוהק. האוטו במצב כל כך טוב שזה נראה כאילו עשו לו צבע כללי. 3. אני אמור לקחת את האוטו למכון בדיקה. החשש שלי שהאוטו יי…
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- 1 תגובות
- 632 צפיות
הכל כתוב בכותרת.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חברים שלום ברשותי קיה ספורטאז gt שתכף נגמרת תקופת הליסינג (פרטי)שלה ואני מחפש אחר המחליפה . שתי האופציות שנשארו מבחינתי הם הקארוק מנוע 1.5 ברמת גימור הגבוהה ביותר מול המאזדה cx ברמת גימור פרמיום מנוע 2 ליטר . אני לא מחזיק ברכב יותר משנתיים וחצי הלחץ על כן תקופת האחריות לא כל כך קריטית וגם התחזוקה. לקארוק עיצוב חיצוני פחות לטעמי אבל איבזור ואיכות נסיעה גבוהה בהשוואה למאזדה שעדיין ״תקועה״ עם מנוע 2 ליטר ותיבת 6 הילוכים ״רגילה״ לזכותה של המאזדה עיצוב מוחצן ומושך יותר ונושא האמינות בצקופת האחריות ( ברשותי גולף 2017 שהייתה כבר בהחלפות גירים ותקלות מוזרות). אשמח לחוות דעתכם והערות הבחירה קשה משחשבתי . בברכה
הודעה אחרונה מאת Ozb, -
- 0 תגובות
- 474 צפיות
שלום. מצאתי רכב למכירה, מיצובישי לנסר הדור החדש, שנת 2010, מנוע 1.5 ,דגם INVITE אוטומט, יד שניה (יד ראשונה ליסינג פרטי). הבעלים של הרכב אומר שהרכב אצלו כ 5 שנים וכול אותו הזמן הרכב טופל במוסך המרכזי. יש את כול הקבלות והוא מוכן לגשת איתי למוסך להוציא את כול הסטוריית הרכב (הבעלים נשמע די אמין) . כמו כן, הוא אמר שמישהו נכנס בו "בקטנה" והחליפו פגוש קדמי, כנף ופנס בצד אחד - גם במוסך המרכזי ואמור להיות תיעוד במוסך. (תמונות בנתיים אין לו). כמו כן, כאשר שאלתי האם החליפו שמן גיר ומתי (כי אני שמעתי שזה חשוב ויקר ) קיבלתי תשובה שהוא לא יודע, אך בהסטוריית טיפולים ניתן יהיה לבדוק. קילומטראז של הרכב 155,000. מחיר הרכב 21K וקצת גמיש. מה דעתכם, כדאי לקנות את הרכב ? אני מחפש רכ…
הודעה אחרונה מאת Sergey737, -
- 13 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
היי, אני לפני רכישת רכב, כרגע יש לי פולו ואני מעוניין להשתדרג לגולף MK6 או ליונדאי I20 (פחות מעדיף) כי האחזקה שלה יותר אמינה. בקיצור, הגולף 1.4T שנת 02/2012 עשתה 120K יד ראשונה פרטית. אני מאוד חושש מהגיר ורואה שכבר טיפלו בו, השאלה אם הוא עלול להידפק שוב? בנוסף, לפי מה שרשום הטיפולים שנעשו על הגיר יצאו יחסית לא יקרים- איך? *פלוס גדול- המגרש ממנו הרכב נותן לי אחריות של שנתיים על הגיר. עוד פרטים: דגם מנוע CAX דגם הרכב 5K12G5
הודעה אחרונה מאת Alf3, -
- 14 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי חבר'ה מזדמן לי כרגע להחליף את האיוניק שלי לרכב מליסינג בתשלום קבוע 0 ק"מ ואני מעוניין בהתייעצות מכם.. ההתלבטות קשה מידי התקציב הוא עד 2600 תשלום חודשי לרכב בעסקת הליסינג 0 ק"מ אני נהג יחיד ברכב. נוסע לרוב לבד או עם עוד אדם אחד. לא יותר בדרך כלל. אני כרגע עם יונדאי איוניק סוגר שנה וחצי, לפני כן היה לי הונדה סיוויק האצבק '11 כיום אני מעוניין ברכב 'צעיר' יותר, חסכון בדלק פחות רלוונטי ואני מעוניין בכלי מהנה לנהיגה, עם כי גיר אוטומט בלבד. מספר דגשים שמבחינתי מאסט ברכב תיקון סטייה מנתיב ברכב (מ-0 קמ"ש) בקרת שיוט אדפטיבית לא מתחבר ל-SEAT למיניהן מראה פנימית מתכהה, עדיפות גם למראות צד מתכהות אוורור במושבים גג פנורמי ,עדיפות לכזה שנפתח -וו…
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 794 צפיות
אהלן, זוגתי ואני מעוניינים לרכוש סופרמיני (לפחות) אוטומטית. כרגע אנחנו מתניידים ב 206 1.6 ידנית שנוסעת נפלא מהמוסך ובחזרה הדרישות מהרכב: אמין - אנחנו נחזיק ברכב בערך 5 שנים אוטומט בלבד :\ בטיחותי עד כמה שניתן (לא פחות מהסטנדרט באותה השנה) צריכת דלק ונוחות נסיעה - הנסועה תהיה 40 ק"מ בין עירוניים על בסיס יומי, נסיעות סופ"ש ארוכות יותר (הורים וכו) ופעם בשבוע חיפה-רחובות ובחזרה, אז הרכב חייב להיות נוח ולסחוב בצורה סבירה. 60 קמ"ש בעליות של ירושלים (אני מסתכל עליך, קיה פיקנטו) זה לא סביר. אין ילדים כרגע, עוד כמה שנים כנראה יהיו, לא יודע אם יש לזה השלכות על בחירת הרכב. על מה אפשר לוותר: הוד והדר, אנחנו בסדר עם סלון ספרטני הנאה מהנהיגה בתוך כל הדרי…
-
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 12.8 אלף צפיות
אחר צהריים טובים, אני חדש בעניין הרכבים ושיפוריהם(לאחרונה הוצאתי רישיון) ו2 מכוניות ישר קפצו לי לעיניים והם הגולף GTI והלאון קופרה. שוחחתי עם ההורים והוסכם לי לקנות אותם אך עליי לבחור. אח שלי ציין ששניהם רכבים מדהימים לשיפורים וציין סטייג'ים שלא היה לי מושג מה הם ואת החברה APR. ההורים שלי לא היססו והסכימו לי לשפר את הרכב ישר אחרי שאקנה אותו. הייתי מעוניין לדעת מה השיפורים הטובים והאם יהיה חשש לעבור טסט לרכב. איזה מבין הרכבים יתן ביצועים טובים יותר עם השיפורים? אני רוצה לשפר כמה שאפשר ולהוציא כמה שיותר כוחות סוס מהרכב. שאלה נוספת שהייתי מעוניין לשאול היא: מהו TORQUE? ומה ההבדל בין LOW MID HIGH TORQUE? בנוסף אשמח לחוות דעת על הנושא. אשמח שתענו גם על חלק מהשאלות. ת…
הודעה אחרונה מאת sbaranes, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום , אשמח לעצתכם בין 3 המכוניות הרשומות מעלה אקסנט 1600 \ ריו בשנים 2010 , אני יודע שזה אותו רכב ב1400. לפי מה שהבנתי לריו 2 כריות אויר אבל מערכות ABS ו ESP ולאקסנט רק ABS אך 6 כריות אוויר. ייתכן שלרכב משנת 2010 אין ESP ? האקסנט חזקה יותר בצורה משמעותית מהריו ? מי החסכונית משלושתם ? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפשים לשדרג את הרכב (i30CW 2010) לרכב מרווח מאחור, שיוכל להכיל כיסא בטיחות גדול ו- 2 בוסטרים קטנים. תקציב של 90K. תודה לעונים וחג שמח
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן אהלן אני מחפשת רכב ישן וטוב, מהאמינים האלה שלא דורשים יותר מידי טיפול, אני נהגת זהירה וטובה, אז בעיה של שמירה על הרכב אין- רק צריכה את האחד הנכון, ולא מצליחה להבין אם יש משהו שעומד בדרישות שלי. אני עומדת לטוס בעזרת השם באזור מרץ אפריל לתקופה ארוכה, אז אני צריכה רכב שישמש אותי לבינתיים לשגרה כזו: נסיעות יומיות קצרות (10 ק"מ ביום בממוצע) ופעמיים בשבוע נסיעה של 90 ק"מ בערך (מהמרכז לצפון ולהיפך). בנוסף אני גם אוהבת לטייל ולהסתובב אז כן רכב שיחזיק נסיעות ארוכות מידי פעם. אני צריכה רכב שיהיה אוטומטי. ושלא יעלה מעל 7000 שקלים (ועדיף כולל הטסט כבר בפנים) יש לכם המלצות כלשהם? במה להתמקד? מה לפסול מראש (מבחינת אחזקה וטיפולים, צריכת דלק וכו')? אני רוצה להוצי…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
אבא שלי מעוניין לקנות את הסוזוקי SX4 GLX בגירסת 5 דלתות, מכיוון שעושים לו טרייד אין (15K) ויעלה לו עם המבצע של "חבר" 90000 ש"ח, איך האוטו הזה ? הבנתי שהוא דיי ממוצע ? יש רכב יותר טוב ( אחזקה\כח (120 בסוזוקי)\ נוחות) באיזור ה- 105000 ? אבא שלי צריך משפחתית אמינה עם מנוע יחסית חזק,
הודעה אחרונה מאת shai_35, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 939 צפיות
מה יכולה להיות משמעות הבעיה המצורפת? (בדוק סרן אחורי) מבחינת בטיחות קודם כל ומבחינת עלויות תיקון אם בכלל נדרש כאן תיקון..
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סטודנט שנוסע מרחקים קצרים בדרך כלל ופעמיים בשבוע מרחקים ארוכים (באר שבע - חדרה). עדיף ידני בשביל להוזיל עלויות - לא חובה. רכב אמין שלא ידרוש ממני הרבה הוצאות על תחזוקה. חסכוני בדלק. מעדיף שיהיה מרווח כי אני גבוה אך לא על חשבון הקודמים. תקציב 20 אלף, תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
כרגע יש לי יונדאי קופה 98 אני מת על החווית נהיגה שלה, ההגה קשה נמוכה על הכביש ממש מהנה. מחפש הפעם רכב ידני, שיידע גם לשמור על הדלק (מנוע 1.4~1.6) שיהיה אמין ועם כוח. כרגע האופציה שמשכה את תשומת הלב שלי היא המיטו 155 1.4 שנים 2009-11 חשבתי גם על לאון 1.4 אבל הביטוח יקר משמעותית מהמיטו גם שמתי עין על רנו מגאן קופה 1.2 טיפה פחות כוח, אבל אני קופץ 2-3 בשנתונים. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Guy Peled, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 675 צפיות
שלום, עובר לרכב חברה וצמצמתי את רשימת הרכבים ל-3 אופציות מועדפות. צרכים עיקריים - נוחות לנהג ולנוסעים (רכב עיקרי, 25 אלף ק"מ בשנה בממוצע), מרווח ובעל תא מטען גדול (כסא בטיחות, עגלה וכו'). ביצועי הרכב רלוונטיים אך פחות מהפרמטרים הקודמים וגם מניח ששלושת הרכבים יעשו את העבודה די דומה, אמינות חשובה אך מכיוון שמדובר ברכב חברה גם אם "אפול" על רכב בעייתי מיסודו האחריות לא תיפול עליי... 1. סקודה ראפיד/אוקטביה - דגם הבסיס - Amibition, מנוע 1000 Tsi - ההפרש הכספי בין 2 הדגמים הוא כ-200 ש"ח בחודש וזה לא מהווה שיקול משמעותי. כרגע הפייבוריט שלי ומתלבט אם לקחת אוקטביה או ראפיד. תוהה כמה משמעותי העובדה שמדובר במנוע 1000 וכמה בעיות עלול ליצור הגיר הרובוטי, נהגתי על ראפיד עם…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
מדובר בדגם 1.4 עם תיבת הילוכים ידנית. תודה.
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם אחרי מחשבות ארוכות מה לעשות ואם אפשר להסתדר עם רכב אחד נפלה החלטה שכבר לא צריך 2 מכוניות בגלל שינויים בחיים ואפשר להסתדר עם קטנוע וגיפון. הוחלט ללכת על פיאט 500x ידנית 2015-2016, האישה דורשת רק ידנית. אפשר לקבל חוות דעת לידנית כי כמעט אין מידע ברשת לגבי פיאט 500x ידנית, בחיפוש בגוגל מוצא לי מידע ישן שחבר פורום קנה אותה אבל את הרובוטית. לפי הנותנים על יבש הידנית היא 1.6 עם 110 כס לעומת הטורבו רובוטית 1.4 עם 140 כס. האם המנוע ירגיש עצל לעומת הספק וכס? למרות שמעדיפים את הפיאט אבל האם יש אופציה אחרת גיפון ידני בתקציב סביב ה 70,000 לאחר מכירת 2 הרכבים הנסיעות הם בעיקר בעיר(תא-גבעתיים) וסופש נסיעות לטיולים עם הילדים תודה על העזרה והמידע טל
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 15.4 אלף צפיות
לאחר חיפוש גדול מאוד אחר רכב שני למשפחה . רכשתי את שברולט ספארק דגם ה LT 0 קילומטר מחברת ליסינג . קצת פרטים על הרכב שקיבלתי: 2 שלטי נוחות ( מפתח קפיץ ) מנוע 1400 גיר אוטומט רציף מגיע עם חיישני רוורס וקודנית חיישני יום מערכת מקורית 6 רמקולים עם בלוטוס מובנה לפלא 5 מקומות אז ככה הרכב מרגיש מאוד חזק ועוצמתי אודות למנוע 1400 סמק לעומת רכיבי המיני ( I 10 קיה פיקנטו וכו' ) עם תיבות הילוכים אוטומטית רציפה ( לא מרגישים ברכב העברת הילוכים פשוט חווית נהיגה מהנה מאוד ! ) לאחר נסיעות רבות הרכב נוסע בעליות ובמישור פשוט בצורה חלקה ומהירה עוקף רכבי משפחה בלי למצמץ הופתעתי מאוד לטובה . נוחות הישיבה מקדימה נוחה לחלוטין ביחס לרכב מיני ( לא בדק…
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מחפש רכב חדש בסביבות 120.000 160.000 ש"ח אבל גבוה שנח להכנס ולא ארוך.כרגע ברשותי טוסון ולא נהנה ארוך מדי. ומתלבט על כיוון של ליסינג לא בטוח אם כדאי? ואגהב החשש ממנוע טורבו מוצדק? אשמח להמלצה תודה מראש שמואל
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אשמח לקבל פידבקים - ברוצני לקנות רכב משפחתי קטן... לפני עומדות שלוש אופציות: א. לקנות רכב חדש בהנחת עולה חדש. החסרונות: רק אני ובת הזוג יכולים לנהוג, ורק אחרי ארבע שנים אפשר למכור בלי לשלם את כספי המכס שניתנו בהנחה. לא בטוח שנשאר כאן בארבע השנים הבאות... הרבה אי וודאות סביב העניין הזה, ואם לא נישאר - צריכים למכור עם מכס. ב. לקנות רכב משומש מהשנים האחרונות (2016-2017), במחיר מחירון. ע"פ מה שבדקתי עד עכשיו המחירים (יד ראשונה עם קילומטראז' סביר) נעים סביב מחיר רכב חדש בהנחת עולה, רק בלי ההגבלות שיש לעולה חדש, שזה יתרון. ג. לקנות רכב משומש משנים קודמות (2015, למשל), במחיר נמוך יותר משתי האופציות הראשונות, וכמובן ללא הגבלות. לרשותי…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
החלפת רכב ליסינג 1 2
מאת eladeb- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היי, מחליף את הרכב בעוד שלושה חודשים בעל מאזדה 3 מליסינג. מה אתם ממליצים רואה שלוקחים את האיוניק כמו לחמניות חמות ואני גם מבין למה,היברידית,פול פק באיבזור וכו מס יותר נמוך בשווי השימוש. אם כי לי קצת קורצת יותר ה פוקוס סטיישן החדשה מנוע חזק יותר etc... למישהו יש כזו מליסינג? אני אף פעם לא יודע איזה אבזור מגיע בליסינג כמו גנטים מגנזיום או אבזור בטיחותי כמו בלימה אקטיבית,סטייה ממסלול etc... ואופציה שלישית היא לעלות קטגוריה לכוון ה asx/sportage עם הכרוך בזה שווי שימוש ,etc... אנחנו 4 נפשות ובגאז עמוס לעייפה. אני לא יודע אם כדאי לי לעשות את המעבר מעלה בקטגוריה. לעזרתכם אודה...
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- 2 תגובות
- 690 צפיות
שלום וחג שמח, יש לנו שתי יחידות של פיג'ו 108 'טופ ג'ינס' - שזה אמר גג בד נפתח ורמת איבזור מפוארת. בדיוק שתי יחידות. המחיר הרגיל הוא 79,900 ש"ח לפני רישוי. היחידות הללו יימכרו ב 71,000 ש"ח על הכביש, כולל רישוי, צבע מטאלי, קודנית וחיישני רוורס. המחיר רלוונטי רק למי שישלים עסקה עד סוף החודש. כלומר, בימים הקרובים בלבד. הרוכש יהיה יד ראשונה, זו אינה עסקת 0 ק"מ. בנוסף, פרסמנו קקטוסים בודדים - נשארו שניים, אם מישהו מתעניין, זה הזמן. לגבי הפיקאסו 5 מקומות שפירסמנו כאן - נשארו ארבע מכוניות, אחרי שגולשים מהאתר כבר קיבלו מכוניות במחיר הזה. מי שמתעניין באחת מהעסקאות - שלחו לנו הודעה פרטית עם שם וטלפון וניצור קשר. המשך חג שמח לכולם, צוות לובינסקי
הודעה אחרונה מאת -UC-, -
שלמה סיקסט או אוויס 1 2 3 4
מאת Nati Malka-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 55 תגובות
- 12.9 אלף צפיות
מתלבט מי יותר אמין? בשלמה מציעים אחריות לשנה עם רשימת מכלולים והשתתפות עצמית של 450 שח. ואילו באוויס מציעים שנה על גיר ומנוע. המחיר פחות או יותר אותו מחיר של קיה ספורטאז מליסינג 2015. כל שאר המתחרים מציעים הורדה על ליסינג של 8 עד 10 אחוז
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, אני לפני קניה של טויוטה ספייס ורסו 2011. כרגע חזרתי מבדיקת הרכב בקומפיוטסט. לאחר הבדיקה ניגש אליי הבודק ואמר לי שהרכב בסהכ במצב מצויין שצריך לעקוב אחרי צריכת השמן שלו. ושהרכב עבר תאונה והוחלפה דלת שמאלית אך לא היתה פגיעה בשלדה. בסוף אמר כי הרכב מעולה ויכול לנבוע בכיף עוד 400 אלף קמ (הוא חא ישאר אצלי בכל מקרה ככ הרבה חח) על כל מקרה אשמח לקבל את עזרתכם המקצועית בבקשה רק מי שמבין שיגיב. הבדיקה :
-
מי מחובר 26 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 412 אורחים (הצג רשימה מלאה)