Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפוש גדול מאוד אחר רכב שני למשפחה .

רכשתי את שברולט ספארק דגם ה LT 0 קילומטר מחברת ליסינג .

קצת פרטים על הרכב שקיבלתי:

2 שלטי נוחות ( מפתח קפיץ )

מנוע 1400

גיר אוטומט רציף

מגיע עם חיישני רוורס וקודנית

חיישני יום

מערכת מקורית 6 רמקולים עם בלוטוס מובנה לפלא

5 מקומות

אז ככה הרכב מרגיש מאוד חזק ועוצמתי אודות למנוע 1400 סמק לעומת רכיבי המיני ( I 10 קיה פיקנטו וכו' )

עם תיבות הילוכים אוטומטית רציפה

( לא מרגישים ברכב העברת הילוכים פשוט חווית נהיגה מהנה מאוד ! )

לאחר נסיעות רבות הרכב נוסע בעליות ובמישור פשוט בצורה חלקה ומהירה עוקף רכבי משפחה בלי למצמץ הופתעתי מאוד לטובה .

נוחות הישיבה מקדימה נוחה לחלוטין ביחס לרכב מיני ( לא בדקתי מאחורה )

בגז קטן עגלת תינוק מן הסתם לא נכנסת

מזגן פשוט מקפיא

בנוסף המערכת הבסיסית מתחברת לפלא בבלוטוס ומאפשרת השמעת שירים + ניווט בוויז על מערכת האוטו .

הרמקולים עצמם באיכות טובה ( 6 סך הכל )

מבחינת אחיזה על הכביש האחיזה סבירה למידי

מחוץ לעיר נסיעה שקטה _ הרכב על 100 קמש והסלד על 2000 .

מבחינת צריכת דלק עוד לא יצא לי לבדוק

מה שחשוב לשים לב בדגם הזה שהוא LT אין במחשב דלק צריכת דלק ממוצעת. + כמה קילומטר נשאר עד לסוף מיכל הדלק מה שמאוד הפתיע אותי שחסר .

מה שכן יש שם זה חיישן לחץ אוויר ל 4 הצמיגים. כמה שמן יש באחוזים . וקילומטרז מן הסתם .

זהו אשמח לענות על שאלות נוספות למי ששוקל לרכוש מליסינג.

אני חיפשתי בכל הפורומים הקיימים ולא מצאתי חוות דעת למה שקנה 0 קילומטר מליסינג .

פורסם

תיקון קטן זה לא כמה שמן יש באחוזים, האחוזים האלה זה כמו ספירה לאחור עד הטיפול זה לא קשור לכמות

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם (נערך)

לא מופתע שאתה מרוצה מהרכב :)

קיבלתי מהעבודה ספארק 2017 מהשכרה כרכב גישור לכשבועיים (עד שקיבלתי קיה סיד), והייתי כ"כ מרוצה עד כדי שביקשתי שישאירו לי אותה כי שווי המס שלה הוא מזערי - לצערי זה היה בלתי אפשרי.

הרכב מאיץ בקלילות מפתיעה גם עם מזגן, סל"ד בשיוט בכביש מהיר עמד גם אצלי על כ2000, ותנוחת הישיבה הייתה לי נוחה באופן מפתיע.

בנוסף, הגיר הרציף הרגיש לי הרבה יותר טוב מהגיר הרציף של יאריס למשל (לא יודע לגבי אמינות).

המערכת אצלי הייתה הכי פשוטה שיכולה להיות (כמו משהו שלקוח משנת 80) אבל עדיין היה בה הכל! בלוטוס, USB, AUX. אפילו מזה הייתי מרוצה. טוב לשמוע שאצלך יש משהו יותר מודרני.

לגבי הדלק, אני אומר לך כבר, שהרכב מאוד חסכוני, כך שגם מזה אתה תהיה מרוצה.

בקיצור תתחדש :)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אני מאוד מתעניין ברכב הנ"ל , תודה על הביקורת .

האם יש דווקא חסרונות או דברים שדווקא פחות אהבת/ם שיש לציין ?

פורסם

גם לי היתה ספארק 2016 מהשכרה, הדגם הכי פשוט ואהבתי אותה מאוד.

גם לי היתה נוחה, נסיעה חלקה ודי שקטה לרכב קטן, לחובתה, בגאג' ממש פצפון, השאר פשוט מעולה.

פורסם
אני מאוד מתעניין ברכב הנ"ל , תודה על הביקורת .

האם יש דווקא חסרונות או דברים שדווקא פחות אהבת/ם שיש לציין ?

תא מטען קטן גם ביחס לרכב מיני, לרכב גיר רציף עם יחסי העברה כלומר אתה מרגיש כאילו יש הילוכים, פחות אהבתי את התחושה מאשר בגיר רציף רגיל מצד שני זה תורם לנסיעה קטה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פחות אהבתי שאין במחשב דרך אפשרות לראות מה צריכת הדלק . או כמה קילמוטר אפשר לנסוע עד סוף מיכל הדלק.

חוץ מזה ומהבגז שהוא ממש קטן לא מצאתי עוד חסרונות.

פורסם

דווקא מבחינת הגיר אני מאוד מרוצה עד כה .

הגיר הרצוף פשוט תענוג אני לא שם לב בשום שלב בנסיעה שיש העברת הילוך .

כאילו הרכב בנוי מהילוך אחד בלבד פשוט חוויה!

פורסם
פחות אהבתי שאין במחשב דרך אפשרות לראות מה צריכת הדלק . או כמה קילמוטר אפשר לנסוע עד סוף מיכל הדלק.

חוץ מזה ומהבגז שהוא ממש קטן לא מצאתי עוד חסרונות.

הייתה לי כזאת תענוג של רכב, לגבי הדלק תדפדף בתפריט יש מסך שמראה עד הרגע שהנורה נדלקת ואז רשום שאין דלק

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כמו שציינתי בגרסת ה LS מסתבר שאין מחשב דרך ולכן אין אופציית דיפדוף בתצוגה .

זוהי האכזבה היחידה שלי מהרכב עד כה

בפיאט פנדה 2005 שהייתה לי היה מחשב דרך וברכב שגדול ממנה ב 13 שנה אין .

פורסם

תודה על הביקורת, על כמה סלד אתה ב 120-140? הרכב לא נחנק על 4000 סלד (כמו קיה פיקנטו למשל)?

איך הרכב מבחינת נוחות נסיעה בעיר?

תודה

פורסם

הרכב עובד על סלד נמוך עקב גיר רציף, ב 100 קמ״ש הסלד קצת יותר מ אלפיים.

120 קמ״ש ב 2300.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה

קנית את גירסאת ה LT 0 ק"מ? כי היא מגיעה ללא BLUETOOTH למיטב הבנתי.

אשמח לדעת היכן רכשת ובכמה (אפשר גם בפרטי).

תודה מראש!

פורסם
תודה

קנית את גירסאת ה LT 0 ק"מ? כי היא מגיעה ללא BLUETOOTH למיטב הבנתי.

אשמח לדעת היכן רכשת ובכמה (אפשר גם בפרטי).

תודה מראש!

כל הגרסאות מגיעות עם BT.

מניסיון עם 1.0 ידנית LS ו-1.4 LT .

רכב מאוד מוצלח בכל הגרסאות,אני מאוד נהניתי.

פורסם
כל הגרסאות מגיעות עם BT.

מניסיון עם 1.0 ידנית LS ו-1.4 LT .

רכב מאוד מוצלח בכל הגרסאות,אני מאוד נהניתי.

וואו ממש מוזר לי מה שאתה אומר, דיברתי היום עם מישהו משלמה סיקסט דרך דיל של הייטקזון, והוא אומר שהגירסא של ה 1.4 LT לא מגיעה עם BT.

גם באתר של שברלוט כתוב שה LT מגיעה עם:"מערכת שמע מקורית" לעומת "מערכת מולטימדיה מקורית עם מסך מגע 7אינץ", אני לא יודע אם זה אומר שיש בבסיסית BT או לא, אנסה לברר.

תודה

• תוכן חדש...