מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
Haltech e6s-8 כולל צמת חוטים חישן גל ארכובה חדש,חישן MAP 2 BAR חדש וחישנים שונים. תוכנת ההפעלה פשוטה מאוד עובדת על DOS. המחיר המבוקש 4000 ש"ח טל 054963706 יש גם מזרקים של וולוו T5 למכירה ועוד חלקים שונים.
הודעה אחרונה מאת charger12il, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קופה שנת 95 יד 2 146 אלף קילומטר בלבד גיר ידני טיפולים רק במוסך מורשה יש קבלות על הכל האוטו במצב חדש יד 1 הייתה 12 שנה האוטו עם טסט לשנה בצבע שחור לא לקשקשנים רק לרציניים חבל על הזמן והשיחות שלכם רק מי שיודע להעריך מכונית במצב כזה מוזמן להתקשר כל הפרטים יימסרו בטלפון בלבד 054-5525218 נמכר עקב מעבר לחו"ל
הודעה אחרונה מאת Roi2, -
- 1 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
שלום . למכירה ! פורד אסקורט אריקה 1300 סמ"ק במצב נדיר ביותר הרבה שנים בבעלותי. מתוחזק כמו חדש יש טסט. תמונות מצורפות. בברכה בני ל
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחרי 4 שנים שהבובה הזאת אצלי... אני מחפש עבורה בית חם. אלה הפרטים שלה: שנת יצור- 1995 נפח מנוע- 1200 ק"מ- 157000 (1300 לשנה בערך). מצב מכני מעולה. טיפולים כמו שצריך ובזמן. טסט ביולי\אוגוסט. מספר דלתות- שלוש. צבע- טורקיז מגניב, קיפודים מרוססים מאחור. מכה קלה במכסה המנוע ובדלת שמאל (היו שם כשקניתי את הרכב). מזגן, חלונות חשמליים, רדיו דיסק- PIONEER MP3 + 6 רמקולים מקוריים + 2 טוויטרים וקרוסים. מיקום- חיפה. נמכרת עקב מעבר לקטנוע. אוטו קטן, יפהפה מרווח ונדיר (בטח במצב הטיפולים הנוכחי). מחיר מבוקש- 12000, ללא פשרות והתמקחויות.מי שיקנה את הבובה יהנה מאוד, כמו שאני נהניתי ממנה. הרכב צריך השקעה קלה (טיפונת פחחות ועוד כמה תקלות פלסטיק זניחות),…
הודעה אחרונה מאת malakas, -
- 0 תגובות
- 753 צפיות
החלק של הכיוון מראות החשמל אצלי ברכב נהרס אני רוצה לקנות את החלק הזה מפירוקיה או סתם מישהו שמעונין למכור או לא יודע מה.. מוכן לשלם בהתאם 0508289702 אריאל
הודעה אחרונה מאת SinfuL-, -
- 1 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
גלגל ספייר מתוצרת מישלין מידה : 70\105 R14 ג'ק הרמה + ידית מותאמת ידית פתיחה+בוקסה נעשה שימוש בגלגל פעם אחת בלבד
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- 0 תגובות
- 919 צפיות
שלום, למכירה גנטים של אודי טיטי במצב מצוין ממש, 0544261279, טום. תמונה:
הודעה אחרונה מאת atzmon-GT, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סוג מנוע:בנזיןק"מ:120,000צבע הרכב:לבןמזגן:יש כמו חדש .בעלות נוכחית:פרטיתמוכן להחלפה:לאתוספות: אלטרנטור חדש , בניות קידמיות לרמקולים 6 וחצי . בניות מאחורה ל 6*9 (האוטו נמכר עם המערכת שמע) פנסי ערפל , סלון הרכב כמו בחברה! . כמובן שהרכב ימחר מעל המחירון! והמחיר הוא סופי! הרכב שמור בקנאות ! קמ' נמוך . מצב מכני וקוסמטי מעולה . לאחר טיפולים גדולים . צריך לראות כדי להבין! המחיר הוא:8 0545207299 ארתור. הרכב של חבר אז נא להתקשר אליו . הרכב לאחר טיפולים רבים ! צריך לראות את הרכב פשוט כדי להבין.
הודעה אחרונה מאת ניטרו מאן, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
יד ראשונה פרטית שנת 2000 מנוע 1600. גיר רגיל. שלוש דלתות בלי תאונות ירוק מטאלי הרכב נמצא אצל חבר. שמו יריב. ניתן להתקשר לנייד שלו 0509101236 אני הבעלים המקוריים. יריב מסייע במכירה. אני כמעט ולא מספיק להכנס לכאן לכן ניתן להתייעץ עם יריב בכל עניין שיהיה שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת talctalc, -
- 0 תגובות
- 760 צפיות
פילטר אויר פתוח גבוה לאמריקאית, צלחות ניקל. קרטר למנוע GM סמול בלוק מצופה ניקל. שניהם חדשים באריזה, יבוא מארה"ב. 050-8882686 ליאור, קריות.
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרכב מודל 98, הדגם המפואר ביותר SLXI כולל ספויילר. שמור מאוד
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שנת 91 יד 3 198000 קמ מושבי עור סאנרופ תוספות קיט הנמכה הייבך בולמים ביילשטין אנטי רול קדמי אחורי הייבך פילטר k&n in boks סטראט עליון גאנטיים 17 ברישיון 225 45 17 טמבונים m3 ועוד צבע כסף נדירה שמורה מאד למבינים ואוהבי הנעה אחורית טלפון 0509966655
הודעה אחרונה מאת mrrr6, -
- 0 תגובות
- 803 צפיות
קליאו משנת 92, יד 4 , מצבר מת, טסט עוד 10 ימים. מצב חיצוני טוב. ביוני שופץ מדחס המזגן והאלטרנטור הוחלף למשופץ. מחיר מבוקש 4000 ש"ח , גמיש. הרכב נמצא בחיפה. 052-3219767 או בה"פ
הודעה אחרונה מאת Guy L, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אוטו שמור מטופל במוסך מרכזי טויוטה טסט ל8 חודשים נעילה מרכזית,אזעקה,בולמים חדשים יד שלישית,ייבוא אישי 1600 ידני לרציניים בלבד! 0525683681 מוטי נא לא לפנות בה"פ הרכב לא שלי
הודעה אחרונה מאת Lucky-Strike, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רנו סנייק 1600 אוטומטית שמורה ביותר מאה ושלושה עשר קלומטר. טסט ל-11 חודש. צמיגים חדשים, החלפה רצועת טיימינג לפני חודש. פלא': 0547554419 ישראל.
הודעה אחרונה מאת gw_is, -
למכירה פורק לחץ של חברת ביילי , פורק במצב מצויין כחדש בצבע כסף, מחיר נדרש 500 ש"ח לפרטים דודו 0574804395
הודעה אחרונה מאת DUDUSL2, -
- 0 תגובות
- 973 צפיות
כמו שכתוב בכותרת AX GT 92 הרכב נקי מתאונות שילדה כל הפלסטיקה מחוברת היטב ללא קירקושים ורעשים, הרכב מתוחזק ברמה הגבוהה ביותר וכל השינויים מאושרים ברישיון באופן חוקי. מנוע: -מנוע 1.6 במצב חדש(מאושר ברישיון) -ראש מנוע של ראלי דור ראשון לאחר שינויים ושיפוץ מקיף -הזרקת דלק BOSCH -משאבת דלק חיצונית -רדיאטור מוגדל של 106 RALLY -קולר שמן של MOCAL תימסורת: -גיר 106 GTI מיבוא -קלאץ VALEO 200 מ"מ במצב חדש -ציריות מחוזקות של 106 RALLY לאחר שיפוץ שלדה: -הסבה מלאה לסרנים של 106RALLY כולל משולשים קידמיים -בולמי BILSTEIN B8 חדשים -קפיצי EIBACH -קאליפרים מוגדלים מקדימה + בוסטר מוגדל -גאנטים סקסו VTR צמיגי יוק…
הודעה אחרונה מאת D&D CLIO, -
- 0 תגובות
- 950 צפיות
כל אבל כל החלקים למאזדה f323 שנת 93 בצבע לבן הרכב יש עליו את הכל כולל מנוע במצב נדיר 150000 קילומטר! מתן 0544371201
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה סיטרואן ברלינגו יד 3 צבע לבן רכב מטופל ושמור אפשרות למערכת + DVD אריאל - 0542478298
הודעה אחרונה מאת sassi81, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יונדאי אלנטרה 01' מליסינג לשעבר,מצב מכני וחיצוני מעולה,נקייה מתאונות. מחיר גמיש. 052-5394494.
הודעה אחרונה מאת אלי פרחי, -
סובארו E10
מאת אמיר_ש- 0 תגובות
- 12.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מוכר סובארו E10 מצב מכני מצוין. מנוע חדש עם נפח 1,200,טסט לשנה! שמורה ומטופלת במוסך מורשה, רכב מאד מרווח. אחלה אוטו! גגון, קלאצ' חדש, בלמים חדשים, אחרי טיפול 10000 לפרטים: 054-4373212 אמיר המחיר הוא 9000 ש"ח תודה
הודעה אחרונה מאת אמיר_ש, -
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כמו בכותרת למכירה ג'יפ קאיה ספורטג' מנוע 2000 גיר רגיל בנזין צמיגי בלון גדולים מהמקור רשומים ברשיון הרכב. וו גרירה. מגן חזירים + מגן גחון בולמים + קפיצים משופרים. האוטו משופצר בשביל לרדת לשטח למי שזה מעניין אותו. יש אפשרות בהחלפה. צבע כחול כהה הרכב נמצא בכרמיאל. 0506511642 לירן 0542130042 רועי
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה מצובישי סופר לנסר 94 אוטומט 1600 הלך הגיר למי שרוצה להשקיע חוץ מזה האוטו והמנוע במצב מצויין ! 0509133123
הודעה אחרונה מאת lmliteariel, -
- 0 תגובות
- 964 צפיות
כמו בכותרת. מצב נדיר. עם ארגזי כלים לאורך הארגז. ללא תאונות 232000 ק"מ רק בטלפון! 0544424512
הודעה אחרונה מאת sorvall, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה 306 במצב טוב, 140000 קמ יד שנייה (01 ברישיון) 4 דלתות. תוספות רבות - 4 חלונות ומראות חשמליות + הרמת שמשות, מגנזיום, הגה כוח, מזגן מעולה חימום עובד. מטופל בקפדנות שמן חצי סינטטי, טיימינג לפני כחודשיים כולל מותחנים ומשאבת מים. ישנם מס שפשופים בצבע. צבע בז'. מחיר 17500 הרכב נמצא באיזור רמת הגולן, ניתן לראותו בתיאום בחיפה. מנוע 1.8 ליטר, ונייד ליצירת קשר - 052-6005028 יום טוב
הודעה אחרונה מאת oferg22, -
- 0 תגובות
- 812 צפיות
אז ככה: 306 XR סופר סלון 1.8 אוטומטית בציר 98 צבע כסף 136K יד שניה מטופלת במורשה באשדוד ושמורה מאוד. נדרש מחירון פרטים נוספים בהו"פ
הודעה אחרונה מאת umardekar, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אר אס 2000 שנת 94 יד 4 לבנה במצב מעולה ומקורית. לפרטים...0504003923
הודעה אחרונה מאת eitan-rs, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום למכירה דייהו סופר רייסר מודל 95. מצב מכני מעולה,חיצוני דורש טיפול[מחיר 600-700 ש"ח]. משאבת דלק חדשה,3 ח"ח,4 צמיגים חדשים,4 דיסקיות חדשות[עדיין עושות את הרעש],רדיו דיסק של פיונר. רכב גדול ונוח. קילומטרז' 175000. טסט באפריל. מחיר 8500 למעונייים 0542064419 הנה כמה תמונות: דרך אגב שכחתי להוסיף... מנוע הוחלף לפני כ7-8 חודש.
הודעה אחרונה מאת emissary, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לצערי לרגל נסיעה לחו"ל אני חייב למכור את הבייבי שלי פולו 97 16V 100 כ"ס לא יודע מאיפה להתחיל לתאר מה הושקע ברכב! אזעקת ביפר,פנסי קסנון, הוחלפה רצועת טיימניג לא מזמן , מטופלת בזמן (אפילו לפני) לא נחסך עליה שקל צבע כמו חדש, הכול עובד הכול תקין ולבוא ולחטוף! הרכב 151000 ק"מ שזה קלימוטרז' נמוך לשנה , הרכב יד שמינית ברשיון (יד אחת שהעברתי אותו לאמא שלי - יש הוכחה) מהבן אדם שקניתי היא היתה אצלו חודשיים - מה שחשוב זה שהמנוע עובד כמו חדש לרכב אין מכות והוא מטופל בקנאות מטורפת אני קשור מאוד לרכב והשקעתי מהבריאות שלי ברכב אז בבקשה רק מי שרציני להתקשר ניתן לראות תמונות שלו באתר יד 2 אבי 0545805534 http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&…
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, עקב גיוסי ומחסור במזומנים אני נאלץ למכור את האוטו. יונדאי לנטרה שנת 95 ידנית, 200K ק''מ יד 3. האוטו נראה טוב, אמין וטופל בזמן. תוספות : הגה כוח, חלונות חשמל, מראות חשמל, נעילה מרכזית , אזעקה רגישה וטובה. --- פנסי ערפל קדמיים, חלונות אחוריים מוכהים, מגני רוח וכו'. בניות פיבר גלאס מצופות סקאי בדלת הקדמיות ל6''. אופציה: רדיו דיסק קלריון 765 ו4 רמקולים. --- צמיגים חדשים של קלבר פחות מחודשיים. טסט ארוך. תמונות: אני מעכו. בפלאפון: 0547698486 סלבה.
הודעה אחרונה מאת LantraGLS,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,712 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- לירון .ה.
- barak_m
- daniel.asu
- Mike Lowrey
- om2
- RK
- mikyl
- gpro
- תנטוש.
- itamar_by
- falou