מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 910 צפיות
לרגל קבלת רכב מהעבודה למכירה דייהטסו אפלוז 1992 גיר רגיל לאחר טיפול גדול ושיפוץ קרבורטור אצל צביקה מחיר מבוקש 8500 ש"ח טל. 054-4968557 לבקש את מני. נא לא לפנות בה"פ הרכב לא שלי.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1. מתאם הגה שמתאים לרוב הפיג'ו הסיטרואן, חדש באריזה - 200 שקל (לא לשאול אם מתאים לדגם הספציפי, אין לי מושג). 2. שעון יחס אוויר דלק, עם תצוגת smoked, חדש באריזה, ופוד קורה בודד מפלסטיק - שניהם ב-200 שקל. אני חוזר, חדשים בקופסא. 3. 2 ברגים לגלגלים+ בוקסה למניעת גניבת הגלגלים, מצויין למי שיש כבר סט זהה, ימנע אפשרות של גניבת כל הג'נטים - לבלבל את הגנבים, מה שנקרא. 50 שקל, לא נעשה בהם שימוש מעולם. 4. ברז לבולמי קוני, חדש בשקית - 50 שקל. 5. כתפיות לחגורת בטיחות: # זוג כתפיות של סיטרואן, מקורי ועשוי זאמש אדום עם כיתוב בשחור, מוצר יפה - 50 שקל. # זוג כתפיות של 'קוני ספורט' - 50 שקל. באמת שאין טעם להתמקח במחירים, גם ככה הם מגוכחים. מי שקונה יותר …
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
ג'יפ CJ5 (כמו בגבעת חלפון). מצב נסיעה, עד יולי האחרון נסע יומיום. הועמד עקב מעבר לטנדר ומאז צובר אבק... מחיר מבוקש- 11.5K. אלון-050-4743322.
הודעה אחרונה מאת Alon Shalev, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אגזוז זרימה חופשית עם יציאה גדולה ויפה. הדוד אינו גדול ויתאים כמעט לכל רכב. היה מורכב בעבר על קליאו RSI, למי שזה עוזר. קניתי מאדם אחר ולא הספקתי להרכיב על הרכב שלי כי הוא נמכר, אז אין לי מושג איך הוא נשמע. לפי מה שידוע לי האגזוז אינו עובר טסט (כמו כל אגזוז זרימה חופשית אחר). המחיר המבוקש הוא 300 שקלים ולא יותר. אני גר באשדוד ויכול להגיע לת"א. ליצירת קשר: פלאפון: 0547-360360 מיקי אימייל: [email protected] אייסיקיו: 171047169 או בהודעה פרטית פה בפורום.
הודעה אחרונה מאת Scort, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קיט טורבו ל 306 XSI דור שני או GTI6 מבית DP-Engineering תמונה של כל חלקי הקיט: פירוט: סעפת Welder's nightmare לטורבו בעלת אורכים זהים לכל היציאות מנירוסטה (stainless steel), סעפת באיכות מעולה שמיוצרת באופן קבוע בהולנד (dp engineering). דאון פייפ 3 אינץ' + מתאם גמיש (בגלל התרחבות המתכת בחום): קיט מתאמים וצינורות לכניסת ויציאה שמן לטורבו, כולל מגביל לחץ מובנה במתאם. מתאמי בנג'ו ליציאה וכניסת נוזל קירור לטורבו. מתאם לוויסטגייט פנימי בטורבו של גארט (T25, T28, GT28,GT25) שמאפשר למקם את הווייסטגייט בצורה נוחה יותר ב-306. כמו כן, רגלית ליצוב הטורבו (שלא יכביד על הסעפת) מעל לגיר. כמו כן, מתאם ליציאת שמן מהטורבו עצמו (עושה את הרכבת צינורות יציאת השמן …
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
פורד אנגליה סופר מודל 1966 כולל טסט לחמישה חודשים 0544805834 - קובי
הודעה אחרונה מאת קובי ינטל, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
-גלגלים+צמיגים במצב מעולה לקינג. 3000ש"ח (לצורך השוואה, ג'נט יחיד עולה סביבות ה1100ש"ח בחברה, אתם מוזמנים לבדוק). -חצאיות לאימפרזה שנת 2003-2005 (לא מתאים לעייני חרק), יובא מארה"ב. איכותיות ביותר יושבות מצויין ולא מקרקשות. הקיט עלה אחרי משלוח 10,000ש"ח!! 1800ש"ח, אין לי מקום לזה כבר, חייב להמכר. -סעפת יניקה פילטר של INJEN לWRX/STI פועלת עם החיישן אוויר המקורי. 200ש"ח -מושב אורטופדי\מירוצים גרמני של KONIG. מצב מצויין חוץ מצד שמאל של המושב שהצד התחיל להיפרם טיפה (מכניסות ויציאות לאוטו). בא עם תושבת לג'יפ Landcruiser/Prado המושב מאוד נוח ותומך, הרגשה דומה לתמיכה של באקט. 700ש"ח 054-4381010 תודה
הודעה אחרונה מאת tphss, -
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה פורד פאלקון משופצת שנת 64 במצב נסיעה 0542290910 אייל
הודעה אחרונה מאת VW1971, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני מוכר סט של 4 חישוקי מגנזיום וצמיגים במצב מעולה יושב על פולו שנת 2003 180 / 60 / 14 מרחק ברגים 5/100 בג'אנט והצמיג במצב טוב על כל אחד מהגלגלים מתאים לאימפרזה ולפולו 5 (שנת 2002-2005 אם אני לא טועה) ויכול להיות שלעוד כמה רכבים תמונה: לפרטים ניתן לפנות בה"פ או בטלפון 0528800083 מחיר מבוקש 2000 שח
הודעה אחרונה מאת OrionG, -
- 0 תגובות
- 960 צפיות
למכירה כמה חלקים מעניינים שמי שרוצה לבצע הסבה של רכב איטלקי לטורבו או סתם בעל פיאט קופה שרוצה להתחזק בעיקרון מדובר על בוכנות של JE OVERSIZE חדשות בקרטון טלטלים של POTTER גם הם בקרטון עם השימון עוד של המפעל ברגי ראש ARP 10 MM אטם ראש קומטיק הכול חדש בקרטון מתאים למנועים 4 צילינדר של פיאט קופה גיר של פיאט קופה כולל קלאץ + כבלים+דוושה + ציריות מנוע של פיאט קופה כולל סעפות בלי הטורבו צמת מנוע מלאה + מחשב + סוויץ + מפתח של פיאט קופה טורבו טיימר חדש של BLITZ עדיין בקרטון פלאגים IHI22 לרכבים גודשים פרטים בטלפון בלבד 0522499376 עדיפות ל-SMS בשעות היום
הודעה אחרונה מאת toyota_16v, -
היי ה GTI-6 הכי יפה בארץ והאחרונה שעלתה. -אדומה(לא בורדו) יד 3 142000 ק"מ. - ג'אנטים 16' (מיליה מיליה ספיידר) מאושרים ברישיון. -סטראט עליון -צ'יפ של סופר צ'יפ -פילטר פתוח אינבוקס. טיימינג וקלאץ'(מקורי) לפני 20000 ק"מ. טיפול גדול כולל ברקסים מקוריים לפני 4000 ק"מ. האוטו מטופל בקנאות! שמור מאד ונקי מתאונות שילדה! הרכב לא משתתף ברייסים ג'ימיקנות וכו'. מחיר 67000 לרציניים ומבינים. תמונות ביד 2 ובפרטי אוולין 054-4221152, 054-7307733
הודעה אחרונה מאת wegti6, -
- 0 תגובות
- 989 צפיות
ג'יפ סגור. קלאץ ומצבר חדשים באחריות תיעוד מלא של הטיפולים שווה לבוא לראות!! יד 6 , מחיר:320000 ש"ח פגוש צינורות קדמי,וו גרירה,מגן גחון של "אספיר" צמיגים 50|50 205/75/15 ברישיון כחדשים,מיכל מים מינרוסטה המותקן בשאסי של הרכב. הרכב נמכר בצער רב עקב קבלת רכב מהעבודה!!!!! איתי 054-5677280
הודעה אחרונה מאת itaizvi, -
- 0 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
איסוזו איפון שנת 98 4X4 מצב מעולה! בהזדמנות!! מנוע חדש מיבוא עם אחריות!! מחירון 58 אלף דורש 47 אלף גמיש קצת! צבע אפור, יד שניה. 0574622246 0546660982
הודעה אחרונה מאת mrgindus3, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה - שעון חום מנוע , חדש באריזה . קניתי 2 , אחד הרכבתי ברכב שלי , השני היה אמור להיות מורכב ברכב של בן דוד , אבל הוא הלך על פוד עם שלושה שעונים . http://elfinx.com/en/alarm/gauges/GUWT.html - קישור לפרטים על השעון . כולל חיישן וכול מה שנחוץ על מנת להרכיב . תמונות - עלה לי כולל משלוח 125 שקל , זה המחיר הנדרש . ה"פ
הודעה אחרונה מאת לוקי2, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מפוארת ומרווחת מאוד. מצוינת לעבודות וטיולים...מנוע 1.6 חזק, גיר רגיל. ה"כ, ח"ח, נ"מ, בקרת אקלים דיגיטלית. חסכונית (הזרקה) ובמצב מכני מעולה. מחיר מבוקש - 10,000 ש"ח, גמיש לרציניים. הרכב נמצא באיזור המרכז. 054-4593016.
הודעה אחרונה מאת Robert, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה: סט קומפלט להרכבת הגה כוח לBMW E30, כולל מסרק הגה, משאבה, תושבת וצינורות - הכל כולל הכל 1500 שקל. קרטר - אגן שמן - של BMW 318IS שנים 94-97 - 300 ש"ח אלטרנטור 80A של BMW - רק 400 ש"ח סט חוטי הצתה למנועי M40 של BMW [מתאים ל1600 \ 1800 שנים 88-92] - בשימוש חצי שנה בערך, 400 ש"ח AFM של מנוע M40 [מתאים ל1600 \ 1800 שנים 88-92] - 150 ש"ח צינור מצערת - AFM חדש לגמרי - 50 ש"ח
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
פיאט טמפרה
מאת גיא127- 0 תגובות
- 918 צפיות
למכירה פיאט טמפרה 1.6 במצב מצוין טסט ל8 חודשים שנת 1994 0547843477 אלכס.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
שברולט אוואו ביג
מאת dkn1- 0 תגובות
- 3 אלף צפיות
למכירה אוואו ביג מנוע 1400 יד ראשונה אפס!!! ק"מ אמור לקבל את הרכב ב-14 לחודש הרכב מגיע עם ABS,EBD ,הגה כוח חשמלי ,מרות צד חשמליות מחוממות,4 חלונות חשמל,4 כריות אוויר הרכב נימצא ב-UMI חדש לחלוטין עם הניילונים היזדמנות של ממש!! טל:054-6515963 אדגר גמיש במחיר!!
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
- 1 תגובות
- 928 צפיות
צמיגים חדשים לחלוטין למיני מיינור: יוקוהמה A008 165/70/10 800 שקל. לא נתון למשא ומתן. תודה ויום נפלא לכולם. עזרא 0523546666
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
גיר לאימפרזה GT שנת 99. דורש תיקון- ראשון נכנס בחריקה אם לא מכניסים בזהירות- מעבר לכך תקין. 700 שקל. תודה ויום נפלא לכולם. עזרא 0523546666
הודעה אחרונה מאת TheNightDevil, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם למכירה פורק לחץ של FORGE למנועי FSI חדש בקופסא הפורק נקנה בטעות, MY LOST IS YOUR GAIN (יש לציין שהפורק לא בארץ כרגע, אבל בדרך) 0546804975
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 0 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
עקב מעבר לרכב חדש יותר אני נאלץ למכור בצער רב את הסובארו סטיישן 4X4 1800 GL שנת 87 צמיגים רחבים ברישיון רכב שמור מושקע ומטופל +תוספות. 050-9-246-846 לרציניים בלבד!
הודעה אחרונה מאת ESTK, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי אני מוכר את ה רובר ti שלי, מודל 99 138000 מטופל במוסך המרכזי. תענוג של רכב המון המון כח, 200 כ"ס מחיר המבוקש 29000 ש"ח לרגל קבלת רכב מהעבודה. המחיר גמיש והרכב מפורסם ב yad2. נמרוד, 0547705546
הודעה אחרונה מאת nimi, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שטיחי אלומיניום . סט מלא ( 2 קדימה + 2 אחורה ) . עם גומי מסביב . ישבו על 306 . מניח שהם יתאימו לעוד הרכבה רכבים . חלקים לבמוו : בקליות אחוריות שקופות ל E36 קופה . קפיצי הנמכה של אייבך . מתאים ל E36 . 6 טלטלים + 6 בוכנות של מנוע M106 . יחס דחיסה 1:8 . מתאים למנוע M30 נפח 3.5 . יכול לשמש כאחלה פרוייקט להסבת מנוע 3.5 אטמוספרי לטורבו . AIR FLOW METER של מנוע 3.5 ליטר M30 מקורי . מצב טוב . AIR FLOW METER של מנוע 3.5 ליטר טורבו M30 מקורי . מצב ח-ד-ש לגמרי ! כויל הצתה של מנוע 3.5 M30 . מצב טוב . 14 ברגי ראש 12 מ"מ מקוריים של מנוע M30 . ירדו לטובת ברגי ARP . מצב מעולה . 4 ג'אנטים 16 אינץ' , 8.5 אינץ' רוחב . 5 ברגים , ע…
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב אז ככה כפי שצויין בכותרת הרכב הנ"ל למכירה. הרכב עבר יישור קו עצבני כשניקנה,קבלות ממוסך מורשה הונדה.ללא נזילה הכי קטנה במצב חדש. הדגם הוא אמריקאי עם בקרת שיוט,מרימי חלונות,מראות חשמל..ועוד. אין הרבה מה להוסיף,הרכב חדש הן מבחינה מכנית חיצונית ופנימית..צבע לבן פנינה חדש,החלקת סמלים כל האוטו,כולל פסי קישוט,מנעולים,אנטנה,תא מטען.. אזעקת ביפר גארד,מגנזיום,מערכת(אופצייה). הרכב הוא יד 6.ועשה 180 ק"מ.הרבה דברים הוחלפו ברכב כך שאין מה ליישר קו,הרכב לא עבר תאונות.(ברור שמאז 95 היו מכות פח למינהם אבל לא דברים רציניים,כיום האוטו כחדש מחנות). מחירון הרכב הוא 28,המחיר המבוקש הוא 35! בבקשה לא להיתקשר סתם, מי שרציני תתכן גמישות קלה. אני מאשקלון למי שמשנה לו המרחק.…
הודעה אחרונה מאת Citroen_Zx, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה זוג פנסים ראשיים לניסאן ווינר דור שני במצב מצוין וכך גם פנס ראשי לקאיה קרניבל שלא זכור לי איזה צד אבל מיתן לברר, הפנסים נמכרים במחיר של 200 ש"ח כל אחד ,גמיש אבל לא יותר מידי.(לווינר נמצאים באשדוד לקאיה ליד נתניה ) ארקדי 052-6082431.
הודעה אחרונה מאת nissan, -
- 0 תגובות
- 843 צפיות
בוקר טוב יש ברשותי פולקסוואגן פולו ידנית שנת 98 1.6 סמ"ק יד 3 86,000 ק"מ עם ג'אנטים וצמיגים בני שנה ומערכת שכוללת סאב מגבר 6 רמקולים וצ'ינג'ר ויש לרכב שאסי אחורי כמה לדרוש עליו???
הודעה אחרונה מאת solo22, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למכירה ! סובארו אימפרזה טורבו STI שנת 2004 יד שנייה 44,000 ק"מ הרכב בבעלותי כשנה ונסע רק כ - 3000 ק"מ עקב כך שבבעלותי רכב חברה בנוסף, הרכב לא עבר שום תאונה/ נגיעות פח ולא פחחויות ומוכן להתחייב על כך בבדיקה.הרכב מקורי וסטנדרטי לחלוטין ללא שיפורי מנוע מזיקים מעבר למגוון תוספות שיפורטו בסלולרי. נדרש על הרכב מחיר גבוה מהמחירון עקב העובדה ששולם עליו גם מעל והוא מושקע ונקי ביותר ומי שמבין יידע שאין למצוא רכבי ספורט במצב כזה. נ.ב ניתן לראות תמונות של הרכב ביד 2. http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=608922 תום 0577-333833
הודעה אחרונה מאת the_dood, -
- 0 תגובות
- 743 צפיות
למכירה ראש מנוע של ax sport אחריי פורטינג יחס דחיסה +סעפת שיושב בין לראש בין הקרבורטורים זוג קרבורטורים כפולים של סולקס 0547557158:oops::oops:
הודעה אחרונה מאת yura18, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מודל 99, צבע כסף , מלא תוספות. טורבו דיזל 3100 סמק ידנית. פרטים נוספים : 0505232520 ויקי
הודעה אחרונה מאת אוהד 87,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,657 אורחים (הצג רשימה מלאה)