מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סט תאורה קדמית לפיג'ו 206 משולב אנג'ל אייז אינטגרלי. חדשים בקופסה מעולם לא היו בשימוש. פרטים בה"פ או בטלפון 050-6565666
הודעה אחרונה מאת Yaron Edry, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מיאטה מדהימה ,6 הילוכים ,שמורה מאד,המון תוספות:מערכת (DVD,GPS',SD,IPOD) צמיגי F1 גודייר,צופר נאוטילוס,טנו,דיפרנצייל 2008 !!! , מנעולי גלגל, אור אחורי מהבהב, כיסוי רכב COVER ZONE' גלאי מרחק אחורי וקדמי מצבר אטום חדש,כונס אויר (SCOOP) ,בצעתי 2 דייטלינג השנה,ווקס "ארלי" כל 4 חודשים,שטיפה ידנית בלבד, בנזין 98 בלבד, טיפולי במוסך דוד,טסט לשנה. לפרטים נוספים איתי 0579044307
הודעה אחרונה מאת sapan, -
- 0 תגובות
- 867 צפיות
מעונייין למכווור משאית GMC שנת 96' מנוע וגייר חדש + ארגז , צמיגים חדשים למעונינים עמוס דבוש 0526324964
הודעה אחרונה מאת עמוס דבוש, -
- 0 תגובות
- 760 צפיות
רכב שמור ברמה גבוהה טלפון 0524-599511 משה
הודעה אחרונה מאת moshe333, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רכב לאחר תאונת צד(דלת+עמוד) משיקולים שלי בצער רב אני לא הולך לתקן אותו. רוב הרכב חדש,מנוע חדש ייבוא מאיטליה לפני כפחות משנה,גיר משופץ,משאבת דלק,משאבת מים,סט טיימינג הוחלף לפני כמה חודשים ועוד...בכללי אפילו עכשיו הרכב במצב נסיעה. כל הפרטים בטלפון:0507779264 (מיכאל) כדי למהר מפני שבקרוב אני מוריד אותו מהכביש(יש לו טסט לשנה) מי שרוצה לתקן אותו ולקנות את הרכב שלם. מחיר:3500.
הודעה אחרונה מאת master1234, -
- 0 תגובות
- 2 אלף צפיות
מתאימה לפביה MK2 ולסופרב MK1. יתכן ותתאים לרכבי VAG נוספים, איני יודע - לא בדקתי. המוצר חדש לחלוטין והוסר עם קבלת הרכב. תוצרת KUDA גרמניה. מחיר - 200 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה קפיצי הנמכה EIBACH לסיוויק מהשנים 90-2000. מחיר 700 ש''ח. טל' 0545996886 .
הודעה אחרונה מאת blind29, -
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
לכירה קיט יניקה להונדה סיוויק מהסעפת יניקה משני חלקים. אפשר שהפילטר ישב מאחורי הפנס ויש עוד צינור שמאפשר שישב מאחורי הטמבון ובכך לא יראו אותו בכלל. מעולה כנגד הורדות מהכביש בגלל פילטר פתוח כי פשוט לא רואים אותו. הקיט חדש יש אפשרות להרכבה. מחיר 400 ש''ח. פלאפון 0545996886.
הודעה אחרונה מאת blind29, -
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מיני 1974 הרכב עומד כמה שנים. רשיונות מסודרים. בסיס מצויין לשיפוץ. 7000 ש"ח אפשרות החלפה בחיפושית או טנדר סובארו. 0578170413
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למכירה: פג'ו 206 קבריולט שנת 2006 יד שלישית 39,000 ק"מ אמיתי מתועד בחברה טופל במוסך מרכזים בלבד בבני ברק צבע אדום מטאלי גיר טיפטרוניק נמכר עקב שלילה בצער רב רכב במצב חדש אפשר לבוא לראות ולהתרשם יש היסטוריה טיפולים ובדיקה של רכב שנעשה חודש שעבר בקומפיוטסט שלדה נקייה ! אין נזילות בגג עובד פיקס לעוד פרטים 0546651112 *תמונה להמחשה בלבד* האוטו בא בלי גנטים מקורי בהחברה
הודעה אחרונה מאת liron_levi, -
טסות לסיטרואן
מאת לירוי1- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
סט טסות חדשות בנילון לסיטרואן ברלינגו שנת 2007-8-9 אולי יתאים לדגמים נוספים המידה היא 14 בחברה סט כזה עולה 1000 שח אני רוצה 300 שח על כל ה4 אני מהקריות 0525702260 לירוי
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
למכירה ספוילר
מאת לירוי1- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
ספוילר חדש קטן \קצר כולל נורה ברקס .נירכש לפני כשנה לפרויקט שלא יצא לפועל . 300 שח 0525702260 לירוי אני מהקריות
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סוזוקי בלנו שנת 97 אוטומט אוטו שמור יד 4 עם טסט לחצי שנה האוטו נימצא בקריות המחיר רק 15500 שח פניות רק בה"פ
- 0 תגובות
- 763 צפיות
הונדה סיויק 98 מנוע 1.6 ידני כסופה, ריפודי עור ג'אנטים מגנזיום 156 אלף ק"מ שמורה בקנאות ! 29.000 ש"ח http://www.siz.co.il/my.php?i=d1nmx2mniggn.jpg
הודעה אחרונה מאת גיא 547, -
- 14 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
למכירה הונדה פרלוד שנת 2000 מנוע 2.0 טיפטרוניק בצבע ירוק מטאלי. הרכב מטופל במוסך מורשה הונדה וקיים ספר טיפולים. השילדה נקייה, טסט לשנה. ברכב יש תוספות מקוריות: סאנרוף, ג'אנטים וספוילר. הרכב עבר 81.000 ק"מ(מתועד בספר רכב). אני יד רביעית. הרכב בבעלותי מיוני 09', ומאז עבר בחודש יולי טיפול 80.000 גדול הכולל החלפת פלאגים, טיימינג נעשה במרץ 08'. גם הבעלים הקודם טיפל באותו מוסך מורשה הונדה רחובות( סה"כ 5 שנים בערך). קיים טופס בדיקה מיוני למי שירצה לראות. הרכב נוסע מצוין, מצבו הפנימי מעולה, מצבו החיצוני טוב יחסית לרכב שנת 2000 שלא עבר צביעה מעולם, הכל ברכב מקורי. אני מוכר אותו לרגל התחלת לימודים וצמצום הוצאות. מחיר מבוקש: 57.500 קישור ליד2: http://www.yad2…
הודעה אחרונה מאת tom jamus, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הרכב הוא שלי ונמצא בבעלותי יותר משלוש שנים. הרכב הוא יד שניה. שתי הידיים פרטיות. ביד הראשונה טופל במוסך מורשה, אצלי טופל אך ורק אצל רון. יש היסטוריית טיפולים מלאה עוד מהיד הראשונה. כאמור הרכב הוא גולף CL, מנוע 1600, ידני, 100 כ"ס. שנת ייצור 98. שני חלונות חשמל מקדימה. נעילה מרכזית + קודנית. שתי כריות אוויר. ABS. הרכב עבר 157000 ק"מ. מצבר חדש. המחיר המבוקש 26000 ש"ח. הרכב נמצא בקרית אתא. הפלאפון שלי 0545632433.
הודעה אחרונה מאת Sergo, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אפשרות החלפה בקטנוע עד 125 סמ"ק. במצב מעולה. מנוע בנפח 1242, דגם ELX בעל 80 כ"ס, 16 שסתומים, מנוע מעולה וחסכוני. 143,000 ק"מ, צבע ירוק מטאלי(צבע מעט שרוף-בעיה ידוע כמעט בכל פונטו), טסט עד 7/10, יד 5. נעילה מרכזית, ח"ח, ABS, מזגן והחימום עובדים מעולה, 2 כריות אויר, הגה חשמלי(2 מצבים city ורגיל). 4 צמיגים goodyear בני חצי שנה במצב מעולה. בוצע טיימינג לפני 6,000 ק"מ, והוחלף: מותחן, פילטר שמן, פילטר אויר, שמן מנוע castrol 10w40 חצי סינטטי, כל שמן הברקס, מי קירור פארפלו, ניקוי בית מצערת, טרמוסטט. הוחלף סטרטר, הוחלף אגזוז אמצעי. מצבר שנפ חדש עם אחריות. לפני 4,000 ק"מ הוחלף קלאץ חדש, בית גיר ודיפרנציאל. כל התיקונים בוצעו ע"י מוסך פיאט. מנגנון ההגה החשמל…
הודעה אחרונה מאת tomcar, -
- 0 תגובות
- 718 צפיות
למכירה טורבו שירד מיפונטו GT במצב סביר יש לו קצת חופש. 200 שח 0527030993
הודעה אחרונה מאת רז לוי, -
- 1 תגובות
- 723 צפיות
למכירה ראש מנוע למנוע 1840 סמ"ק של לנטיס (גם דגם F). הראש עבר שיפוץ מלא והוא כולל : מרימים הידראולים חדשים גומיות שסתומים חדשות הורדת שטח כ-3 עשיריות המ"מ ניקוי כללי מחיר מבוקש 1000 ש"ח (רק מרימים עלו לי כ-450 ש"ח, והשיפוץ עצמו כ-900 ש"ח) גמיש במחיר.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
פיג'ו 305 - 96 ידנית האוטו בבעלות מכונאי , מטופל היטב , הושקע עליו הרבה כסף. 0527309900
הודעה אחרונה מאת אניס, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
סט בולמים מקוריים של פורד סיירה - כל הסט ב400 שקל. אני לא זמין רוב היום ,תשאירו הודעה פרטית ואני יחזור אליכם.
הודעה אחרונה מאת DaniAv, -
- 0 תגובות
- 773 צפיות
4 ג'נטים 17" של "לנסו" מהדורה מוגבלת(ללא צמיגים), 4X108 דגם SC01 במצב חדש!!! כולל סט נעילנה חדש. נרכשו ב PIT STOP לפני כ חצי שנה.ג'נטים במשקל קל, יפים ומיוחדים, מתאים לכל סוגי הפג'ו וסיטרואן, וגם לכמה מדגמי הפורד (4ברגים). מחיר 1800 ש"ח(מחיר של חדש 3800 ש"ח), לרציניים בלבד!! 054-5662412 ניתן לראות את הג'נטים ב- PIT STOP http://www.carshops.co.il/index.php?...d3a7b562b073
הודעה אחרונה מאת uzi.g, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למכירה, סיטרואן ברלינגו שנת 2002 יד 2 - מפרטי (בעלות קודמת - חברה, נהג יחיד) צבע - לבן ת.הילוכים - ידנית מזגן שמורה, במצב טוב, מטופלת בזמן. 260,000 ק"מ טסט - עד נובמבר 2010 תוספות: רדיו דיסק פיוניר MP3,רמקולים קדמיים +טוויטרים, מרימי חלונות. מחיר מחירון - 22K אני רוצה - 20K אם מישהו מעוניין נא לפנות למייל או בה"פ.
הודעה אחרונה מאת section1, -
- 3 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
למכירה, קיט קסנון דק של פיליפס, מגברים 55W ולא 35W כמו השאר. קיט איכותי עם אחריות. בפרטי
הודעה אחרונה מאת נתנאל, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שנת 97 במצב נדיר ביותר, מנוע 1800 גיר אוטומט. סלון עור מרופד ייחודי. חצאיות, טמבונים, ספוילר מקרבון פיבר. צבע לבן פנינה מיוחד (התמונות לא עושות צדק לצבע). מתלה ספורט. ג'אנטים מגנזיום. מכנית במצב מצויין נדיר. + יש אפשרות להוסיף מכסה מנוע מקרבון פיבר. צריך לראות כדי להתרשם באמת! מבקש 25,000 ש"ח. לפרטים 0544557034.
הודעה אחרונה מאת krytek, -
- 1 תגובות
- 976 צפיות
שלום חברה, למכירה הונדה H-RV שנת יצור 1999 עשתה 115000 ק"מ. דגם 4X4 ספורט. מאוד שמורה ומטופלת היטב. גמיש במחיר. 050-3456408 יונתן * בתוספת לאוטו תקבלו במתנה ספר-טכני של הרכב נ.ב. מוכר בשל קבלת רכב מהחברה.
הודעה אחרונה מאת Yonatan V.Levin, -
- 1 תגובות
- 955 צפיות
עקב ניקוי המחסן לפני פסח אני מציע למכירה: 1. כיסוי רכב של חברת פוגל. מדובר בכיסוי מאוד איכותי, יש עליו המלצות מכאן ועד תחילת ימי הפורום. מדובר בכיסוי 4 עונות, כולל פתחי איוורור קדמי ואחורי, ריץ'רץ לדלת הנהג ועוד כל מיני שטויות. בקושי השתמשתי בו, אולי פעמיים, שנגרם לי נזק לדלת ביום שישי ולא רציתי להשאיר את הרכב פתוח סתם ככה עד יום ראשון שוהא נכנס למוסך. הכיסוי: http://www.fogel.co.il/Site/pages/katalogEng.asp?catID=228 המידה שלו היא גדולה. הוא היה על רכב מסוג רובר 800, ולכן הוא מתאים לרכבי מנהלים - אמריקאיות וכו'. אני רוצה עליו 150 ש"ח. 2. 3 טאסות 16" של VW. היו על VW בורה. מצב בסדר, לא מושלם. 50 ש"ח שלושתם. צרו קשר בה"פ.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
צמיגי MAXXIS במידה 195.55.15 תאריך ייצור 0809. נמצאים על הכביש מיוני 09 . חתך נמוך. במצב מעולה. מוחלפים אך ורק לצורך שידרוג מידה ל 16". מורכבים כרגע על רכבי מסוג 206CC על גאנט ברזל. הכל במצב מושלם, עבר לאחרונה בדיקת קנייה וטסט. מחיר כל צמיג כזה הוא 400 שח. ישנה קבלת קנייה מקורית. כל החבילה תימסר עבור : 900 שח. 0525999343 אסף.
הודעה אחרונה מאת 206-CC, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
להלן מספר פריטים למכירה : שני בולמים קידמיים (מקוריים) חדשים ללא שימוש - 500ש"ח גריל קדמי - 150ש"ח פנסים אחוריים מקוריים במצב מצויין - 200ש"ח לפרטים : 054-6508575 דימה בברכה,
הודעה אחרונה מאת blade_206, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אגזוז נירוסטה free flow ,custom made יציאה 3" . לפרטים 0502682224
הודעה אחרונה מאת maxpower,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 666 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- סידן
- מישקפופר
- itamar_by
- lanosforce
- GTI33
- zvit
- נירו72
- יש לי סילברדו
- netanel1014
- vigi
- GTאי
- Alloytoy