Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה

ראיתי את הרובר 214 .. האוטו נראה טוב מאוד וספורטיבי

ולא יקר .. אני צעיר ורוצה אוטו לא יותר מ20 אלף.

מה אתם חושבים על האוטו ?!

אמין?

חלקי חילוף יקרים?

ביטוח יקר?

תנו חוות דעת אם למישהו פה היה אותו ....

תודה, גל. =]

VW Scirocco TSI - DSG

פורסם

מאוד לא אמין, תקלות חוזרות ונשנות.

ראה הוזהרת!

אני לא יודע מאיפה אתה בארץ, אבל אני ממליץ לך לתת קפיצה למוסך קרוב, אפילו של רובר ולבקש חוות דעת של מכונאי על הרכב, כולם ימליצו לך לברוח ומהר!

פורסם

לספר שלי שבמקרה הוא חבר טוב שלי יש את הרכב הזה. בוא ננסח את זה ככה: הוא והמוסכניק שלו הפכו להיות החברים הכי טובים, הם נפגשים באופן קבוע בימי שלישי בד"כ, זה הכי נוח לשניהם וגם זה לא משנה כ"כ מתי כי תמיד ישנו משהו חדש לתקן\לסדר\להלחים\להרכיב\לחבר\להחליף.

תעשה עם המידע הזה מה שאתה רוצה ומה שאתה רואה לנכון.

ליאורוקו

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לא כדאי בהחלט. לך בכיוון של יפנית אם אמינות זה דבר שאכפת לך ממנו בראש ובראשונה.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

הרכב הזה לא כזה גרוע כמו שעושים אותו..

לחבר שלי הייתה 214 כשנה, ולא היו לו שום תקלות חוץ מנורה שנשרפה! הרכב נקנה עם 160K ועבר אצלו 10K. אם מטפלים באוטו כמו שצריך, ובקנייה עושים לו יישר קו רציני אז אין סיבה שהוא יתפרק כמו שאנשים מתארים.

מנוע ה-1.4 מומלץ יותר מאשר ה-1.6, שנחשב לרגיש יותר, ונוטה לפתיחת ראש מוקדמם עקב התחממות ואטם ראש מנוע שנפרץ.

פיליפ.

פורסם

לך תדע כמה כסף וכמה שעות ואפילו ימים הושקעו ברכב הזה ביד הקודמת שלו... את הדברים האלו בחיים לא תוכל לדעת מהבעלים הקודמים שכמובן, מאינטרס מובהק ירצה להיפטר מהרכב ויגיד עליו רק דברים טובים.

• תוכן חדש...