Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח אם תעזרו לי בנוגע לרכישת רכב יד שנייה בתקציב של כ-95K.

רשמו כל דגם מכל חברה שנראית לכם, בינתיים חשבתי על זה:

מאזדה 3

או

לנסר החדשה

בשניהן מדובר בשנתון 2004.

דברים שחשובים לי באוטו:

בטיחות, נוחות, התנהגות כביש טובה.

חשוב לציין שזה יהיה הרכב הראשון עליו אני אנהג, כך שנושא ביצועי המכונית לא ממש חשוב.

תודה לעוזרים :)...

פורסם

פורד פוקוס האצ'באק דור קודם (עדיף ידנית כמובן).

טיפה ישנה ביחס למתחרות אבל נותנת תמורה ענקית מבחינת התנהגות, ולא נופלת מהן בשאר הסעיפים..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אין לי מושג אם זה הכיוון / הסגנון שלך, אבל במחיר הזה אפשר להשיג סובארו WRX שנת 2001.

לעניות דעתי, לא תשיג רכב יותר מספק מהרכב הנ"ל (אני לא אובייקטיבי, אני רכשתי כזו יד שניה, לפני חודש במחיר הנ"ל).

פורסם

פרימו אם לא שמת לב הוא רשם

חשוב לציין שזה יהיה הרכב הראשון עליו אני אנהג, כך שנושא ביצועי המכונית לא ממש חשוב.

ככה שאם אתה לא רוצה להרוג את הבן אדם תמליץ לו על מכונית קצת פחות "מסוכנת" לנהגים מתחילים.
פורסם

לפני שאתה הולך עם העדר תחשוב האם אתה צריך רכב משפחתי..

אולי רכב בסגנון הקליאו או הפונטו יספק את צרכיך?

גם יהיה יותר חסכוני בדלק וגם יותר נוח מבחינת חניה...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באם מדובר ברכב שני במשפחה, אני הייתי ממליץ לך דווקא על מכונית מקטגוריה נמוכה יותר. למכוניות הללו יתרונות בכול הקשור לצריכת דלק, תוכל לרכוש רכב משנתון חדש יותר ויכולת התניידות עדיפה בעיר.

טויטה יאריס לדוגמא, מדובר במכונית שהיא קטנה מבפנים אבל גדולה מבחוץ, די נוחה, מאוד מהנה לנהיגה בטוחה מאוד (עפ"י מבחני הריסוק של EURONCAP) ובסך הכול רכב מומלץ.

הונדה ג'אז גם היא בחירה מצוינת. מדובר ברכב מרווח מאוד (מאחור היא יותר מרווחת מה-3) בעלת יתרונות רבים.

אם אתה "נעול" על משפחתיות, לדעתי הפורד פוקוס היא הבחירה היחידה שעונה לכול הצרכים שציינת.

נוחה, מהנה מאוד לנהיגה (פחות מהמאזדה) ובטוחה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אוקי, לאחר קריאת תגובותיכם הרבות ראיתי שלא הסברתי את עצמי מספיק.

הרכב קודם כל הוא של אמא שלי, אבל הוא הרכב היחידי בו יהיה לי ביטוח ושאני אנהג בו.

בנושא המשפחתית, אני לא בדיוק יודע על מה נלך משפחתית או קטנה, אשמח אם תביאו לי המלצות למשפחתית וגם לקטנה במקרה שנחליט ללכת על הקטנות.

XENON - על איזה מכוניות אתה היית מתמקד?

אל תציעו טויוטה קורולה, למרות שאני חושב שהיא אפשרות נהדרת, אמא שלי לא אוהבת את העיצוב שלה ואת הרכב בכללי.

• תוכן חדש...