Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה שאלה שמתמיהה אותי.נתקלתי בידיות משופרות לידית אוטומטית.בידית רגילה כל מה שצריך לעשות זה לסובב את הראש של הידית ולהחליף.איך מחליפים באוטומט? צריך להתעסק עם ברגים וכאלה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זו שאלה תיאורתית.החתימה והמיקום שלי היו אמורים להעיד על זה...

סיוויקנוס-מה הקטע עם כל הסמיילים?...אני יודע שלא ניסחתי את עצמי כמו משורר בלדות מימי הביניים,אבל מאחר ואני לא יודע עם מה אני צריך להתעסק בידית...זה מה שכתבתי.

ולמען היסר ספק- לא אני לא ערס.

פורסם
הנה שאלה שמתמיהה אותי.נתקלתי בידיות משופרות לידית אוטומטית.בידית רגילה כל מה שצריך לעשות זה לסובב את הראש של הידית ולהחליף.איך מחליפים באוטומט? צריך להתעסק עם ברגים וכאלה?
\

איך זה בא לידי ביטוי, השיפור?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

השיפור הוא מבחינה ויזואלית.

לדעתי זה מכוער, לדעתו זה יפה

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ארילו צודק,שיפור וויזואלי בלבד.למרות שעדיין לא נתקלתי באחת יפה באמת,העיקרון מעניין אותי-הסתכלתי במריאה שלי ז"ל בזמנו על הידית כדי לראות איך ניתן להחליף.לא הצלחתי להבין את זה כל-כך.אני חושב שצריך לפרק את כל הידית מהברגים,ואז להחליף.מה גם שבמריאה הידית "מיוחדת",הכפתור נמצא מקדימה במקום מהצד.אני מניח שזה גם משפיע.

בכל מקרה אשמח לקבל תשובה על איך עושים את זה...

פורסם

בדכ מסובך להחלפה ביחס לידנית כי על הידית האוטומתית יש מספר פונקציות נוספות...

ואלו שונות בין יצרנים ובין דגמים

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

זה בכל לא יפה להחליף את הידית הזאת.

ראיתי אחד ששם ידית אורכה כזאת עומדת, כמו של טייסים עם כפתור למעלה.

לא מומלץ בכלל. ומה הקשר ערסים כל מי ש"משפר" כמו ערבי נקרא ערס?

קרא את הדיון שפתח מוטי.

פורסם

לא רק שקראתי והגבתי בשירשור הנ"ל-בגלל זה כתבתי בכותרת "יש כאלה שיקראו לזה...".אני לא קורא לזה ככה.מי שרוצה לשפר,בבקשה.לא משנה לי אם הוא ערס,חנון,פריק,רוסי,אדיוט או מו33ת.באמת שלא.אז אין קשר לערסים,לפחות אני לא מקשר את זה לערסים.מי שכן,בעייה שלו.

פורסם

בידית הילוכים אוט' יש ברגים שמחברים אותה למוט עצמו, או תופסני מתחת אשר שומרים את שני החצאים ביחד.

לפרק את זה לא בעייה בכלל, רק אל תשכח שיש לך שמה לחצן O/D ותצטרך למצוא קצה אשר החור שלו מתאים לגודל הלחצן ( לא חייב להיות מיקום דומה).

פורסם

אני החלפתי את הידית שלי (רנו מגאן ) לידית של גריידי- יפייפיה

(יבוא מתאילנד) בכל מקרה למזלי בידית שלי אין את כפתור הHOLD הוא נמצא בבסיס

אז פירקתי בורג אחד מסכן- הלבשתי את מלמעלה- (יצא ידית קצרה של הילוכים מאוד יפה)

אפילו בני .ל חשב בזמנו שזה גיר רגיל (נראה ממש טוב)

זה לא סיפור להחליף רק צריך לדעת מה רוצים

ידית עם עומק

בלי עומק וכו.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אני החלפתי לידית של RAID.

נראית יותר טוב וגם הרבה יורת נוחה להחלפה מהירה בגלל "ראש שטוח" לעומת "ראש עגול" של המקורית.

אני מרוצה גג עד השמיים.

אצלי יש בורג מתחת לראש הידית שנפתח עם מברג אלן קטנטן...

שתי שניות ויש החלפת ידיות.

רוב הידיות אגב, הן ערס-מוביליות לחלוטין.

במקרה ולאחר חיפושים רבים מצאתי אחת נורמלית.

הרוב נראות זולות (וגם עולות כך).

אני מאוד שמח שהשקעתי הרבה, קיבלתי תמורה טובה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הנה התמונות של הידית

http://img275.imageshack.us/my.php?image=img01020oz.jpg

http://img371.imageshack.us/my.php?image=img01049ks.jpg

במידה והלינק לא עובד

פשוט להעתיק לשורת הכתובת

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...