Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כ 100-150 מטר לפני המשטרה (מכיוון מערב למזרח), עומדת באופן קבוע בימי שישי ניידת עם שוטר שמממל"ז לו בכיף.

הניידת הזו נמצאת שם באופן קבוע מזה לפחות חודשיים בימי שישי בלילה - והיא אינה נראית לעין ממרחק. ברוב המקרים הניידת עומדת עם אורות כבויים לגמרי (סמוך לתחנת אוטובוס) ובמו עיני ראיתי לפני מספר שבועות "קורולה" עושה רייסים (מול "בראבה") ונעצרת בבלימת חירום לאחר שהשוטר ממיל"ז אותה וקפץ לכביש (יש שוטרים שפשוט רוצים שידרסו אותם).

למען הדיוק, קטע הכביש המדובר בו עומדת הניידת נמצא בין חנות "ZER-4-YOU" (ז'בוטינסקי פינת הרצל) לבין תחנת המשטרה (ז'בוטינסקי פינת קריניצי).

סעו בזהירות ואל תשכחו גם את שאר המכמונות על ציר ז'בוטינסקי; זאת שנמצאת לפני "מכון מור" (בדיוק בקטע שמתחילה בו הירידה) לנוסעים מכיוון מזרח למערב (חבר לעבודה "חטף" שם לפני 3 שבועות) - וכפי שציינתי לפני מספר חודשים, לנוסעים ממערב למזרח על הרמזור של מחלף גהה - למרות שאת זו האחרונה כבר לא ראיתי תקופה ארוכה יחסית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב מאוד שיש שם מכמונות. בתור משהוא שגר בר"ג וידוע מה הולך בשישי בלילה על זבוטינסקי, שכל ילד חושב שיש לו פרארי והוא יכול לסוע ב 300 קמ"ש ולעבור באדום כי לא אכפת לו מאנשים שחוצים תכביש לפי החוק והוא רוצה להראות שהוא גבר והוא לא מחשבן.... אז טוב שככה

עיר זה לא מקום להשתולל בו גם עם הכביש ריק. בקשר לשוטרים שרצים לכביש זה כבר בעיה נוספת....

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

איזה יופי לשוטרים של משטרת רמת-גן. לא צריך להתרחוק מהתחנה כדי לממל"ז בכיף בערב שישי.

תודה על האזהרה. אני עובר שם באופן קבוע, אבל כבר שנים שלא ראיתי שם ניידת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה אתה צודק,

גם אני לא ראיתי שם ניידית ממלזת, כמראה שרק בשישי ובשישי אני לא עובר שם, על המכמונת שבאיזורמכון מור אני יודע

בכל אופן תודה, בטח מכניס הרבה כסף האיזור הזה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
באיזור מכון מור היא קבועה או על ניידת?
ניידת (שלרוב חונה על המדרכה ומוסוות היטב).

המיקום - בערך 150-200 מ' לפני מכון מור, היכן שמתחילה הירידה לכיוון מכון מור.

איזה יופי לשוטרים של משטרת רמת-גן. לא צריך להתרחוק מהתחנה כדי לממל"ז בכיף בערב שישי. תודה על האזהרה. אני עובר שם באופן קבוע, אבל כבר שנים שלא ראיתי שם ניידת.

אין ספק - השוטרים קיבלו קל"ב ;-)

אני לא יודע מה התדירות שאתה נוסע שם בימי שישי בלילה אבל מבדיקות אקראיות מהחודשיים האחרונים - היא שם (והיא היתה שם גם אתמול כשפירסמתי את ההודעה).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
ניידת (שלרוב חונה על המדרכה ומוסוות היטב).

המיקום - בערך 150-200 מ' לפני מכון מור, היכן שמתחילה הירידה לכיוון מכון מור.

האם מדובר במולטנובה (שמצלמת), או לייזר?

פורסם
האם מדובר במולטנובה (שמצלמת), או לייזר?

בעבר המאוד רחוק זה היה מולטנובה (מצלמה עם רדאר בפגוש) - אבל את החבר לעבודה (שחטף שם לפני 3 שבועות) עצר שוטר ! (קרי: לייזר...)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

יום שבת, 4/2/2006, שעת צהריים (14:50).

כ 150 מ' מזרחית לצומת עלית (כיוון ת"א->פ"ת) חונה ניידת משטרה במפרץ חניה חוקי בסמוך למכוניות אחרות נוספות (מה שמקשה על איתורה) - ובתוכה שוטר ושוטרת. השוטרת לוזרת על רכבים הבאים מכיוון מערב למזרח.

מאחר ואני מכיר את הציר היטב ונזהר בכל-כולו, נסעתי לאט (לא עובר 60)... הלאנטיס שהיתה 100 מ' לפניי "חטפה" אחד מהשוטרת.

באותו העניין; באותו בוקר נסעתי לכיוון דרום ובדרך רציתי לעקוף רכב כלשהו שנסע לאט יחסית (80 קמ"ש), התחלתי לעבור אותו באיטיות לא לפני שאני שם לב שבקרוב מתחילה ירידה. תוך עשיריות השניה הרגל הימנית קיבלה מסר מהמוח להפסיק ללחוץ על הדוושה - כי סביר להניח שדרדס עם לייזר יחפש נהגים תמימים בבוקר שבת (וכבישים ריקים) דווקא בירידה. מבלי להשתמש בכלל בבלמים, המחשבה הנכונה התפוגגה בזמן שאני והרכב שהיה במקביל אליי "צלחנו" את הירידה בשיוט על 90 קמ"ש תוך כדי חיוך מאוזן לאוזן לשוטר המממל"ז מימין :) - מסתבר שהמשטרה כל כך צפויה שפשוט אפשר להמר על זה (ולזכות :) )

סעו בזהירות,

שבוע טוב

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דווקא כשהכבישים ריקים והאספלט קורץ?

אני צריך לזכור זאת.. :(

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

תמיד-תמיד איפה שהכביש ישר, רחב ופנוי.

איילון דרום בין שבעת הכוכבים לגלילות (2 נתיבים, שוליים רחבים מאוד, סלילה באיכות מעולה, מותר 90) - לייזר.

כביש 6 - לייזר, ניידות מולטנובה, מה שאתה רוצה.

בטופספיד יש סריקה של דו"ח שמישהו חטף על 121 (במקום 110) שם. מתחרה רציני על תואר הדו"ח הכי מיותר בישראל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...