Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי פיאסטה שנת 97 (youth), והיום בבוקר מצאתי אותה בלי אויר באחד מהצמיגים. באותה הזדמנות גם ראיתי שהם במצב מזעזע, ומכיוון שנראה לי שהאויר יצא מסדק בדופן, ולא מפנצר, נראה שהגיע הזמן להחליף את כל ארבעת הצמיגים.

יש למישהו המלצה איפה אפשר להחליף צמיגים מחר (שבת) או מוצ"ש? הפנו אותי ליפו, אבל לא למקום ספציפי. מישהו יודע אולי אם אוטודיפו עובדים גם בהחלפת צמיגים במוצ"ש? (סניף בני ברק)

תודה מראש,

אבי

פורסם

שלום אבי. אם אני לא טועה אז אוטו דיפו פתוחים בשבת אבל זה המקום האחרון שהייתי ממליץ לך לקנות בו צמיגים, מאוד יקר שם והמיבחר לא גדול... אם יש לך כח אז ההמלצה שלי קפוץ לרמלה, יש שם הרבה פנצריות שפתוחות בשבת וגם עושים שם מחירים מאוד טובים לצמיגים. רק תיבדוק את תאריך הייצור שלהם. יש כמה פנצריות כאלו באיזור של הכביש שמוביל לבסיס של פיקוד העורף וגם אם אתה ממשיך ישר מרחוב הרצל לכיוון הפסי רכבת. בהצלחה ואל תישכח לבדוק תאריכי יצור והשוואת מחירים...

אופק.

פורסם

חלק מהסניפים של אוטו-דיפו פתוחים בשבת. זאת אכן אופציה, אבל המבחר של מוגבל מאוד.

אפשרות נוספות - צמיגי אנטון ביפו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה :)

אתה יודע אולי במקרה מתי הם נפתחים?

אם יש למישהו המלצה לצמיגים לפיאסטה - אני אשמח. לא מחפש משהו ספורטיבי/יקר מדי, אבל גם לא רוצה לקנות זבל. (בכל זאת, נוסע יחסית הרבה, וזה מה שמחבר אותי לכביש...).

תודה,

אבי

פורסם

מצטרף להמלצות על אנטון ביפו, רק בהתקנה תשים לב טוב מה מתקינים לך ותבדוק תאריך וכיוון נסיעה נכון בעת ההתקנה.

לגבי צמיגים לפיאסטה, זה מאוד תלוי בתקציב שלך, במחיר של 1000 ש"ח לרביעיה אתה יכול למצוא שם צמיגים באיכות טובה מאוד של כל מיני חברות מוכרות.

אתה מוזמן לבצע חיפוש בפורום ולקבל רשמים אודות החברות השונות, יש הרבה מאוד שירשורים אודות כך.

פורסם

בפתח תיקוה גיסין 37 בתחנת הדלק "פז" ישנה "פנצ'ריה" שפתוחה משעות הבוקר המוקדמות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פתוחה גם בשבת, ולדעתי צמיגים לרכב שלך לא יעברו את מחיר 700 ש"ח אצלו.

כדאי לנסות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

1000 ש"ח זה ממש לא הרבה אם רוצים צמיגים באיכות טובה, ברור שאפשר למצוא גם צמיגים ב-600-700 ש"ח אבל האיכות תהיה בהתאם.

סה"כ הרבה פעמים ההבדל באיכות בין צמיגים של 700 ש"ח ל-1000 ש"ח היא גדולה מאוד ובשביל כמה מאות ש"ח עבור משהו שמחליפים פעם בשלוש - ארבע שנים זה בהחלט משתלם.

• תוכן חדש...