Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסנטיה 94 1.8 ידנית, מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חשק לקנות אחת כזאת, וכרגע גם הזדמנות.

מי יודע מה צריכת הדלק שלה? מה רמת התקלות שבהן היא נתקלת?

מה דעתכם באופן כללי?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

יש לי חשק לקנות אחת כזאת, וכרגע גם הזדמנות.

מי יודע מה צריכת הדלק שלה? מה רמת התקלות שבהן היא נתקלת?

מה דעתכם באופן כללי?

אלעד.צריכת הדלק היא בין 10 ל-12 ק"מ לליטר בנהיגה עם רגל כבדה על הגז. התקלות, כמו בכל סיטרואן תלויות בתחזוקה עד כה ובמזל. אצלי לא היו תקלות רציניות בתשעת החודשים שהיא אצלי, למעט פיצוץ בצינור הידראולי שנבע מקומבינה רשלנית של מוסך (מורשה לובינסקי).

הבעיה העיקרית של המנוע הזה היא העובדה שהוא עשוי מאלומיניום, כך שבמוקדם או מאוחר בלוק המנוע יסדק.

בסה"כ האוטו נוח (כאילו DUH), מרווח ומאובזר ומספק תמורה מעולה למחיר. למרות גיר ידני ומנוע גדול יחסית היא לא ממש מהירה, אבל עומדת יפה עם יפנומטיות צעירות ממנה בעשור.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
הבעיה העיקרית של המנוע הזה היא העובדה שהוא עשוי מאלומיניום, כך שבמוקדם או מאוחר בלוק המנוע יסדק.

שי

שטויות במיץ.

מנוע לא נסדק יש מאין.

או שהופעל על איזור הסדק מאמץ יתר , או שלא הקפידו על שימוש בנוזל קירור נכון , או שנוצרה קורוזיה עקב הפרש פוטנציאלים חשמלי.

נכון - המנוע מועד לפורענות אם לא מקפידים - אבל ניתן למנוע את זה.

פורסם

לזאת שאני מצאתי החליפו לה מנוע לא מזמן והנוכחי עומד על בערך 100,000, אני אבדוק אם הכל מאושר ברשיונות למרות שאני בטוח שכן.

אז אתם אומרים שהיא הרבה יותר חסכונית בדלק מה BX?

היא גם יותר אמינה מה BX?

בריאות לכולם!

פורסם

היא גם יותר אמינה מה BX?

כן, את כל הבעיות של ה BX פתרו בקסנטיה, רק הבעייה היא שבקסנטיה הם יצרו חדשות....

פורסם

יש לקסנטיה יתרונות- והיא גם יותר חדישה...

אבל אמינותה נחותה ביחס ל BX. יותר מכך מאחר והקסנטיה יותר מתוחכמת ומשולבת מחשבים-

יש צורך ברמת ידע גבוהה יותר לצורך אחזקה....

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
חרדל....

how low can you go?!

מה זה אומר?

אני יודע שלמעריצי ה BX לא נעים לשמוע את זה...(ואני ביניהם...) אבל נראה לי שהקסנטיה עדיפה,

מה גם שלאחר 3 BXים קצת נמאס לי ואני רוצה משהו קצת אחר.

אם היו מביאים לארץ את ה 16V אז אולי זה היה נראה אחרת.

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם
דעתי היא שאתה בפורום הלא נכון.. יעוץ בקניה זה לא פה.

שמר, אני מתפלא עליך.

זה לא יעוץ לקניה, זה דיון בנוגע להבדל שבאמינות בין BX לבין קסנטיה..

וגם בנוגע למנוע וחסכון בדלק..:)

בריאות לכולם!

פורסם

בקסנטיה יש שלושה דורות של מערכות הידרופנאומטיות- דור ראשון כמעט זהה לBX רק יש עוד

שתי בומבות לדאוג להן ומשאבה הידראולית יותר חלשה!!!

דור שלישי אקטיבה מערכת מתוחכמת ונהדרת.....אז נקנה C5

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
שטויות במיץ.

מנוע לא נסדק יש מאין.

או שהופעל על איזור הסדק מאמץ יתר , או שלא הקפידו על שימוש בנוזל קירור נכון , או שנוצרה קורוזיה עקב הפרש פוטנציאלים חשמלי.

נכון - המנוע מועד לפורענות אם לא מקפידים - אבל ניתן למנוע את זה.

מכיוון שאנחנו מדברים על אוטו בן 12, שקצת קשה לדעת האם התרחש בו הפרש פוטנציאלים בין השנים 99-02 או האם הוא נסע עם נוזל קירור של פז שמילא החברת של הבת של הבעלים הלפני-קודם בשנת 97, הרי שאני לא חושב שדברי הם בגדר שטויות במיץ.

העובדה היא שאין שום דרך לדעת האם יפרוץ סדק במנוע הזה בעתיד הנראה לעין, ועובדה היא שגם מכוניות שטופלו רק במוסכים מורשים סובלות מהבעיה.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

ההכללה שלך היא השטויות.

השאר סביר , אבל בהחלט ניתן לבדוק מנוע גם ללא פתיחתו - ולהעריך את מצבו מבחינת קורוזיה

פורסם

אין כמו התקלות של ה BX

עכשיו אני מושבת בגלל צינור לחץ גבוה ממתכת שיוצא מהמשאבה ההידראולית שליבואן אין שמץ של מושג מה הוא בכלל.

(שלא נדבר על זה שעוד לא הצלחתי לפרק את הפגר במשך שעתיים)

• תוכן חדש...