Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבלי לקרוא את כל התרד הזה ישר נזכרתי בתרדים שבהם MIKMIK היה מעורב :hihi::roflmao:.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כל הדברים שאתה כותב כבר נטענו פעמים רבות בפורום ויש עליהם דיונים אורכים - עשה חיפוש (מבחן עיוור, איכות של מגבר), קרא ולמד.

כשיש מי שיקנה תמיד יש מי שימכור (ראיתי כבר חרוזים אודיופילים שמניחים אותם על המערכת ואמורים לשפר את הסאונד, סטנדים לכבלים, טושים לדיסקים וכו'). שיווק הוא שם המשחק.

איך אתה יודע שכבלים יקרים מוליכים טוב יותר? מדדת? גם אם נניח ותמצא כבל יקר שמוליך טוב יותר מכבל מהום סנטר זה יהיה בצורה זניחה שאיננה משפיעה על הצליל.

הלוואי ומערכת טובה היתה מסתכמת במגבר טוב, היא לא ולכן גם אם היה הבדל גדול בצליל זה לא מבטיח שתזכה.

אייל לך כנרא יש GENESIS... אם אני לא טועה. אז למה לא קניתה לנזר או בוס?
פורסם

רומן! כאן אתה הוצאת לי את המילים מהפה...!!!

וכן, אני לא יודע אם מישהו כאן הכיר את ניר מ"ניר מערכות" מרמת השרון - זכרונו לברכה - הבן אדם הראה לי בעזרת רב מודד את ההבדל בין חוט של אינוקס פרו עם חיבורים מוזהבים לבין חוט תקני פשוט ורגיל.

כמו שאמרתי מקודם אני הייתי בלוחמה אלקטרונית - כדי למצוץ כל קמצוץ של העוצמה מהמגבר השקיעו אלפי דולרים בפתיל קטן ומסכן רק בשביל לקבל אות נכנסת כמה שיותר גבוהה

נכון! אנחנו מדברים כאן על AF - זה זניח והאוזן לא תרגיש הבדל בצליל אולי אפילו לא בעוצמה - אבל למגבר זה משנה - זאת הסיבה שקונים כבל יקר יותר. חשבתי בהתחלה שהעוצמה ברכב שלי עלתה באופן משמעותי בגלל הכבלים ואז הבנתי שאני טועה וזה קשור לזה שחיברתי את המגבר למקור שמכניס סיגנל הרבה יותר גבוה וכן גם פתחתי את הגיין יותר מידי. אבל אל תגידו לי שאין הבדל בין כבל כזה לאחר... בייחוד שאלה שאומרים את זה הם אלה שיש להם כאן ציוד יקר יותר בהרבה משלי.

אני מוכן לעשות החלפות אם כל אחד שיש לו כאן מגבר נורות של באטלר-אודיו - עם הוולקנו 800 הסיני ברכב של אבא שלי אם ההבדל בצליל הוא כל כך זניח...- הוא לא יתנגד!!! גם אני לא...

ואני מסכים שהHU והרמקולים הם הגורמים הכי משפיעים על אופי הצליל - ללא ספק, אני גם חושב שהמגבר במקרה הזה הוא החוליה החלשה יותר ואני מבטיח לקרוא בערב על המבחן העיוור - עוד לא הספקתי, חבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רומן , לנופורס וגם הגוקר התורן , תקראו קצת בנושא ואני בטוח שתוכלו לענות לעצמכם על השאלות . יש ים חומר.

רומן , אתה מוזמן גם לעשות חיפוש ולראות מה אני כתבתי כאשר החלפתי בין מגבר של לנזר למגבר של גנסיס.

לגבי הבדל של כבלים , כמו שנאמר ההבדל בין כבל טוב לכבל טוב מאוד מבחינת הולכה הוא זניח לחלוטין.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני אקרא את החומר כמו שאמרתי - ואת הכבל הטוב לא החלפתי כי הלכתי וקניתי, קיבלתי כבל טוב יותר - למה לא לשים?... מישהו אולי רוצה אותו במתנה? סתם...

לפי כל מה שנאמר כאן - עופר, אני רוצה שתסביר לי מה ההגיון לקנות מגבר יקר יותר ולמה אתה החלפת לג'נסיס. אם אין הבדל בצליל - מה איכפת לך שהאחוז עיוות שהוא מכניס קצת יותר קטן מהלאנזר? מה איכפת לך עם הוא קצת יותר רגיש לאות הנכנסת? או אם יש לו דאמפינג פאקטור קצת יותר גבוה?

פשוט רצית שיראו GENESIS ? אז הלכת והשקעת? - אם כן,אם זאת הסיבה, אני מקבל את זה, למה לא, שיהיה לבריאות ואני רוצה שתדע בלי שום קשר, אני מת לראות את הרכב שלך במציאות כי זאת התקנה פשוט מהממת.

אבל אם לא - אם התשובה תמונה במבחן העיוור ובאיכות מגבר (שלא מתבטאת בצליל לפי מה שאתם טוענים...) אז אני אקרא בערב, אני בכל מקרה אקרא בערב - מה לעשות, צימאון לידע לא הולך לישון בשעות של הלילה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אייל - תודה וסבבה

אל תקחו אותי קשה, אני בא מתחום מסויים עם ידע מסויים ואני פועל על פי מה שאני יודע - כמו כולנו

אני אקרא בערב וכל השאר כבר נשאיר למפגשים - באמת, על כוס קפה ואלונקה בשבילי עם ניידת של טיפול נמרץ.

Pioneer TS-X150

פורסם

לנפורס , לגבי כבלים , כמובן שאם יש לך כבל טוב עדיף לשים אותו במקום כבל שעל הנייר פחות טוב , ההערות בתחום הם לגבי הכדאיות בהשקעה של סכום גדול על כבל שבפועל השיפור הוא אולי מדיד אבל לא שמיע.

לגבי למה לקנות מגבר יקר , תקרא קצת בנושא , ובגדול תגיע לשתי מסקנות .

אחת היא שהמגבר מגביר את האות . להגברה הזאת אין שום משמעות על הסאונד. מגבר טוב יתן הענות תדרים שטוחה , ובמקרה כזה אין הבדלים בין הגברות ( בתנאים דומים , כמו במבחנים של RC ).

מסקנה שניה , שמגבר הוא מכשיר שלם. הוא גם מגביר את הצליל , אבל יש עוד הרבה פיצרים שונים ( קרוסים וכו ) שמשפיעים על הצליל. מעבר לכך , מגבר של חברה איכותית יבטיח הרבה דברים משמעותיים אחרים מעבר לנתוני סאונד יבשים , כמו אמינות , אחריות ושירות , סחירות , הצהרות נכונות , יכולת הולכת חום , בניה איכותית - בקרת איכות ואיכות רכיבים וכפתורים שונים , מראה , בידוד - פה אני יחזור על מה שכתבתי פעם , כאשר היה לי את הלנזר אצלי ברכב , החלפתי אותו בגנסיס ST100 , באותו הרגע הרעשים שהיו לי ברכב נעלמו - מה שמראה על איכות בניה ובידוד של הספק שסופח רעשים שונים מהסביבה הבעיתית של הרכב ועוד דברים שלא עולים לי בראש ונכתבו כבר בפורום. כל הדברים האלו הם סיבות למה כן להתקין מגברים יקרים.

התקנתי אצלי גנסיס כי הם מגברים מעולים שהייתה לי הזדמנות טובה לשים אותם. שוב אני לא חושב , וגם אייל לא שיש הבדל בין סאונד של מגברים , אבל יש הבדל בשאר הפרמטרים כמו שרשמתי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני מניח שאתה לא מדבר על רעשי אלטרנטור אלא על כל מיני היסים והפרעות למיניהן

מקבל את התשובה שלך לגבי הקרוסים ואיכות ההרכבה וכמובן הרכיבים. בסופו של דבר יצאתי מרוצה משום שהתוצאה הסופית ברכב שלי לאחר החלפת המגבר וביצוע כיוונים, פאזות, קרוסים וכל הנגזר מזה נתן לי תוצאה שהצליחה להוציא ממני חיוך - וזה קשה, זה קשה להביא אותי למצב שאני אומר "טוב יותר ממקודם" וברור לי שאפשר הרבה יותר טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

לעופר , תסלח לי אבל אני עדיין לא מבין , ואני קאתי את מה שכתבת, אבל למה להוציא כסף על מערכת ? האם jbl gto לא היה נותן לך מה שהגנסיס נותן ?

2 מה באמת לדעתך משנה מבחינת סאונד ? ההד יוניט ? הרמקולים? מה? או שכולם לא וכל ההבדל הוא פסיכואקוסטי? כלומר שלפי דעתך שכנעתי את עצמי ועכשיו אני קונה ע"פ זה ע"מ להצדיק הוצאה ?, אני פשוט מנסה להבין מה אתה אייל וכול אלו חושבים?

פשוט מנסה להבין את הראש אשמח אם תסבירו לי את הראש שלכם , ובמיוחד לאור העובדה שהקצבתם סכומים גדולים לרכישה ולאיטום ולבניה וכמובן השקעת עתק בעבודה שאם הייתה מתורגמת לכסף גם הייתה די רבה אז אם אין שום שינוי אז למה ? ואם יש אז על מה יש ? כלומר למגבר אין צליל משלו נניח לרמקולים יש? בקיצר אשמח לקבל הסבר למרות העובדה שהנושא נטחן כפי שאמרתם כי אני קראתי ולא כל כך הצלחתי להבין

בתודה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
לנפורס , לגבי כבלים , כמובן שאם יש לך כבל טוב עדיף לשים אותו במקום כבל שעל הנייר פחות טוב , ההערות בתחום הם לגבי הכדאיות בהשקעה של סכום גדול על כבל שבפועל השיפור הוא אולי מדיד אבל לא שמיע.

לגבי למה לקנות מגבר יקר , תקרא קצת בנושא , ובגדול תגיע לשתי מסקנות .

אחת היא שהמגבר מגביר את האות . להגברה הזאת אין שום משמעות על הסאונד. מגבר טוב יתן הענות תדרים שטוחה , ובמקרה כזה אין הבדלים בין הגברות ( בתנאים דומים , כמו במבחנים של RC ).

מסקנה שניה , שמגבר הוא מכשיר שלם. הוא גם מגביר את הצליל , אבל יש עוד הרבה פיצרים שונים ( קרוסים וכו ) שמשפיעים על הצליל. מעבר לכך , מגבר של חברה איכותית יבטיח הרבה דברים משמעותיים אחרים מעבר לנתוני סאונד יבשים , כמו אמינות , אחריות ושירות , סחירות , הצהרות נכונות , יכולת הולכת חום , בניה איכותית - בקרת איכות ואיכות רכיבים וכפתורים שונים , מראה , בידוד - פה אני יחזור על מה שכתבתי פעם , כאשר היה לי את הלנזר אצלי ברכב , החלפתי אותו בגנסיס ST100 , באותו הרגע הרעשים שהיו לי ברכב נעלמו - מה שמראה על איכות בניה ובידוד של הספק שסופח רעשים שונים מהסביבה הבעיתית של הרכב ועוד דברים שלא עולים לי בראש ונכתבו כבר בפורום. כל הדברים האלו הם סיבות למה כן להתקין מגברים יקרים.

התקנתי אצלי גנסיס כי הם מגברים מעולים שהייתה לי הזדמנות טובה לשים אותם. שוב אני לא חושב , וגם אייל לא שיש הבדל בין סאונד של מגברים , אבל יש הבדל בשאר הפרמטרים כמו שרשמתי.

זה לא עזר לך להבין?

פורסם

מאזדה... קראתי והבנתי את הטיעון שלו ובזה הוא אכן צודק, לגבי השינוי באופי של הצליל אני מקבל ב90 אחוז את מה שהם כתבו עדיין ואני מאמין שתמיד יהיה בי חלק שיהיה ספקטי לגבי הנושא, אבל אני עוד רוצה לקרוא קצת חומר ולהבין יותר ובאמת - די - זה חומר למפגש, לכוס קפה ומחבט בייסבול ואלונקה בשבילי עם ניידת של טיפול נמרץ כמו שאמרתי קודם, אני הולך כנראה לעצבן הרבה אנשים - נו שויין

Pioneer TS-X150

פורסם

זה מה שקורה כשעובדים 12 שעות ביום מול מסך מחשב וכל היום פותחים פורטים ומריצים תוכנות גיבוי... אני מגיב לדברים שלא קשורים אליי בכלל, אני נוסע הביתה לכוון הלא נכון, אני מתעורר בבוקר ובטוח שראיתי טלוויזיה אבל למה היא כל כך קטנה לעזעזל??? האווטלוק זה החבר הכי טוב שלי, כשאני לא מקבל מול הפרצוף את ynet אני מתחיל להזיע...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...