Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אשאל, אבל לא דיברתי כאן על הפעולה של הרמקול גם לא על ההתנהגות שלו, אלא על תכונת הגברה... אני גם לא מבין לעומק בתחום האלקטרוניקה אבל עד כמה שאני יודע רמקול הוא בסה"כ נגד קבוע ולא פוטנציומטר... הרכיבים של הרמקולים מאפשרים לו לנגן תחום תדר מסויים וההתנגדות שלו אמורה להיות קבועה. אבל אני אשאל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא פותח מחדש, אלא רק מוסיף משהו קטן.

דיפדפתי לי בין דפי פורום אודיו בייתי בתפוז, והיה שם תיאור קטן של מבחן שנערך למגבר של DENON, לכאורה "בינוני" , אל מול הגברה בכ10000 דולר+ עיבוד בכ1000 דולר.

זה הקישור, תקראו , מאוד מעניין, לכאורה כאשר אנחנו משווים רכיבים ברכב, אנחנו נמנעים להשתמש באיקולציה או בחיתוכים או קרוסים או כל דבר אחר שיכול להשפיע על הסאונד, במבחן אודיו בייתי הנ"ל דובר על שימוש מלא בכל אופציות החיתוך, וכמוכן שימוש מלא בטכנלוגיה של השוואת זמנים (TIME CORECTION), או יותר נכון תיקוני זמנים לצורך בניית אימג', בכל אופן, המבחן נערך בהחלט ע"י ציוד מאוד מקצועי וע"י מס' מצומצם של קהל ש"קצת" מבין בתחום, כן אני יודע לא על כך מדובר בדיוק בויכוח שנערך פה, אך יש כמה נקודות משותפות.

וזה אכן מותיר חומר למחשבה, או יותר נכון מחזק את מה שנאמר פה.

בכל אופן זה הקישור ל"מבחן".

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=124&msgid=69155360

מעניינות מאוד תגובותיכם על כך בהמשך.

שישי שמח, נתראה מחר ב12:00.

under construction..

פורסם

"כולם כאחד מסכימים שאין הבדל מובחן בין ה 3806 למערכת הסראונד בהנהגתו של הפרוסיד AVP3 !"

כשהם הגיעו למסקנה הזאת זה כמובן היה בלי להשתמש בRC (אם הם היו מגיעים למסקנה הזו יחד איתו זה היה מוכיח שהוא לא עושה כלום). כמו כן לא ראיתי אזכור על שימוש בקרוס. במבחן כזה כשלא מבודדים את ההגברה, את הפרה וכו' הסיכויים לשמיעת הבדלים גדולים יותר (לפחות תאורטית). למרות זאת הם לא שמעו הבדלים וזה מחזק את אלו שטוענים שהם אינם קיימים.

פורסם

בדיוק, ומה שעוד מעניין זה התגובות של החברים שם אחרי המבחן המעניין, שאלו אותם כולם אז למה הם לא הולכים ומוכרים את כל הציוד המתוייג יקר והיוקרתי? אז כולם ענו שם" כי לפחות הוא לא נשמע יותר טוב מהציוד שלי". או תגובה בסגנון.

עורך המבחן היה עם התגובה הכי מאופקת כי הוא פשוט כתב :" אולי כי ציפיתי ממנו".

אבל היה כבר שם תגובה הכי לא מאופקת שקיימת :"הפרה הקדושה שנקראת HI END איבדה היום את הרגל האחרונה שלה והיא זוחלת על גחונה ללא מענה ממשי מלבד יוקרה"

כפי שאמרתי , מבחן מאוד מעניין גרר אחריו תגובות סוערות רבות.

בפועל אני עדיין בדעה של קניית ציוד טוב, אין לזה משחקים, מה שאתה משלם זה מה שאתה מקבל אך בפועל יש גבול ממש לא דק שכספך הולך לכיסים אחרים בדרך ולא לגבי סאונד, לרכב זה יותר נוח כי גם רכיבים שמוגדרים כהיי-אנד עדיין לא מגיעים לסכומים דומים לעמיתהם באודיו בייתי.

הרי אני חושב שזה ברור לכולם שעם הגברה של 100000$ מגיעים לתוצאה מדהימה ללא ספק ולו הקל שבקלים, אך אני משוכנע שעם הגברה גם של 10000 $ ניתן להגיע לתוצאה זהה, אז על מה משלמים?, על היוקרה,המיתוג, והעיקר ההרגשה הטובה של לדעת שיש לך אלמנט כזה או אחר בסלון\ברכב, זה ברור לכולם.

"להגיד" שיש לך X בסלון\ברכב, ולאמר זאת עם חיוך...

אם זה שווה את הכסף? כל אחד והשיקולים שלו.(ואני לא מדבר על רמקולים שלזה יש הוכחות מובהקות לגבי תוצאת הסאונד).

עדיין, אותו חיוך ולדעת שיש לך X כזה או אחר ברכב\בסלון, עדיין עושה לי טוב.:).

under construction..

פורסם

מידן, התגובות האלו נאמרו בצחוק.

ניר לא צריך להתרגש מהצהרה כזו או אחרת. מבחנים בסגנון נערכים שנים על גבי שנים ועדיין שוק ההיי אנד פורח ומשגשג.

אל תשכח שהדנון הנ"ל הוא מוצר טוב, הוא לא מוצר זול. הוא זול ביחס למוצרי היי אנד אבל עדיין עולה 1200$ (יש רסיברים היום גם ב200$).

• תוכן חדש...